Σελ. 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση 31-34 από 34
    Περιοχή
    Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
    Downloads
    11
    Uploads
    2
    Άρθρα
    1
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ZTE Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    14.6(dB) / 6.2(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nexxer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μοντεμάκι που να είναι .. συνδεδεμένο σε μπρίζα τηλεφώνου :P Με αέρα δεν κάνουν τίποτα τα dialers hehe

Φάνης
    Oρισμένα πράγματα εννοούνται
    Crisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Με OTEnet λάμβανα ενημερώσεις 2 φορές το μήνα. Δεν θα έλεγα ότι με πείραξε. Το μία φορά το μήνα μάλιστα μου φαίνεται θετικό, με βάση τις διαστάσεις που έχουν πάρει οι dialer (ένας γνωστός πλήρωσε 300 ευρώ και ένας άλλος 1800 ευρώ). Πλέον με FORTHnet ...με ξέχασαν και δεν στέλνουν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nomitsi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω μια απορία εδώ και καίρο σχετικά με τους dialers.Είναι γνωστό οτι οι dialers κάνουν κλησεις και αφορούν dial up συνδεσεις.Οπότε οφού η τελεφωνία παίζει σε διαφορετικο κανάλι απο αυτο που παίζει το internet δεν υπάρχει πρόβλημα.Μήπως όμως μπορούν να κάνουν κλήσεις κάποιοι dialers αν στο κανάλι που παίζει η adsl παίζει και η τηλεφωνία?
    Η ADSL χρησιμοποιεί διαφορετικές συχνότητες από την τηλεφωνία. Οπότε αν η γραμμή (και όχι το "κανάλι") έχει και τηλεφωνία, δεν είναι προσπελάσιμη η συχνότητά της από το ADSL modem.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από αστειευόμενος
    ...εκτός βρεθεί κάποιος hacker που να καταφέρει να διαμορφώσει το θόρυβο που παράγει στις χαμηλές συχνότητες το ADSL modem, σε τηλεφωνικό τόνο.

Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω τουλάχιστον 2 γνωστούς που στέλνουν συνεχώς chain letter και κάνουν forward τα πάντα. Ό,τι και να τους πω δε σταματούν, ενώ ακόμα κι αν αλλάξω διεύθυνση (το είχα κάνει και αυτό), χρειάζομαι κάποια για να επικοινωνώ με φίλους, οπότε πάλι θα μαθευτεί από τα ανεπιθύμητα άτομα. Επειδή πιστεύουν ότι θα σώσουν το κοριτσάκι με τα 3 πόδια και φοβούνται μήπως τους καταραστεί κανένας Κινέζος και αποκτήσουν κακό κάρμα, έχει φτάσει η διεύθυνσή μου σε όλους τους spammers και φυσικά τα spam βρίθουν στο γραμματοκιβώτιό μου. Και το κακό είναι ότι στον spam folder κολλάνε και σημαντικά e-mail, οπότε πρέπει να τον κοιτάω τακτικά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 19-09-07 στις 02:26.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Shared
    Ταχύτητα
    17222/1022
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Jetspeed 520+
    SNR / Attn
    7-9(dB) / 28(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω τουλάχιστον 2 γνωστούς που στέλνουν συνεχώς chain letter και κάνουν forward τα πάντα. Ό,τι και να τους πω δε σταματούν, ενώ ακόμα κι αν αλλάξω διεύθυνση (το είχα κάνει και αυτό), χρειάζομαι κάποια για να επικοινωνώ με φίλους, οπότε πάλι θα μαθευτεί από τα ανεπιθύμητα άτομα. Επειδή πιστεύουν ότι θα σώσουν το κοριτσάκι με τα 3 πόδια και φοβούνται μήπως τους καταραστεί κανένας Κινέζος και αποκτήσουν κακό κάρμα, έχει φτάσει η διεύθυνσή μου σε όλους τους spammers και φυσικά τα spam βρίθουν στο γραμματοκιβώτιό μου. Και το κακό είναι ότι στον spam folder κολλάνε και σημαντικά e-mail, οπότε πρέπει να τον κοιτάω τακτικά.
    Μάθε τους να κοιτάνε το snopes.com πριν κάνουν forward οτιδήποτε τέτοιας φύσης. Ένα απλό google search συνήθως βοηθάει. Η απλά βάλε φίλτρο που να μαρκάρει spam οτιδήποτε απ'τις διευθύνσεις τους που περιέχει "Fwd" στο subject. Βέβαια το ότι η διεύθυνσή σου φαίνεται και σε άλλους είναι πρόβλημα. Αν έχουν τέτοια ανάγκη να κάνουν forward όλα αυτά δείξε τους πως να το κάνουν ασφαλώς για τους παραλείπτες τους: to: στον εαυτό τους και bcc όλες τις διευθύνσεις που θέλουν να το στείλουν. Κατά προτίμηση να βγάζουν και ότι διεύθυνση φαίνεται στο forwarded text από τους προηγούμενους. Από τη στιγμή που δε συμμορφώνονται δυστυχώς οι επιλογές σου είναι περιορισμένες

Φάνης

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις Φάνη.

Το snopes.com είχε υποδείξει ένας φίλος πριν μερικά χρόνια και το χρησιμοποιώ κι εγώ, μιας και δεν είναι σπάνιο το να πιστεύω αυτά που διαβάζω. Δυστυχώς οι γνωστοί μου θεωρούν πιο εύκολο το να πατήσουν το κουμπί forward και select all στις διευθύνσεις των παραληπτών, παρά να κάνουν όσα λες και τα οποία μάλιστα έχω προτείνει επανειλημμένως. Δεν μπορείς να κάνεις παρατηρήσεις συνεχώς, επειδή οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν.

Το φίλτρο FWD κόβει και επιθυμητά e-mail, δυστυχώς.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Σελ. 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. ΟΤΕ: "Δεν φταίμε εμείς" για τους Dialers
    Από NeK στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-07, 12:49

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα