Δεν ξερω αν αυtο ειναι το καταλληλο sub-forum για να ρωτησς αυτο που θελω να μαθω αλλα ας ρωτησω εδω μιας και προκειται για δικτυα.
Ποιο ειναι το πιο καταλληλο εκπαιδευτικο ιδρυμα στη θεσσαλονικη για να καταρτιστει κανεις και αν συνχεια να αποκτηση την πιστοποιηση Cisco CCNA?
Κοιταξα Ιnfolab, Ανατολια College αλλα δεν ξερω. Οι τιμες ποικιλλουν.
Παρακλαω αυτοι που εχουν CCNA και ειναι απο θεσσαλονικη να απαντησουν για να με βοηθησουν να κατασταλλαξω.
Ευχαριστω.
Εμφάνιση 1-11 από 11
Θέμα: Περι CCNA
-
03-09-07, 14:12 Περι CCNA #1What is now proved was at first only imagined!
-
03-09-07, 17:35 Απάντηση: Περι CCNA #2
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
04-09-07, 00:23 Απάντηση: Περι CCNA #3
Η Ελληνοαμερικανικη ενωση εχει καμια σχεση με το κολεγιο Ανατολια?
Eυχαριστω πολυ για το λινκ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nik_Gr : 04-09-07 στις 00:25.
What is now proved was at first only imagined!
-
04-09-07, 10:41 Απάντηση: Περι CCNA #4
Δεν το έχω ψάξει.
Πάντως νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση.
Έχουν πάει γνωστοί μου και έμειναν πολύ ευχαριστημένοι.| "Anyone can build a fast CPU.
-
04-09-07, 11:30 Απάντηση: Περι CCNA #5
Ευχαριστω denis!
What is now proved was at first only imagined!
-
04-09-07, 11:34 Απάντηση: Περι CCNA #6
Δες και εδώ
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
04-09-07, 12:21 Απάντηση: Περι CCNA #7
Ευχαριστς και σενα yiapap εχω ομως μπερδευτει με ην πληθωρα εκπαιδευτικως κεντρων με αποτελεσμα να μην ξερω ποιο να διαλεξω.
4 μεχρι στιγμης. Ιnfolab, Anatolia, EllinkoAmerikanikh Enwsh, New Horizons
Θα παρακαλουσα παιδια που εχουν παρει το CCNA απο τους προαναφερθεις οργανισμους να καταθεσουν την εμπειρια τους καθως και ποσο τους κοστισε ετσι ωστς να καταληξω καπου πιο ευκολα.
Ευχαριστω.What is now proved was at first only imagined!
-
04-09-07, 12:26 Απάντηση: Περι CCNA #8
Να είσαι μεταξύ:
Ανατόλια και Ελληνιοαμερικανική Ένωση.
Τα άλλα δεν λένε τίποτε.
Εγώ όπως σου είπα και παραπάνω σου προτείνω την Ελληνιοαμερικανική Ένωση.| "Anyone can build a fast CPU.
-
04-09-07, 12:39 Απάντηση: Περι CCNA #9
Και γω προς τα κει κλεινω αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2.
denis, σου ειναι ευκολο φιλε μου να ρωτησεις τον φιλο σου που εχει σπουδασει εκει να μας πει λεπτομερειες?What is now proved was at first only imagined!
-
04-09-07, 12:43 Απάντηση: Περι CCNA #10
Ευχαρίστως να σου έδινα πληροφορίες αλλά δεν είναι φίλος μου.
Ήταν φοιτητής μου και μου είχε αναφέρει αυτός όπως και άλλοι ότι είναι πολύ καλό.
Μου είχαν πει και το πρόγραμμά τους και η πρώτη εντύπωση ήταν θετική.
Μου είχαν πει ότι είχε πολύ καλές εγκαταστάσεις.
Δες βέβαια και το χρηματικό ποσό για τα δίδακτρα.| "Anyone can build a fast CPU.
-
23-10-07, 23:31 Απάντηση: Περι CCNA #11
Φιλε Denis, γραφτηκα στην ελληνοαμερικανικη ενωση και παρακολοθθησα 3 μερες μεχρι στιγμης αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τον καθηγητη και τον τροπο που τα διδασκει.
Δεν εχει μεταδοτικοτητα κατ εμενα και δεν αφηνει να ολοκλρωσουμε τη σκεψη μας οταν παμς να ρωτησουμε κατι.
Ειμαι απογοητευμενος και θελω να παω καπου αλλου εκτος απο ενωση, ανατολια και new horizons που υποτιθεται πως σε βοηθανε να απρεις ccna σε 1 μηνα.
Μπορεις να με βοηθησεις?What is now proved was at first only imagined!
Παρόμοια Θέματα
-
Ccna
Από mickymouse στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 92Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-13, 14:24 -
CCNA βιβλιογραφία
Από jimarass στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-09, 01:27 -
Router για CCNA??
Από gmbix στο φόρουμ Cisco ADSL modems και routersΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-07, 11:56
Bookmarks