Καλημέρα παιδιά, εδώ και λίγες μέρες δεν πιάνει το δαχτυλικό στο λάπτοπ μου. Π.χ όταν δεν έπιανε στην τρίτη φορά με πήγαινε στο pin τώρα δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Έκανα επανεκίνηση, ενημερώσεις, δοκίμασα να βάλω άλλο δαχτυλικό αλλά τζίφος. Πιάνει μόνο ένα σημείο στα δάχτυλα και γράφει ότι δεν το αναγνωρίζει. Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να είναι και πως λύνεται; Ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
18-10-23, 12:04 Πρόβλημα με fingerprint σε lenovo laptop IdeaPad 3 #1
-
18-10-23, 20:54 Απάντηση: Πρόβλημα με fingerprint σε lenovo laptop IdeaPad 3 #2
-
19-10-23, 12:31 Απάντηση: Πρόβλημα με fingerprint σε lenovo laptop IdeaPad 3 #3
Δεν έχει να κάνει με καθάρισμα, έχω την εντύπωση μετά απο ενημέρωση έγινε.
-
19-10-23, 14:18 Απάντηση: Πρόβλημα με fingerprint σε lenovo laptop IdeaPad 3 #4
-
19-10-23, 20:54 Απάντηση: Πρόβλημα με fingerprint σε lenovo laptop IdeaPad 3 #5
Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ τις τελευταίες μέρες. Μοντέλο Ideapad 3 15alc6.
Σίγουρα κάποια ενημέρωση φταίει.
- - - Updated - - -
Προσωρινή λύση: από την Διαχείριση Συσκευών βρίσκουμε στις Βιομετρικές Συσκευές αυτή που ονομάζεται ELAN fingerprint sensor και επαναφέρουμε την προηγούμενη έκδοση του driver της συσκευής. Το έκανα και ξαναδούλεψε.
-
19-10-23, 21:02 Απάντηση: Πρόβλημα με fingerprint σε lenovo laptop IdeaPad 3 #6
-
21-10-23, 12:05 Απάντηση: Πρόβλημα με fingerprint σε lenovo laptop IdeaPad 3 #7
Καλημέρα καλό σ/κ/ Σε ευχαριστώ πολύ μου ειπες κάτι ουσιαστικό. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.
- - - Updated - - -
Vsk.
Για να μην κάνω καμιά βλακεία μπορείς να μου πεις τα βήματα; Παω διαχείρηση εργασιών-βιομετρικά-δαχτυλικό- και ενέργεια-....;
-
21-10-23, 19:13 Απάντηση: Πρόβλημα με fingerprint σε lenovo laptop IdeaPad 3 #8
Ανοίγεις την Διαχείριση Συσκευών (πλήκτρο Win + X), πας στις Βιομετρικές Συσκευές και μετά δεξί κλικ στο ELAN WBF Fingerprint Sensor. Επιλέγεις Ιδιότητες και έπειτα στην καρτέλα Πρόγραμμα Οδήγησης επιλέγεις Επαναφορά.
-
21-10-23, 20:20 Απάντηση: Πρόβλημα με fingerprint σε lenovo laptop IdeaPad 3 #9
Σε ευχαριστώ πολύ!
- - - Updated - - -
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, επιτέλους έχω δαχτυλικό αποτύπωμα!
Αν ξαναγίνει ίδια ενημέρωση κάνω το ίδιο ή γίνεται να μην ενημερωθεί; Συγγνώμη που σε κουράζω με πολλές ερωτήσεις.
-
22-10-23, 16:25 Απάντηση: Πρόβλημα με fingerprint σε lenovo laptop IdeaPad 3 #10
Άφησέ το και βλέπεις. Στην καλύτερη περίπτωση θα το διορθώσουν με τη νεότερη ενημέρωση. Αλλιώς, ξανακάνεις επαναφορά.
Υπάρχει τρόπος να εμποδίσεις έναν συγκεκριμένο driver να ενημερωθεί, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Λεπτομέρειες εδώ: https://woshub.com/how-to-turn-off-a...in-windows-10/ (ο πρώτος τρόπος με το wushowhide.diagcab φαίνεται πιο εύκολος).
Bookmarks