Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά πήγα και καθάρισα το καπάκι και γράφει Hellenic Open Fiber οπότε wind-nova. Έχουν αρχίσει και σκάβουν με πολύ εντατικούς ρυθμούς οπότε ελπίζω να έρθουν σε εμένα σύντομα. Το γεγονός οτι έχουν σκάψει το πεζοδρόμιο μόνο σε 2 οικοδομές στο δρόμο μου δεν μου αρέσει και πολύ και ελπίζω να μην έσκαψαν κατά λάθος. Αυτό το λέω γιατί στην περιοχή μου είναι ιδιαιτέρα χαμηλά το ενδιαφέρον για οπτική. Επίσης παρατηρώ ότι τα crc errors ανεβαίνουν σαν τρελά … πάνω από 1000 την ημέρα. Από την στιγμή που θα σκάψουνε υπάρχει κάποιος εκτιμώμενος χρόνος για να συνδεθώ? Γνωρίζω ότι διαφέρει από περιοχή σε περιοχή αλλά απλά ρωτάω εαν πχ μπορεί κάποιος να πει από 2 εως 4 μήνες πχ.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kadronarxis Εμφάνιση μηνυμάτων
drgeda, καλησπέρα γείτονα, εγώ μένω Κάτω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, από τις φωτογραφίες περίπου κατάλαβα που είσαι. Στα στατιστικά του ρούτερ είσαι σε 17α προφίλ, ενώ αναφέρεις πώς η σύνδεσή σου ακούει σε ΚΑΦΑΟ Wind. Κάτι τρέχει εδώ γιατι η Wind έχει όλες τις συνδέσεις στα ΚΑΦΑΟ της σε 35b προφιλ, ασχέτως παρόχου, που στην περίπτωσή σου είναι η vodafone.
Μου φαίνεται παράξενο να είσαι σε 17α προφιλ.
Για σου και σε εσένα γείτονα. Νομίζω και πρίν με wind 17a ήτανε. Βασικά η αλήθεια είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με την γραμμή. Φαντάσου ότι η Vodafone tv δεν δουλεύει το live παρά μόνο εάν το γυρίσω 20 sec πίσω. Ελπίζω να έρθει τελικά η οπτική και να σταματήσουν τα προβλήματα. Εσείς εκει κάτω πώς είστε??