Ρωτάς γιατι να πάει κάποιος σε φωτογράφο αφού την βγάζουν δωρεάν στο ΑΤ.
Αν είναι ίδιου τύπου με αυτή που χρησιμοποιούν στο δίπλωμα και θες να βγάλεις και νέου τύπου δίπλωμα, πας σε φωτογράφο που έτσι κι αλλιώς θα πήγαινες για το δίπλωμα και την χρησιμοποιείς και στις 2 περιπτώσεις.
Εμφάνιση 391-405 από 1234
-
23-09-23, 20:00 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #391
-
23-09-23, 21:04 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #392
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1000/400
- ISP
- Elisa
- Router
- pfsense
-
23-09-23, 21:09 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #393
-
23-09-23, 21:11 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #394
-
23-09-23, 21:14 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #395
-
23-09-23, 21:15 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #396
-
23-09-23, 21:32 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #397
Η φωτογραφία που έβγαλα πρόσφατα Για το δίπλωμα οδήγησης το νέο, γιατί δεν κάνει για την ταυτότητα? Εννοώ να την πάρουν από εκεί.
- - - Updated - - -
Στο gov wallet έχει την φωτογραφία της παλιας μου ταυτότητας πάντως και στο δίπλωμα το νέο.... δεν καταλαβαίνω τι κάνουν. Μάλλον πρέπει να πετάξω το δίπλωμα και να το ξαναβάλω?There's no substitute for experience
CorollaClub
-
23-09-23, 21:43 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #398
-
23-09-23, 21:55 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #399
-
23-09-23, 22:12 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #400
Οι φωτογραφίες στο τμήμα θα έχουν τέτοιο στυλ ε?
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
23-09-23, 22:46 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #401
οι φωτο διπλωματος δεν εχουν σχεση με της ταυτοτητας Εχουν σλλες προδιαγραφες πχ Στο διπλωμα αν εχεις μυωπία η φωτο πρεπει να ειναι με γιαλια κια αν σε σταατησουν και δεν τα φορας οταν οδηγης πληρωνει; προτιιμο
Οταν περπατας δε θετεις σε κινδυνω καποιον αν δε φορας τα γιαλια ....
Μην αρχισετε τωρα αν φορας φακους η εγω δεν φωραω η επαθα μυωπία μετα ... Εγω απλα λεω οτι εχουν αλλες προδιαγραφες (ειχαν τουλαχιστον πριν 5 χρονια τωρα δε ξερω πια γιατι δε το ανανεωνω πια)
ο λογος που εγω θα επέλεγα φωτογραφο ειναι για να εχω το αρχειο με την φωτο
-
23-09-23, 22:51 Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #402
-
24-09-23, 00:28 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #403
Δεν πρέπει, αλλά επιτρέπεται. Δεν έχουν όλοι οι μύωπες γυαλιά, και δεν φοράνε όλη την ώρα γυαλιά οι μύωπες που τα έχουν. Επιτρέπεται η οδήγηση με φακούς επαφής. Ο έλεγχος γίνεται γιατί το δίπλωμα γράφει "οδήγηση με γυαλιά", και οι φακοί περιλαμβάνονται σε αυτό.
Στην πραγματικότητα ο οδηγός είναι υποχρεωμένος να έχει και δεύτερο ζευγάρι μαζί του για περίπτωση ανάγκης αλλιώς μπορεί να φάει πρόστιμο, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να του έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
-
24-09-23, 11:53 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #404
εμενα μου ειπαν οτι μπορεις να πας και σε φωτογραφο, απλα πρεπει να το ανεβασει στο myPhoto. βασικα περιμενουν ακομα να τους στειλουν ακριβεις οδηγιες. λογικα θα γινει εντος εβδομαδος
-
24-09-23, 17:15 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #405
το τελικο κοστος δεν θα ειναι 10 ευρω ειδικα για ανθρωπους μεγαλης ηλικιας που θα αναγκαστουν να πανε σε λογιστη μιας και δεν μπορουν να κανουν χρηση υπολογιστη.
εχουμε και λεμε
10 ευρω η ταυτοτητα με ηλεκτρονικη πληρωμη η σε τραπεζα
0.50 ενσημο στην αστυνομια,λογικα θα πρεπει να εχεις μαζι σου κερμα
κοστος φωτογραφου αν θελει καποιος, που προσφατα που περασα απο ενα καταστημα ηταν στα 8 ευρω 4 φωτογραφιες
και εχουμε και τους λογιστες που θα παρουν κανα 10αρικο ?? απο τους παππουδες για να κανουν την ηλεκτρονικη πληρωμη η την ταυτοποιηση τις φωτογραφιας η και τα 2 μαζι + το ραντεβου που θα τους κλεισουν.
Bookmarks