Δελτίο Τύπου:
Η Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ ανακοινώνει τη διακοπή παροχής έκπτωσης ηλεκτρονικού λογαριασμού e-bill (1€/μήνα με ΦΠΑ) από 15/9/2023, για όλους τους νέους συνδρομητές υπηρεσιών VODAFONE Home και για συνδρομητές που ανανεώνουν τη σύμβασή τους από την ανωτέρω ημερομηνία.
Πηγή : Vodafone
Εμφάνιση 1-15 από 77
-
16-09-23, 09:37 Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
16-09-23, 09:38 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #2
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Η "κωμωδία" του καρτέλ συνεχίζεται
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
16-09-23, 09:53 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #3
Γιαυτο τους τελευταιους 2 μηνες με εχουν παρει 8 φορες τηλεφωνο και προσπαθουν να αναθαθμισουν δωρεαν το πακετο (το δωρεαν η vodafone το εννοει απο 22 σε 30 ευρω το μηνα) και να μου βαλουν και τηλεοραση.
Εντομεταξυ το κανουν με πολυ πουστικο τροπο και σε καλει πονηρη γκομενιτσα και σου λεει θα σου αναβαθμισω το πακετο και απλα πρεπει να πεις ΝΑΙ 3 φορες στις παρακατω ερωτησεις.
Ποσοι ηλικιωμενοι θα την εχουν πατησει.
-
16-09-23, 09:59 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #4
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε
Τώρα πρέπει όλοι να το γυρίσουν σε έντυπους λογαριασμούς.
-
16-09-23, 10:31 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #5
εμένα μου δε μου ενεργοποίησαν τον ηλεκτρονικό λογαριασμό , ενω στο συμβόλαιο το είχα επιλεγμένο
όταν είδα χαρτί το κατάλαβα και το επέλεξα ηλεκτρονικά μετά ....
να βγάζουν κανα ψιλό και απο εκεί , περιμένω με τον τιμάριθμο τι θα κάνουν
- - - Updated - - -
υπάρχουν και χειρότερα , τη μάνα μου την είπανε απο cosmote οτι θα κοπεί το τηλέφωνο αν δεν κάνει αναβάθμιση .....
-
16-09-23, 11:06 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #6
Δεν πειράζει τώρα θα ζητήσω έντυπο.
Τα όμορφα γυναικεία πόδια γύρισαν όχι και λίγες σελίδες της ιστορίας.
-
16-09-23, 11:31 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #7
Χθες είδα και την αύξηση σε όλα τα πακέτα..
https://www.adslgr.com/forum/threads...51#post7473851
τα οποία είχαν ήδη αυξηθεί και πριν λίγο καιρό..
https://www.adslgr.com/forum/threads...95#post7441595
-
16-09-23, 12:00 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #8
Φυσικά και με τους όρους που προσφέρουν ανανέωση, με ελαφρώς αυξημένη τιμή, +εώς 1,5€ απο τον 13 μήνα και μετά..... λόγω του πολέμου και πληθωρισμού..... και τώρα κατάργηση της έκπτωσης 1€e bill..... Έχουμε περίπου εώς 3,20€ αύξηση το μήνα....ήτοι 38,40€ κατ έτος παραπάνω.... Προκύπτει έτσι η ανάγκη για δουλειά 13 ωρών ώστε να ανταπεξέλθεις....
Για αυτό και η τιμωρία της vodafone θα είναι να μην ανανεώσω υπο αυτούς τους όρους το συμβόλαιο που λήγει στις 29 Σεπτεμβρίου για το σταθερό, κι ας βάζουν εξωτερικούς συνεργάτες να καλούν για να το πετύχουν(γλυκές φωνές σειρήνες κτλ).Στις 30 φορητότητα στη NOVA......
-
16-09-23, 12:06 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #9
Μα Κύριε δεν έγινε καμία αύξηση..
απλώς έληξε η προσφορά μας..
Η κανονική τιμή καταλόγου για τα 100 Mbps είναι 35 ευρώ!!
(70 ευρώ το 1 Gbps!)
https://www.vodafone.gr/files/149079...04_changes.pdf
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 16-09-23 στις 12:14.
-
16-09-23, 12:31 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #10
Εχω υπογραψει συμβολαιο πριν 2 μηνες για 2 χρονια στα 22 ευρα για 100 XL και τους ετσουξε μαλλον και προσπαθουν να μου αλλαξουν το συμβολαιο.
-
16-09-23, 12:57 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #11
-
16-09-23, 13:05 Re: Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #12
-
16-09-23, 13:47 Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #13
-
16-09-23, 13:48 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #14
Καθολου δυσκολο, θα το βαφτισουν περιβαλοντικο τελος 1 ευρω για καθε εντυπο ή ακομα χειροτερα 1 ευρω η σελιδα.
Εδω ο Κουλης με το ζορι θα βαλει φορο κλιματικης αλλαγης να τον πληρωνουν ολοι οι Ελληνες. Γιατι οχι και φορο αερα αφου ολοι αναπνεουμε και εκπνεουμε διοξειδιο επιβαρυνοντας την ατμοσφαιρα.
Θα κολλησει λοιπον η Βοντα οταν και οι αλλοι 2 του καρτελ κανουν ή θα κανουν τα ιδια? Εχει επιλογες ο καταναλωτης? Η Βοντα ξερει κιολας οτι σε σχεση με την Κοτε εχει φθηνοτερα πακετα σταθερης και κινητης αρα δυσκολα καποιος θα φυγει απο τη Βοντα απο αντιδραση να παει στην Κοτε και να πληρωνει ακομα παραπανω για τα ιδια πραγματα. Για Νοβα δεν εχω εικονα τιμων αλλα εχω ασχημη εμπειρια απο Nova και Wind οποτε δεν θα περναγα ουτε απεξω.
-
16-09-23, 14:10 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone: διακοπή της έκπτωσης E-Bill για νέους πελάτες και για όσους ανανενώνουν #15
Bookmarks