Εμφάνιση 1-9 από 9
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    303
    Uploads
    15
    Ταχύτητα
    20340/1020
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson TG585 v8
    SNR / Attn
    4.5(dB) / 13(dB)
    Δελτίο Τύπου:
    • Κύκλος Εργασιών Ομίλου – Αύξηση 16% έναντι α’ εξαμήνου 2006

• Αύξηση εσόδων από τηλεπικοινωνιακή κίνηση για την Lannet Communications της τάξης του 27%

Αυξημένα εμφανίζονται τα λειτουργικά κέρδη της Lannet Communications το πρώτο 6μηνο του 2007 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2006, ενώ σε θετική τροχιά κινούνται και οι πωλήσεις της εταιρίας για το ίδιο χρονικό διάστημα.
    Το γεγονός αυτό κρίνεται ιδιαίτερα θετικό αν αναλογιστεί κανείς τον εντεινόμενο ανταγωνισμό που επικρατεί στον κλάδο, με το σύνολο των εταιριών να έχουν αποδοθεί σε «αγώνα δρόμου» προκειμένου να αυξήσουν την πελατειακή τους βάση. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα οικονομικά μεγέθη που παρουσιάστηκαν από την εταιρία τα λειτουργικά κέρδη EBITDA σημείωσαν αύξηση κατά 149,1% το πρώτο 6μηνο του 2007 και διαμορφώθηκαν σε 2,17 εκ. ευρώ έναντι κερδών 872 χιλ. ευρώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2006.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρίας παρουσίασε βελτίωση κατά 4,8% και ανήλθε σε 28,81 εκ. ευρώ από 27,49 εκ. ευρώ.
    Με σταθερά βήματα συνεχίστηκε και η βελτίωση των αποτελεσμάτων της εταιρίας, δείχνοντας την σταθερά ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται. Έτσι τα μετά από φόρους αποτελέσματα αν και ήταν αρνητικά, 2,31 εκ. ευρώ, εντούτοις ήταν σαφώς χαμηλότερα από το αντίστοιχο διάστημα του 2006, που είχαν διαμορφωθεί σε 3 εκ. ευρώ.

Σε επίπεδο ομίλου οι πωλήσεις παρουσίασαν σημαντική αύξηση κατά 16,3% και διαμορφώθηκαν το πρώτο 6μηνο του 2007 σε 31,96 εκ. ευρώ, έναντι 27,49 εκ. ευρώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2006.
    Τα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε 601 χιλ. ευρώ από 872 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2006. Τα αποτελέσματα προ φόρων ήταν αρνητικά και ανήλθαν σε 4,02 εκ. ευρώ, έναντι αρνητικών αποτελεσμάτων 3,00 εκ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Τα ενοποιημένα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ήταν επίσης αρνητικά και διαμορφώθηκαν σε 3,98 εκ. έναντι επίσης αρνητικών αποτελεσμάτων το ίδιο διάστημα πέρυσι ύψους 3,00 εκ. ευρώ.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η διαδικασία λειτουργικής αναδιοργάνωσης και ενοποίησης των εταιρειών σταθερής τηλεφωνίας του Ομίλου ολοκληρώνεται, στα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου έχει συνυπολογισθεί ποσό ύψους 6,0 εκ. ευρώ από συνολικές προβλέψεις 12,3 εκ. ευρώ που είχαν συμπεριληφθεί στις οικονομικές καταστάσεις του 2006 για το κόστος αναδιοργάνωσης.

Σημαντικά Γεγονότα του Α΄ Εξαμήνου 2007

1. Συμφωνία-πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας με την Orange Business Services, για τη διάθεση ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα
    Η σύναψη συνεργασίας με την Orange Business Services, θυγατρική του Γαλλικού ομίλου France Telecom αφορά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέας δικτυακής υποδομής για την Lannet Communications, ενώ θα υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών για την παροχή μίας ευρείας γκάμας υπηρεσιών.

2. Διάθεση υπηρεσίας Triple Play
    Τον Ιούνιο, η εταιρεία Lannet Communications ανακοίνωσε την διάθεση της υπηρεσίας Τriple Play με την ονομασία Playbox - αρχικά στην πόλη της Καλαμάτας - αποτελώντας έτσι τον πρώτο πάροχο ο οποίος διαθέτει τέτοιου είδους υπηρεσία στην περιφέρεια, επικεντρώνοντας την εφαρμογή της στρατηγικής της για παροχή περιεχομένου τοπικού χαρακτήρα.

«Η λειτουργική και διοικητική αναδιάρθρωση ολοκληρώνεται, επιτρέποντας στην εταιρεία να ενεργεί πιο αποτελεσματικά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον των τηλεπικοινωνιών με σημαντικά χαμηλότερο κόστος, λόγω της ενοποίησης των δικτύων και υπηρεσιών των εταιρειών που συγχωνεύτηκαν. Επίσης, προετοιμαζόμαστε για το λανσάρισμα των νέων υπηρεσιών σε συνεργασία με τον γαλλικό όμιλο France Telecom. Τα προϊόντα αυτά θα δώσουν την δυνατότητα παροχής στους πελάτες μας προηγμένων και καινοτόμων ευρυζωνικών υπηρεσιών νέας γενιάς, ενώ παράλληλα, θα μειώσει περαιτέρω το λειτουργικό μας κόστος.
    Τέλος, επιτεύχθηκε μέσω διακανονισμού η διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που είχε η εταιρεία μας με τον ΟΤΕ, γεγονός που θα μας επιτρέψει στο εξής την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου και των κυκλωμάτων μας.»

Τα Στοιχεία και Πληροφορίες των οικονομικών καταστάσεων της περιόδου 1/1/2007-30/6/2007 για την Lannet Communications συντάχθηκαν σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, και αναρτώνται στην εταιρική ιστοσελίδα www.lannet.gr μαζί με τις Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις της ίδιας περιόδου.

Ποσά σε χιλ. ευρώ30/6/200730/6/2006Δ%30/6/200730/6/2006Δ%
    Κύκλος Εργασιών31.96327.49116,328.80827.4914,8
    EBITDA601872-31,12.172872149,1
    Κέρδη Προ Φόρων-4.020-3.002-33,9-2.316-3.00222,8
    Υποχρεώσεις95.45095.590* 93.27587.708* 
    Ίδια Κεφάλαια59.15663.116* 66.29268.607* 
    Σύνολο Ενεργητικού154.606158.706* 159.567156.315* 

Δελτίο Τυπου Lannet

Για περισσότερες πληροφορίες:
    Καραγκιουλέ Άννη, Επικεφαλής Τμήματος Επικοινωνίας Ομίλου Lannet
    τηλ.: 211 000 8472, fax: 211 000 8629,
    e-mail: Karagioule.annie@lannet.gr
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος katafitos : 31-08-07 στις 19:03.

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16274/1021 Kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    Siemens CL-110
    SNR / Attn
    10,9(dB) / 14.0(dB)
    Χωρίς να τύχει να ήμουν ποτέ πελάτης της μου φαίνεται ότι θα πιάσει αν συνεχίσει να στοχεύει στην επαρχία.
    Επειδή είμαι τελείος άσχετος από οικονομικά, είναι καλό για την εταιρεία που τα αρνητικά αποτελέσματα προ φόρων αυξήθηκαν; Έτσι όπως το φαντάζομαι (ξαναλέω είμαι άσχετος ) μου φαίνεται ότι "μπαίνει μέσα".

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Shared
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    HOL
    SNR / Attn
    7(dB) / 46(dB)
    Όλοι οι εναλλακτικοί έχουν ζημιές και αυτοί έχουν κέρδη. Χρωστάνε της Μιχαλούς αλλά κατά τα άλλα είναι κερδοφόρα επιχείρηση. Η κοροϊδία έχει και όρια...

Περιοχή
    Ip Street
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    Router
    TG 788
    Θελει πολυ καιρο ακομα αυτη η εταιρια για να μπει στον σωστο δρομο...

Downloads
    77
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    4998/49999
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafon H-300s
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xrokos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλοι οι εναλλακτικοί έχουν ζημιές και αυτοί έχουν κέρδη. Χρωστάνε της Μιχαλούς αλλά κατά τα άλλα είναι κερδοφόρα επιχείρηση. Η κοροϊδία έχει και όρια...
    Συμφωνω απολυτος.Εδω χρωσταει και δεν δινει τα χρηματα και στους συνεργατες της πρωην Telepassport μιλαμε για τετοια κοροιδια οπως μου αναφερει πρωην συνεργατης,και μιλανε για σοβαρη εταιρεια πως να την εμπιστευτης???????

Downloads
    50
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    20370/935
    ISP
    Conn-X 24Mbit
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    level-one FBR-1416A
    Έκανε και άλλα τέτοια αυτός με τα Κλωστήρια Ναούσης. Ξέρει καλά τα κόλπα. (Τι να κάνουμε που στις A.E. η ευθύνη είναι περιορισμένη στο κεφάλαιο της επιχείρησης, και δεν είναι προσωπική)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosts : 01-09-07 στις 13:06.

Περιοχή
    Καλλίπολη - Πειραιάς
    Downloads
    1
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    10240/512
    ISP
    Vodafone
    Βασική Λογιστική:

Ποσά σε χιλ. ευρώ 30/6/2007 30/6/2006
    Υποχρεώσεις 93.275 87.708
    Ίδια Κεφάλαια 66.292 68.607

Αν αθροίσετε Υποχρεώσεις και Ιδία Κεφάλαια όντος το άθροισμα μας κάνει το Σύνολο Ενεργητικού και στην ουσία πρόκειται για τα χρήματα που έχει επενδύσει η εταιρεία. Όταν όμως οι Υποχρεώσεις(Δάνεια) είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από τα Ιδία Κεφάλαια(λεφτά μετόχων) τότε σημαίνει πως η εταιρεία ανήκει όχι στους μετόχους, αλλά εκεί που οφείλει !!! (δηλαδή στις τράπεζες). Κάθε άλλο παρά θετικά ήταν λοιπόν τα αποτελέσματα, εφόσον η διαφορά μεταξύ Υποχρεώσεων και Ιδίων Κεφαλαίων αυξήθηκε από το 2006 στο 2007, αν και αυτό έφερε αύξηση στο Σύνολο Ενεργητικού (επενδύσεις).

Ας μου επιτραπεί να πω και δυο λόγια παραπάνω για τη ΛΑΝΝΕΤ.

Σε αυτό το φόρουμ όποτε κάποιος γράφει τη λέξη ΛΑΝΝΕΤ υπάρχει μια πληθώρα απαντήσεων ενάντια, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις προηγούμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου Λαναρά στα Κλωστοϋφαντουργία Ναούσης και κυρίως στην πληθώρα απολύσεων. Ο κάθε επιχειρηματίας κοιτάει την τσέπη του και το συμφέρον του, και αυτό είναι δεδομένο. Αντί να κατηγορείτε, λοιπόν, τον Λαναρά - που δεν ήταν εύσπλαχνος - θα πρέπει να κατηγορείτε τους τότε πολιτικούς που τον άφησαν να κάνει ότι έκανε. Αν υπήρχαν νόμοι και εφαρμόζονταν τότε δεν θα έγραφα αυτές τις αράδες. Ο κάθε επιχειρημστίας είναι εξ'ορισμού κακός και μισητός Αν είστε ενάντια στον καπιταλισμό ψηφίστε ΚΚ στις επόμενες εκλογές, μιας που επί σοσιαλιστικής κυβέρνησης έκανε, ό,τι έκανε.

Είμαι συνδρομητής της ΛΑΝΝΕΤ από τρία χρόνια - και έχω βάλει και την προεπιλογή φορέα. Οι υπηρεσίες - τηλέφωνο, ίντερνετ, λογαριασμοί και χρεώσεις - είναι υψηλής ποιότητος και είναι επαγγελματίες. Έχουν την καλύτερη υποστήριξη από όλες τις άλλες εταιρείες. Δεν με ενδιαφέρει τι και ποιος είναι ο πρόεδρος, δεν με ενδιαφέρει αν έχουν χρέη, δεν με ενδιαφέρει η μετοχική σύνθεση. Απλός καταναλωτής είμαι και απλά έχω την απαίτηση να δουλεύουν όλα ρολόϊ και όταν έχω πρόβλημα να υπάρχει υποστήριξη. Πιστεύω πως σε πολύ μεγάλο βαθμό τα έχω όλα αυτά, και γι'αυτό είμαι ακόμη συνδρομητής.

Τέλος, οι Administrators/Moderators θα πρέπει να καταβάλουν περισσότερες προσπάθειες να εξαλείψουν κάποια παπαγαλάκια διαφόρων εταιρειών τηλεφωνίας/ίντερνετ που έχουν τη φωλιά τους σε σχεδόν όλα τα τεχνολογικά φόρουμ. Κι αυτό, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί η άποψη πως τα παπαγαλάκια είναι σπόνσορες των φόρουμ.

Downloads
    50
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    20370/935
    ISP
    Conn-X 24Mbit
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    level-one FBR-1416A
    Ναι ρε φίλε, σε μία καπιταλιστική κοινωνία δικά του θα ήταν τα λεφτά, αυτός θα πήγαινε στις τράπεζες, τον καταναλωτή δεν θα τον ένοιαζε καθόλου αν έχανε ή κέρδιζε. Και οι εργαζόμενοι δεν θα είχαν κανένα λόγο στις προσλήψεις και στις απολύσεις. Βγάζεις λεφτά, παίρνεις κόσμο. Δεν βγάζεις, διώχνεις κόσμο.

Το πράγμα περιπλέκεται στην Ελλάδα με την εμπλοκή του κράτους, λόγω επιδοτήσεων στην εργασία, το κεφάλαιο, και τις (ιδιωτικές και κρατικές) τράπεζες. Δεν μπορείς (ηθικά, γιατί νομικά μπορείς και παραμπορείς, όπως είπαμε η ευθύνη είναι περιορισμένη στις Α.Ε) να παίρνεις επιδοτήσεις και θαλασσοδάνεια για δήθεν απασχόληση, να τα διοχετεύεις σε άλλες δραστηριότητες και να αφήνεις τους εργαζόμενους απλήρωτους.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από elsar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι συνδρομητής της ΛΑΝΝΕΤ από τρία χρόνια - και έχω βάλει και την προεπιλογή φορέα. Οι υπηρεσίες - τηλέφωνο, ίντερνετ, λογαριασμοί και χρεώσεις - είναι υψηλής ποιότητος και είναι επαγγελματίες. Έχουν την καλύτερη υποστήριξη από όλες τις άλλες εταιρείες. Δεν με ενδιαφέρει τι και ποιος είναι ο πρόεδρος, δεν με ενδιαφέρει αν έχουν χρέη, δεν με ενδιαφέρει η μετοχική σύνθεση.
    Νομίζεις με ενδιαφέρει εμένα αν έχεις Ιnternet, όταν έχω 2 χρόνια απλήρωτος; Και όλη η πόλη έχει να δει χρήμα αντιστοίχως; Και επιπλέον όταν όλα αυτά τα έκανε με την ανοχή (αν όχι την ενθάρρυνση) του κράτους και των κρατικών τραπεζών; Αυτός είναι ο κομμουνισμός, όταν το κράτος καθορίζει την οικονομική ζωή.

Εδώ καίγονταν όλη η Ελλάδα, και στο forum γκρίνιαζαν που δεν είχαν adsl, τι να πούμε τώρα.

Δεν θα έγραφα με αυτό το ύφος ή και καθόλου, αν δεν είχες την τελείως προβοκατόρικη τελευταία παράγραφό σου. Άραγε ποιός φταίει για τα κακά οικονομικά αποτελέσματα της αγαπημένης σου εταιρίας; (Που υπ' όψιν δεν είναι και κατά πολύ χειρότερα των υπολοίπων εταιριών του κλάδου). Τα παπαγαλάκια που θέλουν να "φάνε" την εταιρία, οι mods που δεν σβήνουν τα αρνητικά σχόλια, ή οι ιδιοκτήτες που "τα παίρνουνε" ; Όλοι μαζί μάλλον, όπως συγκεκαλυμμένα υπαινίσσεσαι.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosts : 02-09-07 στις 17:29.

Περιοχή
    Καλλίπολη - Πειραιάς
    Downloads
    1
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    10240/512
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgosts Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζεις με ενδιαφέρει εμένα αν έχεις Ιnternet, όταν έχω 2 χρόνια απλήρωτος; Και όλη η πόλη έχει να δει χρήμα αντιστοίχως; Και επιπλέον όταν όλα αυτά τα έκανε με την ανοχή (αν όχι την ενθάρρυνση) του κράτους και των κρατικών τραπεζών; Αυτός είναι ο κομμουνισμός, όταν το κράτος καθορίζει την οικονομική ζωή.

Εδώ καίγονταν όλη η Ελλάδα, και στο forum γκρίνιαζαν που δεν είχαν adsl, τι να πούμε τώρα.

Δεν θα έγραφα με αυτό το ύφος ή και καθόλου, αν δεν είχες την τελείως προβοκατόρικη τελευταία παράγραφό σου. Άραγε ποιός φταίει για τα κακά οικονομικά αποτελέσματα της αγαπημένης σου εταιρίας; (Που υπ' όψιν δεν είναι και κατά πολύ χειρότερα των υπολοίπων εταιριών του κλάδου). Τα παπαγαλάκια που θέλουν να "φάνε" την εταιρία, οι mods που δεν σβήνουν τα αρνητικά σχόλια, ή οι ιδιοκτήτες που "τα παίρνουνε" ; Όλοι μαζί μάλλον, όπως συγκεκαλυμμένα υπαινίσσεσαι.
    Εγώ δεν είπα πως τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας είναι αποτέλεσμα των "παπαγάλων". Αυτή είναι μια δικιά σου επινόηση και δεν ξέρω καν γιατί θίχτηκες. Δεν ξέρω καν που οφείλονται τα αρνητικά αποτελέσματα και ούτε με νοιάζει (με την πρώτη στραβή αλλάζω). Δεν ανήκω πουθενά και είμαι πολύ περήφανος γι'αυτό. Απλά είπα πως είμαι καταναλωτής και με ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες της οποιασδήποτε εταιρείας. Και όλα αυτά τα έγραψα γιατί όποτε γινόταν post από τον οποιοδήποτε αντί για συζήτηση, διάβαζα για τα Κλωστοϋφαντουργία. Αν οι mods επιτρέπουν ή όχι τα 'παπαγαλάκια" είναι δικό τους πρόβλημα. Εγώ δε θα τους πω τι θα κάνουν. Χαλάρωσε λοιπόν και μην γίνεσαι αγενής.

Αντιθέτως με ενδιαφέρει που είσαι απλήρωτος 2 χρόνια, με ενδιαφέρει που η πόλη σου δεν έχει δουλειές, με ενδιαφέρει που κάηκαν άνθρωποι και με ενιδαφέρει οποιαδήποτε πληγή αυτής της κοινωνίας. Για αυτά όμως 9 στις 10 δεν φταίνε άμεσα ούτε οι επιχειρηματίες, ούτε οι πολιτικοί. Αλλά όλοι εμείς οι πολίτες που σιωπηλά στηρίζουμε καταστάσεις. Στις φωτιές, σε πληροφορώ πως οι πολίτες περίμεναν να φτάσει η φωτιά έξω από το σπίτι τους για να τη σβήσουν. Δυστυχώς αυτός είναι ο Έλληνας.

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-08, 23:41
  2. Οικονομικά αποτελέσματα ομίλου Altec 2007
    Από nnn στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-08, 13:25
  3. LANNET: Οικονομικά Αποτελέσματα 2007
    Από nnn στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-08, 15:54
  4. Μηνύματα: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-07, 12:43
  5. Αποτελέσματα ΟΤΕ Α' Εξαμήνου 2007