Σελ. 73 από 75 ΠρώτηΠρώτη ... 5363687172737475 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.081-1.095 από 1119
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Τα διαβάζω και μάλιστα με προσοχή. Το θέμα όμως είναι ότι περιμένω από τη Nova να μου δώσει τις ΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΕΣ ρυθμίσεις και όχι να τα μάθω από ένα forum, πόσο μάλλον να φέρω ένα τεχνικό,όπως με προέτρεψε υπάλληλος από το chat. Περιμένω να δω πότε θα πάρω απο τη Nova πλήρη και έγκυρη πληροφόρηση για τις παραμέτρους του voip, ως οφείλουν.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11255 D/U
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    pfsense & TG789vac rooted
    SNR / Attn
    15.4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από uniqueAthens Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα διαβάζω και μάλιστα με προσοχή. Το θέμα όμως είναι ότι περιμένω από τη Nova να μου δώσει τις ΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΕΣ ρυθμίσεις και όχι να τα μάθω από ένα forum, πόσο μάλλον να φέρω ένα τεχνικό,όπως με προέτρεψε υπάλληλος από το chat. Περιμένω να δω πότε θα πάρω απο τη Nova πλήρη και έγκυρη πληροφόρηση για τις παραμέτρους του voip, ως οφείλουν.
    σε 2 περιπτώσεις (μια που αναφέρθηκε εδω στο forum και μια σε γνωστη ομαδα facebook που θυμηζει TCP προτοκολο) η nova αντι για ρυθμησεις εδωσε Link προς αυτο το forum λεγοντας πως αφου τα γραφουν αυτοι τοσο καλα δε χρειαζεται να δωσουν αυτοι κατι εξτρα

καλη τυχη να στα δωσουν αυτοι... Παρε τον κωδικο και τρεχα (take the money and run)

Περιοχή
    Αιγάλεω
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Router
    FRITZ!Box 5590 Fiber
    Θα περιμένεις πολύ. Καλή τύχη. Αν έχεις user/pass απλά βάλε τις ρυθμίσεις.

Περιοχή
    Ελληνικό, Αττική
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55000/5500
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    FRITZ! Box 7590
    SNR / Attn
    24(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Δεν πάει να λέει ότι μπούρδα θέλει η Nova, δώσε εσύ λύση στο θέμα σου!
    Το καταλαβαίνω ότι πληρώνεις και ζητάς το σωστό, αλλά για τη Nova μιλάμε, αυτή που σου λέει φωνάξτε τεχνικό. Δηλαδή ο τεχνικός θα μυρίσει τα νύχια του για να βρει τις σωστές ρυθμίσεις, που δεν είναι και ίδιες για όλους τος συνδρομητές!

Αν δεν είχα βοηθηθεί από τα παιδιά εδώ για την ρύθμιση του ‘DHCP option 61’ στο Fritz!Box μου, ακόμα θα ήμουν με το ZTE από πίσω για την VoIP τηλεφωνία, που και τη ρύθμιση γι’ αυτό εδώ την έμαθα.

Μην τους κακολογώ βέβαια, αυτό πριν από την εποχή που υποχρεώθηκαν να δίνουνε ρυθμίσεις για το δικό σου router.

Οπως σου είπε ο προλαλήσας λοιπόν, ας γίνει μότο σου το «take the money and run»
    NAS: QNAP TS-653D-4G@16GB (6xWD121KRYZ) Backup NAS: QNAP TS459 Pro+ (4xWD50EFRX) & Promise Smartstor NS4600 (4xWD30EZRX) @iSCSI
    UPS: Back-UPS RS BR1200LCDI Router: AVM Fritz!Box 7590 Switch: Netgear GSS116E

Dell Latitude E6520 (i7-2720QM CPU @ 2.20GH, 16GB, SSD)
    Custom PC (GA-EX58-UD5, Zeon X5650, 12GB, Gigabyte GV-N98TSL-1GB nVidia, SSD, WD Velociraptor WD3000HLFS, other HDs)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από finos Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε 2 περιπτώσεις (μια που αναφέρθηκε εδω στο forum και μια σε γνωστη ομαδα facebook που θυμηζει TCP προτοκολο) η nova αντι για ρυθμησεις εδωσε Link προς αυτο το forum λεγοντας πως αφου τα γραφουν αυτοι τοσο καλα δε χρειαζεται να δωσουν αυτοι κατι εξτρα
    καλη τυχη να στα δωσουν αυτοι... Παρε τον κωδικο και τρεχα (take the money and run)
    Η άποψή μου είναι ότι δεν έδωσε η Nova το link, αλλά κάποιος υπάλληλος. Επειδή λοιπόν είμαι πελάτης της Nova και όχι του adslgr, αξιώνω και περιμένω να πάρω τις ρυθμίσεις απο τον πάροχό μου, ενώ έχω το βίτσιο να αξιώνω να λειτουργήσει το voip αμέσως μόλις τις περάσω στο router. Είδωμεν!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Prototype Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα περιμένεις πολύ. Καλή τύχη. Αν έχεις user/pass απλά βάλε τις ρυθμίσεις.
    Νωρίτερα μίλησα με υπ. βάρδιας και εξέφρασα τα παράπονά μου για τη συμπεριφορά των υπαλλήλων τόσο στο τηλεφωνικό κέντρο, όσο και στο chat, τερματισμούς συνομιλίας, πασάρισμα σε άλλους συναδέλφους, εσφαλμένες πληροφορίες, καθώς και για τη στρεβλή πεποίθηση που φαίνεται να έχουν ότι επειδή υπογράψαμε στη συμφωνία για παροχή credentials ότι είμαστε υπεύθυνοι για τη λειτουργία του εξοπλισμού μας, δεν σημαίνει ότι για όλα φταίμε εμείς, ειδικά όταν δεν μας παρέχονται απο τη Nova οι απαιτούμενες πληροφορίες ( dhcp option 61 / sip server ), ούτε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να καλούμε τεχνικούς για να μαντέψουν αυτές τις πληροφορίες. Επομένως, παρ'όλο που εκτιμώ πραγματικά τη συνεισφορά με τις γνώσεις σας και δεν τις απαξιώνω σε καμία περίπτωση, δεν θα σταματήσω μέχρι να τις πάρω με τον επίσημο τρόπο, δηλαδή απο τον πάροχό μου, ως οφείλει. Και επειδή είμαι και λίγο ρομαντικός, θέλω να πιστεύω ότι οι επισημάνσεις που έκανα στην υπ. βάρδιας θα ληφθούν υπ'όψιν ( απο το καλό κλίμα της συνομιλίας μας έχω την εντύπωση ότι έτσι θα γίνει ) και θα γίνει η αρχή για να μπει μια τάξη στο customer care τους. Γιατί, πραγματικά είναι κρίμα, μια εταιρεία που παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες ( τουλάχιστον ως προς τη σύνδεση του internet είμαι όχι απλά ικανοποιημένος, έκπληκτος απο τις επιδόσεις του δικτύου τους ), να χαντακώνεται απο τη κακή εμπειρία που έχει ο συνδρομητής απο το δίαυλο εξυπηρέτησης, τόσο ως προς την εξυπηρέτηση πελατών, όσο και ως προς το τεχνικό τμήμα.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    briki
    SNR / Attn
    24(dB) / 8(dB)
    Η άποψή μου είναι ότι δεν έδωσε η Nova το link, αλλά κάποιος υπάλληλος. Επειδή λοιπόν είμαι πελάτης της Nova και όχι του adslgr, αξιώνω και περιμένω να πάρω τις ρυθμίσεις απο τον πάροχό μου, ενώ έχω το βίτσιο να αξιώνω να λειτουργήσει το voip αμέσως μόλις τις περάσω στο router. Είδωμεν!

Νωρίτερα μίλησα με υπ. βάρδιας και εξέφρασα τα παράπονά μου για τη συμπεριφορά των υπαλλήλων τόσο στο τηλεφωνικό κέντρο, όσο και στο chat, τερματισμούς συνομιλίας, πασάρισμα σε άλλους συναδέλφους, εσφαλμένες πληροφορίες, καθώς και για τη στρεβλή πεποίθηση που φαίνεται να έχουν ότι επειδή υπογράψαμε στη συμφωνία για παροχή credentials ότι είμαστε υπεύθυνοι για τη λειτουργία του εξοπλισμού μας, δεν σημαίνει ότι για όλα φταίμε εμείς, ειδικά όταν δεν μας παρέχονται απο τη Nova οι απαιτούμενες πληροφορίες ( dhcp option 61 / sip server ), ούτε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να καλούμε τεχνικούς για να μαντέψουν αυτές τις πληροφορίες. Επομένως, παρ'όλο που εκτιμώ πραγματικά τη συνεισφορά με τις γνώσεις σας και δεν τις απαξιώνω σε καμία περίπτωση, δεν θα σταματήσω μέχρι να τις πάρω με τον επίσημο τρόπο, δηλαδή απο τον πάροχό μου, ως οφείλει. Και επειδή είμαι και λίγο ρομαντικός, θέλω να πιστεύω ότι οι επισημάνσεις που έκανα στην υπ. βάρδιας θα ληφθούν υπ'όψιν ( απο το καλό κλίμα της συνομιλίας μας έχω την εντύπωση ότι έτσι θα γίνει ) και θα γίνει η αρχή για να μπει μια τάξη στο customer care τους. Γιατί, πραγματικά είναι κρίμα, μια εταιρεία που παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες ( τουλάχιστον ως προς τη σύνδεση του internet είμαι όχι απλά ικανοποιημένος, έκπληκτος απο τις επιδόσεις του δικτύου τους ), να χαντακώνεται απο τη κακή εμπειρία που έχει ο συνδρομητής απο το δίαυλο εξυπηρέτησης, τόσο ως προς την εξυπηρέτηση πελατών, όσο και ως προς το τεχνικό τμήμα.
    Ανοίκω στην ίδια κατηγορία συνδρομητων. Τελίκα δεν ιδρώνει το αυτί τους...Φάγανε 3-4 καταγγελίες στην ΕΕΤΤ, 1 καταγγελία στην ΑΔΑΕ και 1 στον συνήγορο του καταναλωτή και ενα γράμμα διαμαρτυρίας στην μητρική εταιρία....είναι απλά ένα μπουλούκι από κλόουν.
    Η NOVA δεν πρόκειται να βάλει μυαλό με απλές συστάσεις...το παιχνίδι παίζεται μέσα από τα μέσα που μας έχουν δωθεί. Καταγγελία στην καταγγελία για το παραμικρό. Εμείς που έχουμε 2-3 βασικές γνώσεις παραπάνω οφείλουμε να προστατεύσουμε όλους τους υπόλοιπους που πάνε πρόβατα επί σφαγή από τον κάθε κλόουν της NOBA.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Leased
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Vodafone / Cosmote
    @uniqueAthens: Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά ο/η υπ. βάρδιας δεν πρόκειται να μεταβιβάσει τπτ, ούτε επίσης νοιάστηκε για το πρόβλημά σου. Σου είπε ότι ήθελες να ακούσεις για να τερματίσει η κλήση. Από την στιγμή που μιλάμε για outsourced τηλεφωνικά κέντρα δεν τους νοιάζει τπτ παραπάνω από το να τρέχει το queue και να βγαίνουν τα νούμερα...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NexTiN Εμφάνιση μηνυμάτων
    @uniqueAthens: Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά ο/η υπ. βάρδιας δεν πρόκειται να μεταβιβάσει τπτ, ούτε επίσης νοιάστηκε για το πρόβλημά σου. Σου είπε ότι ήθελες να ακούσεις για να τερματίσει η κλήση. Από την στιγμή που μιλάμε για outsourced τηλεφωνικά κέντρα δεν τους νοιάζει τπτ παραπάνω από το να τρέχει το queue και να βγαίνουν τα νούμερα...
    Δεν το νομίζω. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να μπω σε λεπτομέρειες της συνομιλίας μας, αλλά μου φάνηκε σαν να πήρε στα σοβαρά αυτά που της ανέφερα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NexTiN Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακριβώς

Δεν το νομίζω. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να μπω σε λεπτομέρειες της συνομιλίας μας, αλλά μου φάνηκε σαν να πήρε στα σοβαρά αυτά που της ανέφερα.
    απο τη στιγμή που πιστεύεις ότι "οι επισημάνσεις που έκανα στην υπ. βάρδιας θα ληφθούν υπ'όψιν και θα γίνει η αρχή για να μπει μια τάξη στο customer care τους" δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε περαιτέρω.
    ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι επιθυμεί

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Αφού το είπα παραπάνω, είμαι ρομαντικός!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote
    Πω! Θα γελάσω όταν κάνω καταγγελία και φύγω από την ΝΟΒΑ αζημιωτη αν μου αρχίσει τέτοιες παπατζες!

Περιοχή
    Ελληνικό, Αττική
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55000/5500
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    FRITZ! Box 7590
    SNR / Attn
    24(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Οι παπάτζες στη Nova είναι δεδομένες λόγω του άθλιου επιπέδου του support τους, σχεδόν όλο είναι outsourced σε εταιρία(ες) με παιδάκια που δεν σκαμπάζουν γρι, για λόγους κόστους.
    Οπότε ετοιμάσου!
    NAS: QNAP TS-653D-4G@16GB (6xWD121KRYZ) Backup NAS: QNAP TS459 Pro+ (4xWD50EFRX) & Promise Smartstor NS4600 (4xWD30EZRX) @iSCSI
    UPS: Back-UPS RS BR1200LCDI Router: AVM Fritz!Box 7590 Switch: Netgear GSS116E

Dell Latitude E6520 (i7-2720QM CPU @ 2.20GH, 16GB, SSD)
    Custom PC (GA-EX58-UD5, Zeon X5650, 12GB, Gigabyte GV-N98TSL-1GB nVidia, SSD, WD Velociraptor WD3000HLFS, other HDs)

Περιοχή
    Αιγάλεω
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Router
    FRITZ!Box 5590 Fiber
    Οι περισσότεροι εδώ τουλάχιστον παίρνεται κωδικούς, έστω και λάθος. Εγώ που είμαι από τις αρχικές συνδέσεις της Nova στο FTTH τότε δεν υπήρχε καν το "κάνω αίτημα σε κατάστημα" έπρεπε να πάω μέσω σελίδας, να κάνω άπειρα τηλέφωνα με ένα σχετικό "troubleshooting" μεταξύ εμένα και τεχνικό Nova. Στο τέλος πήραν την απόφαση ότι πρέπει να βάλω ONT αλλά δεν είχαν ONT να μου δώσουν. Και μετά από μεγάλη τύχη/κωλοφαρδία υπήρξε στο forum ένα post για τους κωδικούς του Zyxel που είχα εποχή VDSL2 και από εκεί πήρα τα στοιχεία της τηλεφωνίας και ευτυχώς που δεν είχαν αλλάξει μετά την αναβάθμιση του FTTH. Χωρίς option 61 χωρίς SIP server κτλπ, όλα τυφλά.

Αλλά δεν ζητάω ακόμα και σήμερα γιατί είμαι σε φάση, μην το πειράζεις άμα δεν χαλάσει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    Leox -> MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Prototype Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλά δεν ζητάω ακόμα και σήμερα γιατί είμαι σε φάση, μην το πειράζεις άμα δεν χαλάσει.
    Αυτό 100%. Αν είσαι από τους τυχερούς με Νόκια, τελείωσε, εχεις κωδικούς και δεν χρειάζεται να μπλέξεις ποτέ με το support τους. Και δε παν να έχει 10 φορές καλύτερο support η Voda, το δίκτυο της είναι για κλάμματα σε σχέση με της Nova.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Απο πλευράς δικτύου, όπως είπα και χθες, δεν έχω κανένα παράπονο. Για 300 πληρώνω, 300 παίρνω, καρφί. Αλλά τί να το κάνω που δεν υπάρχει support? Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι γνώριζα ή έστω, είχα ακούσει για το χάλι τους πριν έρθω στη Nova, αλλά σκέφτηκα "οπτική ίνα είναι, τί μπορεί να πάει στραβά?".

Σελ. 73 από 75 ΠρώτηΠρώτη ... 5363687172737475 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία