Σελ. 28 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 818232627282930 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 406-420 από 491

Θέμα: Gigabit Voucher

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Ο ΟΠΑΠ δίνει απόδοση 1.01 ότι δεν πρόκειται να προσφέρουν ως αρχική τιμή προ voucher την τιμή της προσφοράς.

Η μόνη δυνατότητα είναι να πάρεις 35.9 - 8.30 για τώρα την 300αρα κι όταν ρίξουν στο μέλλον τις τιμές, να αναβαθμιστείς πχ σε 500 με την νέα μειωμένη τιμή που θα έχει, κρατόντας τους υπόλοιπους μήνες του voucher.

Δλδ αν πχ γίνει σε 10 μήνες, αναβαθμίζεις σε 500, έχεις άλλους 14 επιδοτούμενους μήνες από το νέο συμβόλαιο/δέσμευση και τους τελευταίους 10 θα είναι με το full πάγιο.

Αυτό όμως μόνο αν σε καίει η μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλίως βγαίνεις χαμένος.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jerkyzer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς αυτό φοβάμαι. Κάνω τους ίδιους υπολογισμούς και ο στόχος είναι να πάρω την 300άρα στα 22,8€ όμως πιστεύω πως θα ανεβάσουν την τιμή ή δεν θα μου δίνουν την τιμή προσφοράς (30,8 - voucher) όταν ζητήσω αναβάθμιση με voucher.

Πολύ κακό timing ρε γαμώτο και δεν ξέρω τι να αποφασίσω.
    Κοίτα προσωπικά δεν πιστεύω να ανεβάσουν κιάλλο τις τιμές μέχρι το Voucher από δω και πέρα.

Ίσως και να τις κατεβάσουν για να πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο του επιδοτούμενου κεφαλαίου (να το δουν ανταγωνιστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους παρόχους δλδ).

Αλλά ταυτόχρονα δεν πιστεύω και να επιτρέψουν συνδυαστικές προσφορές...

Οπότε μάλλον με το Voucher θα σου βγει πιο φθηνά όπως και να χει. Μπορείς να τους κάνεις και ξεκάθαρα μία ερώτηση του στυλ:

Έχω διαβάσει ότι τέλη Νοέμβρη θα βγει το Gigabit Voucher, επομένως μάλλον θα το περιμένω γιατί θα βγει πιο φθηνά και θέλω να δω και τί τιμές θα δώσουν οι άλλοι πάροχοι με το Voucher.
    Αυτή η προσφορά που μου δίνετε, είναι συνδυαστική με το Voucher?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Περιμενε να δεις τις voucher τιμες που θα βγαλουν ολοι οι παροχοι .

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ice Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περιμενε να δεις τις voucher τιμες που θα βγαλουν ολοι οι παροχοι .
    Πράγματι, λογικά αν πάει στα χνάρια του SFBB θα αναρτήσουν στο site του Giga Voucher τις τιμές προ επιδότησης.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΡΗΣ
    Router
    Asus
    Εμένα πάντως ρε παιδιά η υπάλληλος της Vodafone μου το είπε ευθαρσώς στα μούτρα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν προσφορά μαζί με το voucher.Οπως είπε χαρακτηριστικά,"τι λετε κύριε είναι δυνατόν να πέσει η 300αρα κάτω από την τιμή του adsl;"Με vodafone κινητή έκανα αίτηση για 300αρα στα 27.60 τον πρώτο χρόνο συν 1.5 ευρώ το δεύτερο και αντίο.Περιμενω ήδη δύο βδομάδες το τηλέφωνο για ραντεβού για αυτοψία βέβαια και έχω αρχίσει και νευριάζω.

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paris2018 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι λετε κύριε είναι δυνατόν να πέσει η 300αρα κάτω από την τιμή του adsl;
    Στο μεταξύ από τη δική τους πλευρά δεν θα πέσει η 300άρα κάτω από την τιμή του ADSL. Αφού μια χαρά θα τσεπώσουν και τα λεφτά του voucher. Απλώς σου λένε κατάμουτρα "θέλουμε να σου πάρουμε όσο περισσότερα είσαι διατεθειμένος να δώσεις".

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102718 /11000
    ISP
    Cosmote
    Router
    speedport plus 2
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 12.4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Άκουσα διάβασα ότι από τις 20 Νοεμβρίου θα βγει η πλατφόρμα στον αέρα για της αιτήσεις γνωρίζει κάποιος κάτι νεότερο

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΡΗΣ
    Router
    Asus
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο μεταξύ από τη δική τους πλευρά δεν θα πέσει η 300άρα κάτω από την τιμή του ADSL. Αφού μια χαρά θα τσεπώσουν και τα λεφτά του voucher. Απλώς σου λένε κατάμουτρα "θέλουμε να σου πάρουμε όσο περισσότερα είσαι διατεθειμένος να δώσεις".
    Προφανώς.Δεν τους δικαιολογώ σε καμία περίπτωση.Απλως τονίζω την γαϊδουρια τους.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500 + 250/80
    ISP
    Ote/Vodafone
    Router
    Pf plus/FS-ont -mu5001 5G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jerkyzer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς αυτό φοβάμαι. Κάνω τους ίδιους υπολογισμούς και ο στόχος είναι να πάρω την 300άρα στα 22,8€ όμως πιστεύω πως θα ανεβάσουν την τιμή ή δεν θα μου δίνουν την τιμή προσφοράς (30,8 - voucher) όταν ζητήσω αναβάθμιση με voucher.

Πολύ κακό timing ρε γαμώτο και δεν ξέρω τι να αποφασίσω.
    Δεν υπαρχει αυτο που φανταζεσαι. Οι προσφορες ειναι οσο δεν υπαρχει το voucher. Δεν εχουν λογο να το δωσουν τοσο φτηνα. Επισης καθολου σιγουρο δεν ειναι οτι θα ειναι 8 ευρω. Λεει οτι επιδοτει και το κοστος εγκαταστασης. Μενει να δουμε τι θα κανουν εμπορικα.
    Γενικοτερα αν χρειαζεσαι την αναβαθμιση, παρτην. Μονο και μονο τους μηνες αναμονης που θα γλιτωσεις οταν πεσουν ολοι μαζι, αξιζει για 4-5 ευρω το μηνα που ουτε τοσα δεν ειναι με τις προσφορες που παιζουν.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από i.t.93 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άκουσα διάβασα ότι από τις 20 Νοεμβρίου θα βγει η πλατφόρμα στον αέρα για της αιτήσεις γνωρίζει κάποιος κάτι νεότερο
    Ποιου ετους ομως δεν λενε. Κανεις δεν ξερει κατι περισσοτερο, ουτε αυτοι που την φτιαχνουν. Εξαρταται απο το ποτε θα ειναι ΟΛΑ ετοιμα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο ΟΠΑΠ δίνει απόδοση 1.01 ότι δεν πρόκειται να προσφέρουν ως αρχική τιμή προ voucher την τιμή της προσφοράς.
    https://www.youtube.com/watch?v=Z3A2ikaptS0

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Path Level
    Interleaved
    Ειμαι σε Nova 100αρα Vdsl και θελω να παω σε FTTH. Η Nova στην εφαρμογη της μου πεταει προσφορα για 29 ευρω την 300αρα. Στο σαιτ παιζει στα 38 οπου με το κουπονι θα πεσει στα 30.

Εχει νοημα να το περιμενω?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    OTE
    οχι 8.333 το μηνα ειναι η προσφορα πιο πολυ σε συμφερει στα 29

Περιοχή
    Ν. Ηράκλειο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/1Gbps
    ISP
    InaLan
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    AVM Fritz 7590
    Να ρωτησω κατι αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω γενικα μεσα στο forum

Τι διαφορα εχει το https://sfbb.gr/ με το https://smartreadiness.gov.gr/ ?

Απλα η εκταση των εργασιων και το ποσο θα βαλεις το χερι στην τσέπη ?

(εχω οτι αν εχεις μπει στο 1ο δεν μπορεις να μπεις στο 2ο, αλλα εδω Ν.Ηρακλειο τωρα παιρνανε οπτικες)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από k.m. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτησω κατι αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω γενικα μεσα στο forum

Τι διαφορα εχει το https://sfbb.gr/ με το https://smartreadiness.gov.gr/ ?

Απλα η εκταση των εργασιων και το ποσο θα βαλεις το χερι στην τσέπη ?

(εχω οτι αν εχεις μπει στο 1ο δεν μπορεις να μπεις στο 2ο, αλλα εδω Ν.Ηρακλειο τωρα παιρνανε οπτικες)
    To smart rediness επιδοτεί την εγκατάσταση κάθετης υποδομής (από την είσοδο της πολυκατοικίας, και μέχρι τον κοινόχρηστο χώρο κάθε ορόφου της οικοδομής).

Το sfbb επιδοτεί στους καταναλωτές την εγκατάσταση οριζόντιας υποδομής (από τον κοινόχρηστο χώρο του ορόφου, μέχρι μέσα στο σπίτι σου).

Μπορεί μία οικοδομεί να έχει πάρει smart-rediness (η οικοδομή δλδ να το έχει πάρει, στα κοινόχρηστα), και κάθε κάτοικος να πάρει το sfbb.

Αυτό που δεν γίνεται είναι να πάρεις sfbb για δεύτερη φορά (υπήρξε παλιότερα πρώτος γύρος ας το πούμε, και κάποιοι πήραν ήδη sfbb)

Edit: τώρα αν αφορά μονοκατοικία το θέμα, δεν έχω την παραμικρή ιδέα τί ισχύει και αν υφίσταται (γραφειοκρατικά) διαφορά.

Περιοχή
    Ν. Ηράκλειο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/1Gbps
    ISP
    InaLan
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    AVM Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jokio Εμφάνιση μηνυμάτων
    To smart rediness επιδοτεί την εγκατάσταση κάθετης υποδομής (από την είσοδο της πολυκατοικίας, και μέχρι τον κοινόχρηστο χώρο κάθε ορόφου της οικοδομής).

Το sfbb επιδοτεί στους καταναλωτές την εγκατάσταση οριζόντιας υποδομής (από τον κοινόχρηστο χώρο του ορόφου, μέχρι μέσα στο σπίτι σου).

Μπορεί μία οικοδομεί να έχει πάρει smart-rediness (η οικοδομή δλδ να το έχει πάρει, στα κοινόχρηστα), και κάθε κάτοικος να πάρει το sfbb.

Αυτό που δεν γίνεται είναι να πάρεις sfbb για δεύτερη φορά (υπήρξε παλιότερα πρώτος γύρος ας το πούμε, και κάποιοι πήραν ήδη sfbb)

Edit: τώρα αν αφορά μονοκατοικία το θέμα, δεν έχω την παραμικρή ιδέα τί ισχύει και αν υφίσταται (γραφειοκρατικά) διαφορά.
    μα αν παρεις μονο το sfbb και εισαι ο πρωτος, κανουν και ολη την καθετη ετσι και αλλιως.

στο smart readiness καταλαβαινω οτι πανε και σε λεβητα/ασανσερ υποδομη (αλλα δεν ξερω αν ειναι μονο αυτη η διαφορα)

Περιοχή
    Βριλήσσια
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Nova
    Router
    GL-MT6000
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από k.m. Εμφάνιση μηνυμάτων
    μα αν παρεις μονο το sfbb και εισαι ο πρωτος, κανουν και ολη την καθετη ετσι και αλλιως.

στο smart readiness καταλαβαινω οτι πανε και σε λεβητα/ασανσερ υποδομη (αλλα δεν ξερω αν ειναι μονο αυτη η διαφορα)
    Έτσι όπως το λες είναι. Το επίσημο πλεονέκτημα του Smart Readiness είναι ότι έχεις τη δυνατότητα (και μάλιστα είναι υποχρεωτικό τουλάχιστον το ένα από αυτά) να επιδοτήσεις και την εγκατάσταση αναμονής σε λέβητα, ασανσέρ και ρολόγια ΔΕΗ.

Το ακόμα πιο σημαντικό κατ' εμέ όμως είναι ότι έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ την εταιρεία με την οποία θες να συνεργαστείς για την εγκατάσταση της κάθετης υποδομής αντί να εξαρτάσαι από τον πάροχο και τα συνεργεία του, που συνήθως κάνουν τσαπατσούλικη δουλειά κι άμα τους πεις τίποτα σού την λένε κι από πάνω.
    Η μητέρα των ηλιθίων είναι πάντα έγκυος..

Σελ. 28 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 818232627282930 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία