Σελ. 175 από 190 ΠρώτηΠρώτη ... 155165170173174175176177180185 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.611-2.625 από 2841
    Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλας για το ιδιο κρατος που αδυνατουσε επι 10+ χρονια να κανει μια vlookup σε excel αναμεσα στο αρχειο ασφαλισμενων οχηματων απο τις ασφαλιστικες και στο μητρωο οχηματων απο το υπουργειο μεταφορων για να βρει και να τσεκουρωσει τα ανασφαλιστα ή αυτα που δεν εχουν περασει ΚΤΕΟ. 10 χρονο να εβαζες θα σου εφτιαχνε οχι vlookup και pivot θα στο εστηνε σε κωδικα σε ελαχιστο χρονο.
    Για αυτο το κρατος μιλας και αυτες τις ψηφιοποιησεις.
    Δεν διαφωνω εγιναν αλματα επι κοβιδ με το gov.gr και τις ευκολιες που μας δοθηκαν αλλα υπαρχει αρκετος δρομος ακομα, ακομα και για τα αυτονοητα.
    Για αυτό το κράτος μιλάω.
    Κρίνοντας από την επίθεση που μου έκανε ο από κάτω, έχουμε το κράτος που μας αξίζει.
    Αυτός νομίζει ότι όλα αυτά τα πολύ απλά που γράφεις είναι αδύνατα σήμερα και θα τα κάνει δυνατά ο προσωπικός αριθμος.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dim80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    προφανοος εσυ εισαι θυμα
    οκ δεν υπαρχει ψηφιοποίηση Οτι πεις
    λογικα δεν χρησημοποιεις 10δες υπηρεσιες απο gov ουτε εχεις ψηφιακη ταυτοτητα , διπλωμα, ουτε myheath ερχετε η συνταγή σπιτι σου κτλ
    οπως νομιζει ο καθενας Αφου δεν υπαρχει ψηφιοποιηση εσυ πας ακομα στη ΔΕΗ να πληρωσεις και στο κισε της τραπεζας να πλξηρωσεις τελη κυκλοφοριας κτλ
    Οκ δεν υπαρχει ψηφιοποιση
    Τα χρησιμοποιώ όλα αυτά.
    Εσύ δεν μπορείς να διαβάσεις τι γράφει ο άλλος, ή απλά θίχτηκες που έγραψα άσχημο λόγο για τον Άγιο Κυριάκο της Αχαρνών (τον Πιερρακάκη ντε) και αποφάσισες να γράψεις για πράγματα που εγώ δεν έγραψα.
    Δυστυχώς αυτά έχει το Ίντερνετ. Πέφτω πάνω σε fanboys σε κάθε 2ο post.
    Άντε καληνότσες γιατί δε μπορώ να κάθομαι να τσακώνομαι με nicknames στο Ίντερνετ.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mb
    ISP
    Vodafone
    Router
    FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    6(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυκια για μεταξωτές κορδέλες και δήθεν ψηφιοποίηση πουλάνε.
    Αν υπάρχουν διπλά ΑΜΚΑ, τι περιμένουν τον προσωπικό αριθμό για να τα βρουν; Δεν ξέρουν να γράψουν ένα SQL query;

- - - Updated - - -
    Ειναι απλο, το τι σκατο εχει η βαση σου, το ανακαλυπτεις μονο οταν φτιαχνεις νεο προιον βασιζομενος σε existing data. Διαφορετικα δεν θα ασχοληθεις, για πολλους λογους.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλας για το ιδιο κρατος που αδυνατουσε επι 10+ χρονια να κανει μια vlookup σε excel αναμεσα στο αρχειο ασφαλισμενων οχηματων απο τις ασφαλιστικες και στο μητρωο οχηματων απο το υπουργειο μεταφορων για να βρει και να τσεκουρωσει τα ανασφαλιστα ή αυτα που δεν εχουν περασει ΚΤΕΟ. 10 χρονο να εβαζες θα σου εφτιαχνε οχι vlookup και pivot θα στο εστηνε σε κωδικα σε ελαχιστο χρονο.
    Για αυτο το κρατος μιλας και αυτες τις ψηφιοποιησεις.
    Δεν διαφωνω εγιναν αλματα επι κοβιδ με το gov.gr και τις ευκολιες που μας δοθηκαν αλλα υπαρχει αρκετος δρομος ακομα, ακομα και για τα αυτονοητα.
    Προφανως οι υλοποιησεις δεν πρεπει να γινονται με μπακαλιστικο τροπο και ευτυχως δηλαδη. Το ερωτημα ειναι οτι αφου πλεον εδω και χρονια εχουν συστημα (βλεπε ΔΗΛΕΔ) που μπορει να τρεξει και να εντοπισει τα ανασφαλιστα και αυτοματως να κοπουν τα πρόστιμα, γιατι δεν το κανει ; Ρητορικο το ερωτημα. Ετρεχαν οι ασφαλιστικες αγώνα δρόμου προκειμενου να κανουν τις αντιστοιχες υλοποιησεις και το κρατος παιζει να τρεχει τη ρουτινα 1 φορά το χρονο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Για αυτό το κράτος μιλάω.
    Κρίνοντας από την επίθεση που μου έκανε ο από κάτω, έχουμε το κράτος που μας αξίζει.
    Αυτός νομίζει ότι όλα αυτά τα πολύ απλά που γράφεις είναι αδύνατα σήμερα και θα τα κάνει δυνατά ο προσωπικός αριθμος.

- - - Updated - - -

Τα χρησιμοποιώ όλα αυτά.
    Εσύ δεν μπορείς να διαβάσεις τι γράφει ο άλλος, ή απλά θίχτηκες που έγραψα άσχημο λόγο για τον Άγιο Κυριάκο της Αχαρνών (τον Πιερρακάκη ντε) και αποφάσισες να γράψεις για πράγματα που εγώ δεν έγραψα.
    Δυστυχώς αυτά έχει το Ίντερνετ. Πέφτω πάνω σε fanboys σε κάθε 2ο post.
    Άντε καληνότσες γιατί δε μπορώ να κάθομαι να τσακώνομαι με nicknames στο Ίντερνετ.
    καθολου δε θίχτηκα κανε οσα offtopic θελεις Απλα ποτε δε καταλαβα ολους αυτους που ειναι πορομρνοι κομματικοποιημένοι και γραφουν για να μαζεψουν ψηφους για το κομμα τους απ την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι να κοιμηθουν
    Ακομα και για καλτσες να γραφει καποιος παντα θα υπαρχει ο καμματικοποιμενος που θα το κανει πολιτικο το θεμα
    Το σιτε δεν ειναι πολιτικο ειναι τεχνολογικο
    Παρολα αυτο εχει tread για κομματικα Μαζεψε εκει ψηφους ερχονται εκλογες Αυτο με ενοχλει οτι γραφεις σε λαθος tread και οχι οτι λες. Εδω περιμενω να διαβασω κατι για το θεμα Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοση γιατι δε με ενδιαφερουν τα κομματικα
    Να θυμισω οτι εσυ με χαρακτηρισες και οχι εγω ....
    καληνότσες

Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοση
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 30-05-25 στις 09:49.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Να υποθέσω ότι Τρίτη βγάζει κάποιος ΠΑ
    και Τετάρτη (δίνω μια μέρα περιθώριο) πας στο ΑΤ και παίρνεις ταυτότητα με ΠΑ;
    Ή δεν θα γίνουν έτσι τα πράγματα
    και θα σου λένε στο ΑΤ... δεν ξέρουμε τι είναι ο ΠΑ, δεν μας ήρθε ακόμα η απόφαση, δεν ξέρουμε από πότε θα εφαρμοστεί κλπ;
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    καθολου δε θίχτηκα κανε οσα offtopic θελεις Απλα ποτε δε καταλαβα ολους αυτους που ειναι πορομρνοι κομματικοποιημένοι και γραφουν για να μαζεψουν ψηφους για το κομμα τους απ την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι να κοιμηθουν
    Ακομα και για καλτσες να γραφει καποιος παντα θα υπαρχει ο καμματικοποιμενος που θα το κανει πολιτικο το θεμα
    Παρολα αυτο εχει tread για κομματικα Μαζεψε εκει ψηφους ερχονται εκλογες Αυτο με ενοχλει οτι γραφεις σε λαθος tread και οχι οτι λες. Εδω περιμενω να διαβασω κατι για το θεμα Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοση γιατι δε με ενδιαφερουν τα κομματικα
    καληνότσες

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά τεχνικά πως να αναλύσεις μια κατάσταση στη χώρα που πολιτικά μας δουλεύουν? απλά αναμασάς τις ανακοινώσεις?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να υποθέσω ότι Τρίτη βγάζει κάποιος ΠΑ
    και Τετάρτη (δίνω μια μέρα περιθώριο) πας στο ΑΤ και παίρνεις ταυτότητα με ΠΑ;
    Ή δεν θα γίνουν έτσι τα πράγματα
    και θα σου λένε στο ΑΤ... δεν ξέρουμε τι είναι ο ΠΑ, δεν μας ήρθε ακόμα η απόφαση, δεν ξέρουμε από πότε θα εφαρμοστεί κλπ;
    καλα μην εισαι τοσο σιγουρος για την μια μερα Ασε που δε νομιζω να εχεις ραντεβου Τεταρτη...
    ασε να παει καποιος να σου πει
    Λογικα θα γινεται απο Τεταρτη ... αλλα αλλο το λογικα και αλο η πραξη (ειδικα η προιστορια του συγκεκριμένου υπεύθυνου δε ειναι για εμπιστοσύνη σε οσα λεει)

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά τεχνικά πως να αναλύσεις μια κατάσταση στη χώρα που πολιτικά μας δουλεύουν? απλά αναμασάς τις ανακοινώσεις?
    το πολιτικο το σχολιαζεις στο πολιτικο thread για συζητηση οπου ειναι ολοι οσοι ενδιαφερονται
    για κατι ουσιαστικο απαντας στη καλπη

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    το πολιτικο το σχολιαζεις στο πολιτικο thread για συζητηση οπου ειναι ολοι οσοι ενδιαφερονται
    για κατι ουσιαστικο απαντας στη καλπη
    Ok, οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι δύσκολες
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    ο καθε κομματικοποιημένος μπορει να γραφει οτι θελει
    Δεν ειναι δικη μου δουλεια να πω τι θα κανει Μου απευθύνθηκε και απαντηαα

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    καληνότσες

Εσύ το πήρες κομματικά το μήνυμα γιατί τεχνολογικά είσαι άσχετος και έχεις χάψει τις παπάτζες που σε έχουν ταΐσει τα κομματύσκυλα που ψηφίζεις.
    Αν εγώ είμαι κομματικοποιημένος (σιγά μην είμαι και ΚΚΕ ) μήπως είναι κομματικοποιημένος και ο sebu;

Έκανα τεχνολογικό σχόλιο σε τεχνολογικό forum και δε μπορεί να μου πει ο κάθε άσχετος τυχάρπαστος που διαβάζει "SQL query" και νομίζει ότι είναι όρος από το Κεφάλαιο του Μαρξ ότι το μήνυμά μου ήταν κομματικό.

Σας ταΐζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τα χάφτετε γιατί δεν έχετε ιδέα από τεχνολογία.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20686 kbps / 1020 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    CISCO887VA
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Εσύ το πήρες κομματικά το μήνυμα γιατί τεχνολογικά είσαι άσχετος και έχεις χάψει τις παπάτζες που σε έχουν ταΐσει τα κομματύσκυλα που ψηφίζεις.
    Αν εγώ είμαι κομματικοποιημένος (σιγά μην είμαι και ΚΚΕ ) μήπως είναι κομματικοποιημένος και ο sebu;

Έκανα τεχνολογικό σχόλιο σε τεχνολογικό forum και δε μπορεί να μου πει ο κάθε άσχετος τυχάρπαστος που διαβάζει "SQL query" και νομίζει ότι είναι όρος από το Κεφάλαιο του Μαρξ ότι το μήνυμά μου ήταν κομματικό.

Σας ταΐζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τα χάφτετε γιατί δεν έχετε ιδέα από τεχνολογία.

προσυπογράφω...

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590

Μάθε μας δάσκαλε
    Γνώστη
    Αφέντη
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Πωωωωω χαλαρώστε μωρέ ...
    CorollaClub

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Χαλαρός

Διψάω για γνώση
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πωωωωω χαλαρώστε μωρέ ...
    Εσένα σου φαίνεται λογικό ότι σήμερα δε μπορούν να βρουν τα διπλά ΑΜΚΑ και όταν βγει ο προσωπικός αριθμός θα μπορούν;

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Εσένα σου φαίνεται λογικό ότι σήμερα δε μπορούν να βρουν τα διπλά ΑΜΚΑ και όταν βγει ο προσωπικός αριθμός θα μπορούν;
    Όχι φυσικά εννοείται αλλά λογικό είναι πως με τον ΠΑ να πιεστεί το σύστημα να βγάλει τα σωστά αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω πως εξαιτίας του ΠΑ αναγκάζονται να εργαστούν
    CorollaClub

Σελ. 175 από 190 ΠρώτηΠρώτη ... 155165170173174175176177180185 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία