Ο ΟΠΑΠ δίνει απόδοση 1.01 ότι δεν πρόκειται να προσφέρουν ως αρχική τιμή προ voucher την τιμή της προσφοράς.
Η μόνη δυνατότητα είναι να πάρεις 35.9 - 8.30 για τώρα την 300αρα κι όταν ρίξουν στο μέλλον τις τιμές, να αναβαθμιστείς πχ σε 500 με την νέα μειωμένη τιμή που θα έχει, κρατόντας τους υπόλοιπους μήνες του voucher.
Δλδ αν πχ γίνει σε 10 μήνες, αναβαθμίζεις σε 500, έχεις άλλους 14 επιδοτούμενους μήνες από το νέο συμβόλαιο/δέσμευση και τους τελευταίους 10 θα είναι με το full πάγιο.
Αυτό όμως μόνο αν σε καίει η μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλίως βγαίνεις χαμένος.
Εμφάνιση 406-420 από 491
Θέμα: Gigabit Voucher
-
30-10-24, 14:47 Re: Gigabit Voucher #406
-
30-10-24, 14:51 Απάντηση: Re: Απάντηση: Gigabit Voucher #407
Κοίτα προσωπικά δεν πιστεύω να ανεβάσουν κιάλλο τις τιμές μέχρι το Voucher από δω και πέρα.
Ίσως και να τις κατεβάσουν για να πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο του επιδοτούμενου κεφαλαίου (να το δουν ανταγωνιστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους παρόχους δλδ).
Αλλά ταυτόχρονα δεν πιστεύω και να επιτρέψουν συνδυαστικές προσφορές...
Οπότε μάλλον με το Voucher θα σου βγει πιο φθηνά όπως και να χει. Μπορείς να τους κάνεις και ξεκάθαρα μία ερώτηση του στυλ:
Έχω διαβάσει ότι τέλη Νοέμβρη θα βγει το Gigabit Voucher, επομένως μάλλον θα το περιμένω γιατί θα βγει πιο φθηνά και θέλω να δω και τί τιμές θα δώσουν οι άλλοι πάροχοι με το Voucher.
Αυτή η προσφορά που μου δίνετε, είναι συνδυαστική με το Voucher?
-
30-10-24, 15:33 Απάντηση: Gigabit Voucher #408
Περιμενε να δεις τις voucher τιμες που θα βγαλουν ολοι οι παροχοι .
-
30-10-24, 15:37 Re: Απάντηση: Gigabit Voucher #409
-
30-10-24, 20:10 Απάντηση: Gigabit Voucher #410
Εμένα πάντως ρε παιδιά η υπάλληλος της Vodafone μου το είπε ευθαρσώς στα μούτρα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν προσφορά μαζί με το voucher.Οπως είπε χαρακτηριστικά,"τι λετε κύριε είναι δυνατόν να πέσει η 300αρα κάτω από την τιμή του adsl;"Με vodafone κινητή έκανα αίτηση για 300αρα στα 27.60 τον πρώτο χρόνο συν 1.5 ευρώ το δεύτερο και αντίο.Περιμενω ήδη δύο βδομάδες το τηλέφωνο για ραντεβού για αυτοψία βέβαια και έχω αρχίσει και νευριάζω.
-
30-10-24, 21:05 Απάντηση: Gigabit Voucher #411
-
30-10-24, 21:40 Απάντηση: Gigabit Voucher #412
Άκουσα διάβασα ότι από τις 20 Νοεμβρίου θα βγει η πλατφόρμα στον αέρα για της αιτήσεις γνωρίζει κάποιος κάτι νεότερο
-
30-10-24, 23:07 Απάντηση: Gigabit Voucher #413
-
31-10-24, 08:37 Απάντηση: Re: Απάντηση: Gigabit Voucher #414
Δεν υπαρχει αυτο που φανταζεσαι. Οι προσφορες ειναι οσο δεν υπαρχει το voucher. Δεν εχουν λογο να το δωσουν τοσο φτηνα. Επισης καθολου σιγουρο δεν ειναι οτι θα ειναι 8 ευρω. Λεει οτι επιδοτει και το κοστος εγκαταστασης. Μενει να δουμε τι θα κανουν εμπορικα.
Γενικοτερα αν χρειαζεσαι την αναβαθμιση, παρτην. Μονο και μονο τους μηνες αναμονης που θα γλιτωσεις οταν πεσουν ολοι μαζι, αξιζει για 4-5 ευρω το μηνα που ουτε τοσα δεν ειναι με τις προσφορες που παιζουν.
- - - Updated - - -
Ποιου ετους ομως δεν λενε. Κανεις δεν ξερει κατι περισσοτερο, ουτε αυτοι που την φτιαχνουν. Εξαρταται απο το ποτε θα ειναι ΟΛΑ ετοιμα.
- - - Updated - - -
https://www.youtube.com/watch?v=Z3A2ikaptS0
-
31-10-24, 16:40 Απάντηση: Gigabit Voucher #415
Ειμαι σε Nova 100αρα Vdsl και θελω να παω σε FTTH. Η Nova στην εφαρμογη της μου πεταει προσφορα για 29 ευρω την 300αρα. Στο σαιτ παιζει στα 38 οπου με το κουπονι θα πεσει στα 30.
Εχει νοημα να το περιμενω?
-
31-10-24, 18:47 Απάντηση: Gigabit Voucher #416
οχι 8.333 το μηνα ειναι η προσφορα πιο πολυ σε συμφερει στα 29
-
31-10-24, 20:26 Απάντηση: Gigabit Voucher #417
Να ρωτησω κατι αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω γενικα μεσα στο forum
Τι διαφορα εχει το https://sfbb.gr/ με το https://smartreadiness.gov.gr/ ?
Απλα η εκταση των εργασιων και το ποσο θα βαλεις το χερι στην τσέπη ?
(εχω οτι αν εχεις μπει στο 1ο δεν μπορεις να μπεις στο 2ο, αλλα εδω Ν.Ηρακλειο τωρα παιρνανε οπτικες)
-
31-10-24, 21:30 Απάντηση: Gigabit Voucher #418
To smart rediness επιδοτεί την εγκατάσταση κάθετης υποδομής (από την είσοδο της πολυκατοικίας, και μέχρι τον κοινόχρηστο χώρο κάθε ορόφου της οικοδομής).
Το sfbb επιδοτεί στους καταναλωτές την εγκατάσταση οριζόντιας υποδομής (από τον κοινόχρηστο χώρο του ορόφου, μέχρι μέσα στο σπίτι σου).
Μπορεί μία οικοδομεί να έχει πάρει smart-rediness (η οικοδομή δλδ να το έχει πάρει, στα κοινόχρηστα), και κάθε κάτοικος να πάρει το sfbb.
Αυτό που δεν γίνεται είναι να πάρεις sfbb για δεύτερη φορά (υπήρξε παλιότερα πρώτος γύρος ας το πούμε, και κάποιοι πήραν ήδη sfbb)
Edit: τώρα αν αφορά μονοκατοικία το θέμα, δεν έχω την παραμικρή ιδέα τί ισχύει και αν υφίσταται (γραφειοκρατικά) διαφορά.
-
31-10-24, 22:00 Απάντηση: Gigabit Voucher #419
-
01-11-24, 12:23 Απάντηση: Gigabit Voucher #420
Έτσι όπως το λες είναι. Το επίσημο πλεονέκτημα του Smart Readiness είναι ότι έχεις τη δυνατότητα (και μάλιστα είναι υποχρεωτικό τουλάχιστον το ένα από αυτά) να επιδοτήσεις και την εγκατάσταση αναμονής σε λέβητα, ασανσέρ και ρολόγια ΔΕΗ.
Το ακόμα πιο σημαντικό κατ' εμέ όμως είναι ότι έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ την εταιρεία με την οποία θες να συνεργαστείς για την εγκατάσταση της κάθετης υποδομής αντί να εξαρτάσαι από τον πάροχο και τα συνεργεία του, που συνήθως κάνουν τσαπατσούλικη δουλειά κι άμα τους πεις τίποτα σού την λένε κι από πάνω.Η μητέρα των ηλιθίων είναι πάντα έγκυος..
Bookmarks