Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 48
    Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    21
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    5000/1200
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    8(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    θελω να παρω ενα μηχανακι κατω απο 300 κυβικα για μετακινησεις κοντινες , μεταχειρισμενο
    στην αρχη εψαχνα για παπι μεταξυ 80 και 150 κυβικα μεχρι 400 αντε 500 ευρω, αλλα σε δευτερες σκεψεις και βλεποντας τις λιγοστες επιλογες , με λιγο περισσοτερα χρηματα ειδα οτι μπορω να παρω κατι λιγο πιο ταξιδιαρικο

στην φαση που ειμαι εχω βρει δυο μοντελα υποψηφια ,
    το honda cbf 250 και το yamaha ybr 250 σε κλιμακα τιμων περιξ του χιλιαρικου

εχετε καποια γνωμη ,καποια προταση , καποια εμπειρια του να τι να προσεξω να προσθεσετε ;

υπαρχει το ενδεχομενο και αυριο να καταληξω σε ενα απο τα δυο , το honda cbf 250
    ενας φιλος σχετικος με μηχανες μου λεει οτι ειναι βραζιλιανικα και οτι ειναι ζημιαρικα (για το honda cbf 250 ) . ισως παμε και μαζι να το δουμε .
    ενα honda cb 400 super four που εχω , του εχω πιει το αιμα και δεν του προκαλει ενοχληση , αλλα καιει πολυ και ειναι βαρυ μηχανακι για την χρηση που θελω και το εχω παροπλισει , αλλα ειναι ενας λογος που θα προτιμουσα την honda .

εγω ειδα οτι καινε καπου στα 3 με 4 λιτρα στα 100 χιλιομετρα , και πιανουν πανω απο 120 χιλιομετρα οποτε ειναι ικανα και για ταξιδια που δεν κανω .
    υπολογιζω σε 3.8 χρονια πες 4 και κατι , αν δεν εχει βγαλει προβλημα βαρυ , να του εχω κανει αποσβεση απο το κοστος της βελζινης και την καταναλωση ενος τογιοτα 1.4 που κυκλοφορω (σπανια ) στο τωρα

ενα ακομη που θελω ειναι να εχει manual ταχυτητες οποτε αποκλειονται ολα τα σκουτερ .
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος badweed : 16-09-23 στις 13:18.
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    Fritzbox 7590
    SNR / Attn
    11(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Imho: για μετακίνηση σημείο α->β εντός πόλης,
    τίποτα δεν έρχεται κοντά σε ευκολία/κόστος/συντήρηση ενός παπιού.
    Θα κοίταγα για κανα yamaha σε καλή κατάσταση.
    Τα υδρόψυκτα crypton συνήθως πάνε ~200K Km χωρίς επισκευή,
    αλλά δεν νομίζω να βρείς με ~500€.
    Disclaimer:
    Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    21
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    5000/1200
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    8(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    ευχαριστω k1m0n για την προταση , βλεπω οτι ξεκινανε απο 700 ευρω , ειναι καπως ψηλα το ποσό ως προς τα ποσα διατιθομαι να δοσω για μεταχειρισμενο παπι . (οχι οτι βρισκω με αυτα που διαθετω )
    ειναι και το να ειναι απροβληματιστα μια παραμετρος σημαντικη .

το cbf το εχω βρει στα 900€ και το δινει στα 800 με 150000 χιλιομετρα
    οι μετακινησεις ειναι για επαρχια , απο 5 εως 15 αλλα και καμια φορα 50 χιλιομετρα αποστασεις .
    εκει λιγο με κερδισε εναντι του παπιου η επιλογη ενος τετοιου τυπου μηχανης .

το αρχικο οραμα μου ηταν ενα παλιοπαπο , να πηγαινει να εχει φωτα καθρεφτες και φρενα , να το χω ευκολο αν θελω να πεταγομαι για κανα μπανιο στη θαλασσα ή στον φουρνο ή και τα 15 χιλιομετρα μιας παγιας διαδρομης , αλλα οχι τα 50 . ειναι λιγο πιο αμεσες οι μηχανες απο τα αυτοκινητα για τετοιες διαδικασιες , βαζεις την πετσετα στην σελα , ανεβαινεις , βαζεις μπρος πας εκει που θες να βουτηξεις και βουτας, βγαινεις και βρεγμενος φευγεις .
    ενω με το αυτοκινητο και στεγνος πρεπει να μπω και να βρω παρκινγκ εκει που θελω να παω και αν δεν εχει να το αφησω καπου αλλου και εχουν κοστος αυτες οι μικρες διαδρομες .

μου αρεσει και η οδηγηση μηχανης .

πονταρω και λιγο στο οτι νιωθω ετοιμος να επεμβω σε μηχανη για να την επιδιορθωσω αν μου βγαλει προβλημα (οχι οτι ξερω απο μηχανες αλλα εχω τρομερη εμπιστοσυνη στο τι πληροφοριες μπορει να βρω στο ιντερνετ για πασα νοσο ,και οτι εχω τα εργαλεια και χωρο για να παρεμβω )
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention

Περιοχή
    Belfast, Northern Ireland
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    500/72
    ISP
    Sky
    Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ πιο χρονοβόρα στο να την πάρεις και να πας οπουδήποτε.

Εξοπλισμός, κράνος, έλεγχος.

Σπανια θα μου πάρει λιγότερο από 10-15 λεπτά πριν φτάσω να γυρίσω το κλειδί στη μίζα.

Κατά τα άλλα, στα 250cc θα κοιτούσα μήπως έβρισκα κάποιο hyosung

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    21
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    5000/1200
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    8(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    σε ευχαριστω veldrin
    δεν την ξερω την μαρκα , τωρα που κοιταξα , λιγα μοντελα κυκλοφορουν δευτερο χερι , και αρκετα πιο ακριβα απο οτι στοχευω .
    αν δεν παρω αυτο που εχω βρει , θα την εχω υποψη μου στην επομενη αναζητηση

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    CBF250 μονο μια παρατήρηση για τα 150Κ Km, έχει ανοίξει ποτέ μοτέρ ή θα το κάνεις εσύ ?

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Nova
    Router
    TP-LINK Archer VR400
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 6.2(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από K1m0n Εμφάνιση μηνυμάτων
    Imho: για μετακίνηση σημείο α->β εντός πόλης,
    τίποτα δεν έρχεται κοντά σε ευκολία/κόστος/συντήρηση ενός παπιού.
    Θα κοίταγα για κανα yamaha σε καλή κατάσταση.
    Τα υδρόψυκτα crypton συνήθως πάνε ~200K Km χωρίς επισκευή,
    αλλά δεν νομίζω να βρείς με ~500€.
    Ισχύει αυτό, ωστόσο εγώ αν θα επέλεγα κάτι σε αυτή την κατηγορία, θα προτιμούσα κάτι σε 250cc σαν αυτά που αναφέρθηκαν γιατί οκ, μπορεί το κόστος χρήσης/συντήρησης να είναι ελαφρώς περισσότερο, αλλά σου δίνει καλύτερα specs. Πιο φαρδύ ελαστικό σε σχέση με αυτώ των παπιών, καλύτερα φρένα, καλύτερο στήσιμο, υδρόψυξη και μπορείς να πας άνετα ένα μίνι ταξίδι χωρίς να αγχώνεσαι μη σου μείνει το πιστόνι στο χέρι (ιδίως τους θερινούς μήνες).

Εγώ που έχω fazer 600cc, για μετακίνηση κυρίως στην πόλη, δίνω 20-30€ καύσιμα (περίπου 200χλμ), 55€ τέλη, 25€ κτέο ανά 2 χρόνια και ότι μου βγει στο σέρβις, που συνήθως δεν θα υπερβεί τα 200-300€ ετησίως (βγάζω έξω τις χοντρές δουλειές που αυτές προκύπτουν αναλόγως της χρήσης που του κάνεις).

Σε 250άρι, θα πρότεινα το ninja. Είναι έρωτας από παλια (στο 636 του)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Veldrin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ πιο χρονοβόρα στο να την πάρεις και να πας οπουδήποτε.

Εξοπλισμός, κράνος, έλεγχος.
    Εξαρτάται που θα πας. Γιατί αν εκεί που θα πας δεν βρίσκεις πάρκινγκ ούτε με αίτηση, τότε μηχανή all the way (αν έχει και καλό καιρό).

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Veldrin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπανια θα μου πάρει λιγότερο από 10-15 λεπτά πριν φτάσω να γυρίσω το κλειδί στη μίζα.
    Οκ ισχύει αυτό. Αν πχ έχεις και κουκούλα, κλειδαριές ιστορίες. Αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του, είναι ένα είδος ιεροτελεστίας.
    Dealing with pricks, is my speciality.

Linux all the way.
    Open source all the way.
    Fighting against telemetry, data harvesting, tracking, ads all the way.

For some people, ignorance is bliss.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    21
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    5000/1200
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    8(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από billy Εμφάνιση μηνυμάτων
    CBF250 μονο μια παρατήρηση για τα 150Κ Km, έχει ανοίξει ποτέ μοτέρ ή θα το κάνεις εσύ ?
    τον ρωτησα , οσο ειναι στα χερια του δεν το εχει ανοιξει , υποψιαζομαι οτι το βαρος θα πεσει σε εμενα ,αλλα αν εχει κανει 150 000 χωρις να εχει ανοιξει μοτερ, ισως να μου βγαλει 3 χρονια χωρις να το ανοιξω εγω (πες 15 000 χλμ σε αυτα τα 3 χρονια ) .
    εχεις καποια ιδεα πως να δω αν εχει ανοιξει το μοτερ ; απο τις βιδες ; απο τις κολλες σε φλατζες ;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Θα φανεί απο τις βίδες ή εαν έχει βάλει πουθενά κόλλα (αρπακόλα) στα γρήγορα. Εαν δεν χάνει λάδια δεξιά αριστέρα (που να φαίνεται) χτύπα το. Άσε που γίνεται ενα ωραιότατο cafe racer (αμα το βαρεθείς) που το αποκλείω.

Μεταξύ scooter ιδιας κατηγορίας (εννοώ κυβικά) και CBF250, CBF μονοκύλινδρο, το φτιάχνεις/κάνεις service μόνος σου.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    Fritzbox 7590
    SNR / Attn
    11(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι έρωτας από παλια (στο 636 του)

Ομοιοπαθής, αλλά με το gpz900r.
    Disclaimer:
    Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    21
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    5000/1200
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    8(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    got it !
    το απεκτησα το μηχανακι , η πρωτη βολτα για να το φερω ηταν απολαυση .
    εγκλιματιστηκα σαν να οδηγουσα και χτες ενω εχω κανα 15αρι χρονια να οδηγησω μηχανη
    περασα και τον κηφισο που ηταν τιγκα στην κινηση , εκει μπηκα κατευθειαν στο πως οδηγουσα previously
    ειναι λιγο κουραστικο στα 100 -120 χ/ω για ωρα, τα 140 για λιγο τα ειδα .
    αλλα για την δουλεια που το θελω μοιαζει να ταιριαζει αψογα
    κανενα προβλημα δεν συναντησα ή εδωσε την υποψια οτι εχει σαν μηχανη , η γνωριμια με το ζευγαρι που το ειχαν ηταν πολυ ευχαριστη
    γενικα η μερα πηγε περιφημα
    μου ειχε λειψει μπορω να ομολογησω η μηχανη .
    θυμιαζει το super four , αλλα ειναι πιο κομψο και μοιαζειι πιο street στην γεωμετρια .
    ουτε λιγο ειναι , ουτε πολυ .
    καταναλωση μενει να μετρησω , τωρα απο οτι βλεπω οπως το ξεκινησα ,θα μετρησω την καταναλωση σε full throttle , μετα θα μετρησω με μια μετρια οδηγηση και πιο μετα που θα εχω χορτασει λιγο , μια οικονομικη .
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος badweed : 18-09-23 στις 01:34.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    Fritzbox 7590
    SNR / Attn
    11(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλορίζικο
    Disclaimer:

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Καλορίζικος και πάντα όρθιος. Η καλύτερη ταχύτητα για τα κυβικά σου (αν και θα το βρείς μόνος σου ) είναι εκεί στα 95-100 χαλαρά να κάνεις km να γουστάρεις

Περιοχή
    Belfast, Northern Ireland
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    500/72
    ISP
    Sky
    Καλορίζικο και όπως είπαν οι προλαλήσαντες, πάντα όρθιος!

Τα λάστιχα μην ξεχάσεις να δείς, και ειδικά αν θέλει αλλαγή το μπροστινό. Το να έχει ανοιχτεί η μηχανή αρνητικό δεν είναι, θετικό θα το έλεγα αν όποιος το άνοιξε ήξερε τι έκανε. Αν δεν έχει ανοιχτεί, δε μου κάνει εντύπωση σε Honda που δεν έχει υψηλή συμπίεση.

Το παν είναι να σου αρέσει και να σε κάνει να θες να το πας βόλτες. Τίποτα δεν ξεπερνά τις οδηγικές συγκινήσεις που μπορεί να σου προσφέρει μια μηχανή.

Το Hyosung είναι ακριβό γιατί έχει κινητήρα V-Twin, αλλά στο μέλλον αυτό μπορεί να στο προσφέρει και ένα Suzuki ή μια Ducati.

Και δε θα σταματήσω να λέω για όποιον δεν το κάνει, μην αμελείτε να φοράτε πλήρη εξοπλισμό ακόμα και για τις πιο μικρές αποστάσεις. Ο καλύτερος αναβάτης να είσαι, αν ο από πίσω σου κοιτάει το κινητό του (ask me how I know), ή κάποιος δε σε είδε την ώρα που κάνεις filtering...

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    21
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    5000/1200
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    8(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    σας ευχαριστω ολους !

τα φρενα και το βυθισμα του τιμονιου και τα λαστιχα , το πως γλιστραει (δεν γλιστραει ) ηταν το αμεσως επομενο που δοκιμασα αφου πηρε μπρος η μηχανη και ακουσαμε λιγο το μοτερ να ζεστενεται .

επειδη με πειραξε λιγο τα κυβικα μου δεν ειναι αυτα ,αυτη η επιλογη ειναι η "σωας τα φρενας" : )

για εξοπλισμο δυστηχως δεν ειμαι και πολυ τυπικος , το κρανος παντα ναι , αλλα μπορει να τυχει και με παντουφλες να οδηγησω και ξηπολητος (επαρχια ,50 απο θαλασσα ) , και με μαγιο και κοντομανικο (σε αυτο το μηχανακι )
    σε μια μηχανη πιο extreme θα φοραγα μπουφαν και γαντια και παππουτσια σαν πιο στανταρντ ενδυμασια για καθε καιρο .

σε καποιο πεσιμο με σουρσιμο απλο στα 120 χμω , ειχα βρει οτι αν εχεις τα χερια και τα ποδια καλυμενα και ενα μερος να ακουμπησεις το σωμα σου (οπως ετυχε να εχω ενα τσαντακι μεσης) μπορεις να σηκωθεις σαν να μην εγινε τιποτα και να παρεις το μηχανακι - αν δεν εχει στην σουζα πανω ακουμπησει η εξατμιση στο εδαφος και εχει βγει το μπουρι της εξατμισης απο τους σωληνες και με αξονα περιστροφης την βαση στηριξης στην ουρα να εχει μπει η εξατμιση (το μπουρι) στην ροδα και να φρεναρει πανω σε σουζα με αποτελεσμα να πεσει η μηχανη σαν ροπαλο στο εδαφος και να σπασει το ενα καπακι και να εχει ματωσει με λαδια ολος ο δρομος , 28η αυγουστου σε κεντρικη λεωφορο με τα αυτοκινητα απο επιστροφη καλοκαιριου να περνανε κατα χιλιαδες
    Spoiler:
    δεν ξερω να κανω σουζες, και ιδου ...
    - και να φυγεις κυριος .

αμα τυχει και κανα πεσιμο με μονο σουρσιμο , δεν με πειραζει . εμποδιο να μην βρω να με σταματησει .
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος badweed : 18-09-23 στις 15:46.

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία