Για αυτό το κράτος μιλάω.
Κρίνοντας από την επίθεση που μου έκανε ο από κάτω, έχουμε το κράτος που μας αξίζει.
Αυτός νομίζει ότι όλα αυτά τα πολύ απλά που γράφεις είναι αδύνατα σήμερα και θα τα κάνει δυνατά ο προσωπικός αριθμος.
- - - Updated - - -
Τα χρησιμοποιώ όλα αυτά.
Εσύ δεν μπορείς να διαβάσεις τι γράφει ο άλλος, ή απλά θίχτηκες που έγραψα άσχημο λόγο για τον Άγιο Κυριάκο της Αχαρνών (τον Πιερρακάκη ντε) και αποφάσισες να γράψεις για πράγματα που εγώ δεν έγραψα.
Δυστυχώς αυτά έχει το Ίντερνετ. Πέφτω πάνω σε fanboys σε κάθε 2ο post.
Άντε καληνότσες γιατί δε μπορώ να κάθομαι να τσακώνομαι με nicknames στο Ίντερνετ.
Εμφάνιση 2.611-2.625 από 2841
-
29-05-25, 22:50 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2611
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
30-05-25, 02:30 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2612
Ειναι απλο, το τι σκατο εχει η βαση σου, το ανακαλυπτεις μονο οταν φτιαχνεις νεο προιον βασιζομενος σε existing data. Διαφορετικα δεν θα ασχοληθεις, για πολλους λογους.
Προφανως οι υλοποιησεις δεν πρεπει να γινονται με μπακαλιστικο τροπο και ευτυχως δηλαδη. Το ερωτημα ειναι οτι αφου πλεον εδω και χρονια εχουν συστημα (βλεπε ΔΗΛΕΔ) που μπορει να τρεξει και να εντοπισει τα ανασφαλιστα και αυτοματως να κοπουν τα πρόστιμα, γιατι δεν το κανει ; Ρητορικο το ερωτημα. Ετρεχαν οι ασφαλιστικες αγώνα δρόμου προκειμενου να κανουν τις αντιστοιχες υλοποιησεις και το κρατος παιζει να τρεχει τη ρουτινα 1 φορά το χρονο.
-
30-05-25, 09:31 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2613
καθολου δε θίχτηκα κανε οσα offtopic θελεις Απλα ποτε δε καταλαβα ολους αυτους που ειναι πορομρνοι κομματικοποιημένοι και γραφουν για να μαζεψουν ψηφους για το κομμα τους απ την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι να κοιμηθουν
Ακομα και για καλτσες να γραφει καποιος παντα θα υπαρχει ο καμματικοποιμενος που θα το κανει πολιτικο το θεμα
Το σιτε δεν ειναι πολιτικο ειναι τεχνολογικο
Παρολα αυτο εχει tread για κομματικα Μαζεψε εκει ψηφους ερχονται εκλογες Αυτο με ενοχλει οτι γραφεις σε λαθος tread και οχι οτι λες. Εδω περιμενω να διαβασω κατι για το θεμα Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοση γιατι δε με ενδιαφερουν τα κομματικα
Να θυμισω οτι εσυ με χαρακτηρισες και οχι εγω ....
καληνότσες
Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσηΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 30-05-25 στις 09:49.
-
30-05-25, 09:51 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2614
Να υποθέσω ότι Τρίτη βγάζει κάποιος ΠΑ
και Τετάρτη (δίνω μια μέρα περιθώριο) πας στο ΑΤ και παίρνεις ταυτότητα με ΠΑ;
Ή δεν θα γίνουν έτσι τα πράγματα
και θα σου λένε στο ΑΤ... δεν ξέρουμε τι είναι ο ΠΑ, δεν μας ήρθε ακόμα η απόφαση, δεν ξέρουμε από πότε θα εφαρμοστεί κλπ;| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
30-05-25, 09:53 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2615There's no substitute for experience
CorollaClub
-
30-05-25, 10:14 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2616
καλα μην εισαι τοσο σιγουρος για την μια μερα Ασε που δε νομιζω να εχεις ραντεβου Τεταρτη...
ασε να παει καποιος να σου πει
Λογικα θα γινεται απο Τεταρτη ... αλλα αλλο το λογικα και αλο η πραξη (ειδικα η προιστορια του συγκεκριμένου υπεύθυνου δε ειναι για εμπιστοσύνη σε οσα λεει)
- - - Updated - - -
το πολιτικο το σχολιαζεις στο πολιτικο thread για συζητηση οπου ειναι ολοι οσοι ενδιαφερονται
για κατι ουσιαστικο απαντας στη καλπη
-
30-05-25, 10:15 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2617There's no substitute for experience
CorollaClub
-
30-05-25, 10:20 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2618
ο καθε κομματικοποιημένος μπορει να γραφει οτι θελει
Δεν ειναι δικη μου δουλεια να πω τι θα κανει Μου απευθύνθηκε και απαντηαα
-
30-05-25, 10:33 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2619
- Περιοχή
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Εσύ το πήρες κομματικά το μήνυμα γιατί τεχνολογικά είσαι άσχετος και έχεις χάψει τις παπάτζες που σε έχουν ταΐσει τα κομματύσκυλα που ψηφίζεις.
Αν εγώ είμαι κομματικοποιημένος (σιγά μην είμαι και ΚΚΕ) μήπως είναι κομματικοποιημένος και ο sebu;
Έκανα τεχνολογικό σχόλιο σε τεχνολογικό forum και δε μπορεί να μου πει ο κάθε άσχετος τυχάρπαστος που διαβάζει "SQL query" και νομίζει ότι είναι όρος από το Κεφάλαιο του Μαρξ ότι το μήνυμά μου ήταν κομματικό.
Σας ταΐζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τα χάφτετε γιατί δεν έχετε ιδέα από τεχνολογία.
-
30-05-25, 10:37 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2620
-
30-05-25, 10:46 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2621
-
30-05-25, 11:20 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2622
Πωωωωω χαλαρώστε μωρέ ...
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
30-05-25, 11:37 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2623
Χαλαρός
Διψάω για γνώση" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
30-05-25, 11:49 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2624
- Περιοχή
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
30-05-25, 11:53 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #2625There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks