Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με κουνούπια στο σπίτι. Πετάνε σε αρκετά σημεία γύρω μας, μας τσιμπάνε, και γενικά! έχω κουραστεί να προσπαθώ να τα διώξω. Έχουμε κάποια αντικουνουπικα μπουκαλάκια που μπαίνουν στην πρίζα με μια συσκευή, αλλά δεν αποδίδουν 100% ούτε μπορούμε να γεμίσουμε με τέτοια όλες τις πρίζες του σπιτιού.
Γνωρίζετε αν υπάρχει κανένα αποτελεσματικό εντομοκτονο που να είναι άοσμο και να κάνει δουλεια; Κάτι Baygon δυστυχως έχουν έντονη και άκρως ενοχλητική μυρωδιά.
Μου κάνει εντύπωση πως το πρόβλημα με τα κουνούπια δεν το έχουμε σχεδόν καθόλου με τους καύσωνες αλλά με θερμοκρασίες 20 ως 30. Ακόμα και τον Χειμώνα με πολύ κρύο πετάνε πολλα κουνούπια γύρω μας.
Εμφάνιση 1-15 από 50
Θέμα: Πρόβλημα με κουνούπια
-
06-11-23, 23:48 Πρόβλημα με κουνούπια #1
-
07-11-23, 00:04 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #2
Σίτες σε ολα τα παραθυρα εχεις;
https://www.kathimerini.gr/society/5...no-ti-kanoyme/
-
07-11-23, 03:27 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #3
-
07-11-23, 06:48 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #4Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης
-
07-11-23, 08:07 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #5
Ανοιγόμενα ξύλινα ή αλουμίνια; Στα ξύλινα μάλλον δύσκολο, στα αλουμίνια συνήθως υπάρχει αρκετός χώρος (τουλάχιστον για κάθετης κίνησης) μεταξύ φύλλου τζαμιού και πατζουριού.
Επίσης, κάνουν αρκετά καλή δουλειά οι συσκευές με τη μωβ λάμπα που τα προσελκύουν και τα καίνε. Δεν θα τα εξαφανίσουν, αλλά τα μειώνουν σημαντικά.
-
07-11-23, 18:55 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #6
Θα προσθέσω κι εγώ μια λεπτομέρεια που ίσως να παίζει ρόλο στην περίπτωση σου, αν έχεις φυτά στη βεράντα απέφυγε να τα ποτίζεις μετά το απόγευμα, δε φαντάζεσαι πόσα "μυγοειδη" μαζεύονται αν βρουν υγρασία τη νύχτα..
-
07-11-23, 19:10 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #7
Παλιά ξύλινα, παντζούρι σαν το γαλλικό που είχαν τα σπίτια προ του 60. Δεν υπάρχει χώρος για σίτα εκτός άμα φτιάξουμε κάποια κατασκευή με πλαίσιο ίδιων διαστάσεων σαν το άνοιγμα να τοποθετήσουμε την σίτα επάνω στο πλαίσιο και όποτε ανοίγουμε τα τζάμια να τοποθετούμε την κατασκευή αυτή ενώ όποτε τα κλείνουμε θα πρέπει να αφαιρείται, έχουμε 10 παράθυρα που τα ανοίγει η μάνα μου συνέχεια καλοκαίρι και χειμώνα, γενικά λύση και άκρη με αυτό δεν βγαίνει.
Είδα λίγο αυτές τις λάμπες, ίσως αποτελεί μια λύση.
- - - Updated - - -
Στην βεράντα καθόλου φυτά. Στον δρόμο πολλά δέντρα. Δεν ρίχνουμε νερό γενικά.
-
07-11-23, 19:20 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #8Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης
-
07-11-23, 23:19 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #9
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι χωρίς σίτα δουλειά δε γίνεται.
-
08-11-23, 10:53 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #10
Έχουμε και εμείς το ίδιο θέμα, με αποτέλεσμα κάποιοι στο σπίτι να μην κοιμούνται (εγώ δεν έχω πρόβλημα γιατί τα κουνούπια με αποφεύγουν
).
Ο μόνος τρόπος που το καταφέραμε είναι με μέθοδο: Απομονώνουμε όλα τα δωμάτια του σπιτιού κλείνοντας τις πόρτες και σταδιακά "καθαρίζουμε" το κάθε ένα, βάζοντας αντικουνουπικό και ανοίγοντας τα παράθυρα. Ακούγεται τραγικό αλλά είναι πιο τραγικές οι καταστάσεις που ζούμε τα βράδια. Έχει καταντήσει αηδία όμως, Νοέμβριο μήνα να κυνηγάμε κουνούπια.
Σίτα δεν βάζουμε γιατί μετά το σπίτι δεν αερίζεται...You thought there would be a funny slogan here.
You just fell for one of my classical pranks.
Bazinga
-
08-11-23, 11:43 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #11
-
08-11-23, 11:46 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #12
-
08-11-23, 12:39 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #13
-
08-11-23, 12:39 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #14
υπάρχου πολλές λύσεις αλλά δεν τις έχω δοκιμάσεις όπως αντικουνοπικά βραχιόλια, μέχρι και apps υπάρχουν για κινητό με συχνότητες.
https://www.skroutz.gr/c/2556/entomo...rachiolia.html
https://www.christosapostoloudev.eu/ksouksou?locale=elἀναφαίρετον ὅπλον ἡ ἀρετή
-
08-11-23, 17:01 Απάντηση: Πρόβλημα με κουνούπια #15
Bookmarks