Εμφάνιση 46-58 από 58
-
11-11-23, 22:42 Απάντηση: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #46There's no substitute for experience
CorollaClub
-
11-11-23, 23:34 Re: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #47
Μετά τη συνήθεια των gestures δεν υπάρχει επιστροφή.
Μία δύο μέρες χρήσης χρειάζεσαι και μετά θα γελάς με οτιδήποτε άλλο σαν λύση.Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
12-11-23, 00:58 Απάντηση: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #48
-
12-11-23, 01:09 Απάντηση: Re: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #49There's no substitute for experience
CorollaClub
-
12-11-23, 01:17 Απάντηση: Re: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #50
Δεν τα εχουν μονο αυτοι. Καποια στιγμη ημουν στο ζουμ και μου εβγαλε ενα χρονομετρο για gesture. Λεω τι στο διαολο γινεται, παω να κουνησω το ποντικι, εξαφανιζεται, λεω ενταξει. Μετα καποια στιγμη μου το ξαναβγαζει, παλι κουναω το ποντικι τιποτα. Μετα λοιπον καταλαβα πως οπως εβαζα το χερι στο πηγουνι ειχα τον αντιχειρα να κοιταει προς τα πανω και να αγγιζει το μαγουλο. Ευτυχως που δεν ειχα κανεναν μεσο δηλαδη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος famous-walker : 12-11-23 στις 02:20.
-
12-11-23, 02:12 Re: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #51
Εγώ αναφέρομαι σε κάποια βασικά. Όπως το μπρος πίσω με το να γλιστράει το δάχτυλο από αριστερά ή δεξιά του κινητού.
Ίσως λέμε άλλο.Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
12-11-23, 02:21 Απάντηση: Re: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #52
-
12-11-23, 09:08 Απάντηση: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #53
Και γιατί να μη περιμένω απάντηση; Σε πληροφορώ ότι από το συγκεκριμένο έχω πάρει πολύ αξιόπιστες απαντήσεις σε σχέση με ιατρική (ειδικά) αλλά όχι μόνο.
- - - Updated - - -
Apple εναι , τι περιμένετε; Τα λεφτά πάνω απ΄ολα.
- - - Updated - - -
Εννοείται. Το S22 ultra μου με gestures το δουλεύω.
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
12-11-23, 11:24 Απάντηση: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #54
κι εγω ειμαι της "παλιας" σχολης. θελω τα 3 κουμπακια. δεν μπορω τα gestures. προσπαθησα μια φορα να το δουλεψω ετσι το τηλεφωνο αλλα δεν εβγαλα ακρη
ισως αν αναγκασω τον εαυτο μου να τα μαθω να τα καταφερω, προς το παρον παντως τα 3 κουμπακια μου ειναι πιο βολικα
-
12-11-23, 14:19 Απάντηση: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #55
Εγώ αναφέρομαι σε gestures που τα πιάνει η κάμερα, τα άλλα που λέτε είναι swipe κινήσεις.
-
12-11-23, 16:19 Re: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #56
Α οκ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με gestures τότε.
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
12-11-23, 18:07 Απάντηση: Re: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #57
Μπα. Gestures τα λενε.
https://developer.android.com/develo...tures/detector
https://support.apple.com/en-us/102482
-
16-11-23, 21:50 Απάντηση: Η Google και ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν από την ΕΕ να ρυθμίσει το iMessage #58
Μέσα σε ένα χρόνο θα το υιοθετήσει και επίσημα η apple μετά από ανακοίνωση
Bookmarks