Ο sweet dreams (για κάποιους αυστηρός, κατ΄εμέ δίκαιος και αποτελεσματικός) νομίζω δεν έφυγε αλλά σταμάτησε να γράφει. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει γνώμη και να επανέλθει.
Εμφάνιση 16-30 από 55
-
03-12-23, 19:59 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #16
-
03-12-23, 22:06 Re: Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #17
Αυτό. Ήμουν κι εγώ μέλος εκεί, είχα μάλιστα και καλά reviews ως πωλητής/αγοραστής.
Αλλά είναι τραγικοί. Άμα γράψεις κάτι που δεν τους αρέσει, στο διαγράφουν και δεν σου έρχεται καν ειδοποίηση.
1-2-3, έριξα μαύρη πέτρα. Θεωρώ φαιδρό να κάθεσαι να γράφεις επιχειρήματα, να αφιερώνεις χρόνο και να σου το σβήνουν έτσι απλά.
Αλλά οκ. Δεν μου κάνει εντύπωση. Παραμάγαζο της apple έχουν καταντήσει. Λογικό να πέφτει λογοκρισία. Λογικό και για μένα να απέχω από τέτοια παπατζιλίκια.Penguin does it better.
Open-source, always.
No telemetry, no data harvesting, no tracking, no ads.
Happy computing with peace of mind.
Open-source alternative software for Android:
Youtube -> NewPipe, Tubular, FreeTube, LibreTube
Google Play Store -> AuroraStore, Droid-ify, Obtainium
Spotify -> Spotube, RiMusic
-
04-12-23, 15:39 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #18
-
04-12-23, 22:28 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #19
μια απο τα ίδια και εγώ το αποφεύγω το insomnia του Κωνσταντίνου Σκιάδα.
Αν και έδωσα πολλές ιδέες για να βελτιωθεί το σάιτ μου μπανάραν το λογαριασμό.
Αυτό ήταν το ευχαριστώ.ἀναφαίρετον ὅπλον ἡ ἀρετή
-
07-12-23, 07:33 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #20
Είμαι γραμμένος χρόνια, από εποχής adsl384, στην αρχή έμπαινα αρκετά, σε κάποιο βαθμό μετά για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι το αραίωσα, αλλά επανήλθα και μπαίνω εδώ και μόνο εδώ βασικά σε καθημερινή βάση...
Πλέον μπορώ να πω ότι είμαι adslgr addict...
Θεωρώ τα φόρουμ χρήσιμα για να ενημερώνεται, να μαθαίνεις, να λες την άποψη σου, να διαβάζεις των άλλων, να βοηθάς και να σε βοηθάνε..
- - - Updated - - -
Για κάποιο λόγο, και ενώ ήμουν γραμμένος και σε άλλα φόρουμ, δεν κατάφεραν να με κρατήσουν όπως αυτό εδώ...
- - - Updated - - -
Μπα, μην το λες, και εδώ αν και πιο αραιά, υπάρχει επιτήρηση...
Τουλάχιστον εδώ σου έρχεται μεν μήνυμα ότι το κείμενό σου διαγράφηκε, αλλά δεν σου έρχεται αντίγραφο του κειμένου που διαγράφηκε και έκανες τόσο κόπο να γράψεις... Σχετικό η μη...
Προσωπικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο σύστημα προειδοποίησης πριν διαγραφεί κάποιο μήνυμα που ο άλλος έκανε τόσο κόπο να γράψει...
Φυσικά δεν λέω για αρλουμπες η τρολ, τα εκτός θέματος λέω.. Αν ήταν ντιπ εκτός θέματος φυσικά...
Κάτι που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να κατακρίνεται είναι οι διάφορες ερωτήσεις που κάνει κάποιος πριν να αποκτήσει η συμβεί κάτι ώστε να είναι καλυμμένος...
Προσωπικά δεν το θεωρώ λάθος το να ρωτάει κάποιος κάτι να μάθει από πριν... Και έστω ότι υπάρχουν τα διάφορα support των εταιρειών, αν βοηθήσουμε και εμείς θα γίνει κάτι;
Ούτε θεωρώ λάθος το να θέλει κάποιος να κουβεντιάσει... Ίσως τα παραπάνω να κουράζουν ιδίως αν γίνονται σε λάθος νήμα...
Αλλά εδώ δεν είμαστε για να συζητάμε;
Κάτι άλλο πάλι που κουράζει είναι το διάβασε τις πίσω σελίδες...
Γιατί είναι τόσο δύσκολο για κάποιον να απαντήσει ξανά;
Ο άλλος μπορεί να μη μπορεί να διαβάσει πάλι όλες αυτές τις σελίδες η να μην τις κατάλαβε...
Μια αναφορά στο παλιό ποστ και μια βοήθεια παραπάνω θα βοηθούσε πιστεύω..
- - - Updated - - -
Εδώ σταμάτησε; Έχω καιρό να δω μήνυμα του...
Οι απόψεις του πάντα ήταν πολύ χρήσιμες...
- - - Updated - - -
Και εδώ μεν δεν είναι άσχημα, παλιό μεν αλλά το έχω συνηθίσει το ui...
Είναι λίγο κάπως κάθε φορά που πρέπει να μάθεις κάτι νέο...
Με τον sdikr αρκετοί είχαμε τα θεματακια μας αλλά ήταν οκ γενικά... Τώρα στο τέλος τα είχαμε βρει..
- - - Updated - - -
Όπως το λες... Προσωπικά τον θεωρώ και πολύ καλό φίλο χωρίς να έχουμε γνωριστεί...
- - - Updated - - -
Πολύ καλός στα κείμενα του ήταν και ο anon που σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φόρουμ, δυστυχώς χάθηκε τη περίοδο του covid..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 07-12-23 στις 10:01.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
11-01-24, 21:10 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #21
Στο insomnia είμαι ... ιδρυτικό μέλος που λένε (με άλλο nick). Το είδα να μετασχηματίζεται απο τεχνολογικό φόρουμ σε πλατφόρμα ψυχοθεραπείας διαφόρων αργόσχολων και προβληματικών. Τα επιμέρους θέματα κάπως παλεύονται, αν κάνεις το λάθος και γράψεις σε κάποιο τοξικό θέμα του μπλα-μπλα, απο αυτά που ανοίγουν συντηρούν μερικοί λαλίστατοι θαμώνες του, θα καταλήξεις με ποινή, μπορεί και ban. Το θέμα είναι οτι κάποιοι αθέατοι συντονιστές παίζουν πολύ περίεργα παιχνίδια και δεν θα εκπλησσόμουν αν οι ίδιοι έμπαιναν με άλλα nick απλά για να παρεκτρέψουν τη συζήτηση, να τους απαντήσεις στο ίδιο ύφος σε διάφορα προκλητικά που γράφουν, να εκτεθείς και να σε διώξουν. Καλύτερα να ασχολείσαι μόνο με συγκεκριμένα παραγωγικά θέματα και να μην επεκτείνεσαι πολύ...
-
11-01-24, 21:18 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #22
-
11-01-24, 21:48 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #23
Δεν μου φαίνονται τόσο ξενα στο adslgr αυτά που περιγράφεις. Εγώ χαλαρά πιστεύω ότι υπήρχαν και ίσως υπάρχουν μισθωμένοι χρήστες, moderators που έκαναν μεγάλη ζημιά άσε που δεν λοιπόν γενικά τοξικοί χρήστες που επιχειρούν στα όρια τις επιτρεπτού. Έχω φίλους που το παρατησαν το φόρουμ γιατί κάποια φάση είχε ξεφύγει η κατάσταση.
Αλλά και προς τιμή του φόρουμ, για κάποιο λόγο δεν έχει παρεκτραπεί τελείως. Ίσως γιατί το φόρουμ δεν είναι τόσο μεγάλο, δεν προσελκύει κάθε μάπα που πάει στα γνωστά μέρη και ίσως γιατί έχει περισσότερους καλούς διαχειριστές από κακούς που κυρίως δεν έχουν dollars στα μάτια.
-
13-01-24, 03:01 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #24
Ωραιο θεμα και γω ειχα την ιδια απορια..
το διπλα φορουμ ειναι για αλλες καταστασεις,εδω θεωρω οτι εχει πολυ ποιοτικοτερους ανθρωπους και αποψεις. Δυστυχως ολοενα και λιγοστευουν και δε νομιζω οτι φταιει η εμφανιση του φορουμ,εμενα μαρεσει ως εχει και βρισκω κουραστικη την πολυχρωμια των διπλα.Θα ηθελα καποια λιγα πραματακια εδω,αλλα ειναι οκ.
Ειναι και κυριως θεμα ηλικιων και διαφημισης η διαφορα σε συμμετεχοντες..πιστευω υπαρχει πολυ χαμηλοτερος μεσος ορος ηλικιων διπλα.
Κριμα παντως που σταματησαν να γραφουν ατομα με μεγαλη συνεισφορα,οπως πχ jkoukosVAMOS ARIS
-
13-01-24, 10:48 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #25
-
13-01-24, 12:47 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #26
Όταν διαβάζω "τουςδίπλα" σκέφτομαι κάτι σε Οδός Ελλήνωνφορουμ.
-
13-01-24, 13:46 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #27
-
13-01-24, 14:11 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #28
Κάπως πρέπει να τους πούμε
Κάποτε νομίζω σβηνοταν ποστ εδώ αν ανέφερες άλλο όνομα η λινκVAMOS ARIS
-
13-01-24, 14:30 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #29
-
13-01-24, 14:35 Απάντηση: Τι απέγιναν οι παλιοί και πλέον μη-ενεργοί admins / mods του ADSLGR; #30
Για πλάκα το σχολίασα. Στην Ελλάδα δεν είναι πολύ εύκολο το αστείο γιατί η λέξη οδός/Λεωφόρος έρχεται πριν το όνομα. Αλλά πχ στις γερμανικές γλώσσες, forumstraat κτλ κτλ
Και εγώ το θυμάμαι αυτό. Ίσως όχι σβήσιμο αλλά κατι
- - - Updated - - -
Τους παρά δίπλα.
Bookmarks