Εμφάνιση 1-3 από 3
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Καλησπέρα, κάνω αυτό το θέμα να συζητάμε σχετικά και μιας και δεν τα καταφέρνω.
    Υπάρχει ένα θέμα με dynamic ip ομως και scripts, δοκίμασα τους κανόνες δεν...

Λοιπόν έχω τον xeams mail server σε ένα raspi 4 και όταν πάω πχ από το κινητό με εναν email client να συνδεθώ που είμαι στο wifi δεν συνδέεται, με δεδομένα κινητής ή express vpn συνδέεται.
    Και πλέον έχω κάτι ip cams και NVR και θέλω να στέλνουν emails στον mail server μου και δεν γίνεται επειδή έχω αυτό το πρόβλημα!

Κοιταξα αυτο το επισημο https://help.mikrotik.com/docs/display/ROS/NAT δεν τα καταφερα δεν παιζει.
    Δοκιμασα διαφορα που βρηκα στο forum τιποτα.
    Εβαλα και στο hap ac2 αυτο εχει το ιντερνετ και δεν.
    Δοκιμασα και στο 109 τιποτα (παιζει σαν gw router και εχει και το dhcp server και dns αλλα δινει στο raspi pihole).

Επισης παιζω με DMZ αν πειραζει αυτο που ισως εχει σχεση.

Ξερεις κανεις να βοηθησει λιγο την κατάσταση? gracias amigos de la adsl foruma...

- - - Updated - - -

αααα τελικα τα καταφερα!!! οπως στο site της Mikrotik!
    απλα εβαζα την πορτα του SMTP ενω το κινητο συνδεεται με ΙΜΑP και εχει αλλη πορτα, τωρα εφτιαξα την IMAP και συνδεθηκα! αλλα πρεπει να κανω για ολες SMTP και POP3.
    Φυσικα υπαρχουν και αλλοι τροποι οπως βλεπω αλλα αφου δουλευει...

- - - Updated - - -

Κώδικας:
    /ip firewall nat add chain=dstnat action=dst-nat dst-address=static ip dst-port=143 to-addresses=mail server ip to-ports=143 protocol=tcp
    /ip firewall nat add action=masquerade chain=srcnat dst-address=mail server ip out-interface=bridge1-lan-wlan protocol=tcp src-address=10.X.XXX.0/27 (local lan)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Το είδα κατα τύχη αυτό το post απαντώ για να ανέβει στα results του google είχα φάει πολύ χρόνο για να βρώ πως γίνεται...(όταν ερχομαι απο το wifi)

Κώδικας:
     ;;; homeassistant
          chain=dstnat action=dst-nat to-addresses=172.31.0.253 to-ports=8123 protocol=tcp dst-port=8123 log=no log-prefix="" 

;;; Hairpin NAT for homeassistant
          chain=srcnat action=masquerade protocol=tcp src-address=172.31.0.0/24 out-interface-list=LAN dst-port=8123 log=no log-prefix=""

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    καλημερα, εμενα παντως οπως εγραψα απο πανω παιζει και απο το τοπικο wifi, δεν εχω προβλημα πλεον.
    Γινεται με διαφορους τροπους ανολογα και το setup του καθενος.

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία