Παρακαλώ ας μου πει καποιος αν γνωριζει ενα πακετο fiber (οποιουδηποτε παροχου, είμαι Αθήνα κέντρο) που να δινει το μεγαλυτερο δυνατο upload rate (ψαχνω στα χαρακτηριστικα τους αλλα δεν το γραφουν, μονο το download rate γραφουν οι πάροχοι) διοτι χρειαζομαι το γρηγορο upload για την δουλεια μου (συνεργαζομαι με τηλεοπτικους σταθμους και τους πηγαίνω συχνά στικάκια με μεγαλα αρχεια video μέσα, ενω θα μπορουσα να τους τα στελνω μεσω internet και να αποφευγω τα πολλα δρομολόγια). Σας ευχαριστω προκαταβολικά.
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
22-09-23, 13:13 Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #1
-
22-09-23, 13:20 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #2
Υποθέτωντας ότι αναφέρεσαι σε ftth, από τους μεγάλους isp,
τα διαθέσιμα πακέτα για την πλέμπα έχουν σαν upload το 10% του download,
οπότε σε Gbit σύνδεση θάχεις 100 Mbps upload.
Η Inalan δίνει συμμετρικό gbit, αν είναι όντως gbit δεν το ξέρω,
αλλά ίσως είναι προτιμότερο vs των 100 Mbps των υπολοίπων.
Υπάρχει σχετικό θέμα, ρίξε μια ματιά.Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
22-09-23, 13:33 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #3
Εχεις ftth εκει? inalan , η μονο vdsl?
- - - Updated - - -
Εχεις ftth εκει? inalan , η μονο vdsl?
Γιατι το fiber στη ψωροκωσταινα δεν σημαινει τιποτε
-
22-09-23, 14:17 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #4
Σας ευχαριστω πολύ για το input, οντως σε FTTH αναφερομουν. Προς το παρον εχω vdsl αλλα πιανει upload γυρω στα 3 mbps και δεν μου φτανει. Θα περιμενω λοιπον να ερθει η InaLan στην γειτονια μου, δεν εχω αλλη επιλογη (ειμαι πίσω απο τον ΟΤΕ της Πατησίων, στην 3η Σεπτεμβρίου, κοντα στην Πλατεία Βικτωρίας)
-
22-09-23, 14:20 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #5
εχει ο οτε ενα business συμμετρικο over vdsl.
Ισως να παιζει 100/100 εκει.
Φτηνο δεν το λες αλλα η ιναλαν μπορει να μην ερθει και.ποτε
-
22-09-23, 15:35 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #6
Έχεις κι αλλη επιλογή: Cosmote 5G unlimited.
Περισσότερα εδώ: https://www.adslgr.com/forum/forums/...B7%CF%84%CE%B1
-
23-09-23, 13:13 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #7
Αν συζηταμε για upload, και υπαρχει σημα, η vodafone ειναι συγκριτικα καλυτερη. Εκει που η cosmote εχει 60Mbit upload (με τεραστιο μαρκεετιστικο down) η vf χτυπαει ανετα 150+
-
23-09-23, 15:16 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #8
-
23-09-23, 15:25 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #9
Αυτο δεν εχει καμμια σχεση με το γεγονος οτι το upload στην cosmote ειναι ρυθμισμενο τσιγγγουνικο
-
24-09-23, 02:01 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #10
-
25-09-23, 21:26 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #11
-
25-09-23, 21:29 Απάντηση: Ψάχνω για το μεγαλύτερο upload rate σε πάροχο fiber #12
Το 100αρι από το 1000αρι πακέτο δεν θα σου ειναι αρκετό;
Bookmarks