Ευχαριστώ!
Πώς είναι το dial plan που έχεις;
Θα ήθελα να παίρνω εξωτερικό από i-call (και κινητά αν είναι πιο οικονομικά από το double play) ενώ όλες τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις μέσω forthnet.
Εμφάνιση 16-17 από 17
-
04-10-07, 15:50 Απάντηση: Ποιο voip-box να επιλέξω; #16
-
07-10-07, 22:31 Απάντηση: Ποιο voip-box να επιλέξω; #17
Τελικά το πάλεψα και το κατάφερα! Τηλεφωνώ με καλή ποιότητα ήχου με το voipbuster που είναι ακόμα πιο οικονομικό από το i-call.
Κάποιες ρυθμίσεις με προβληματίζουν: Στην σελίδα WAN SET UP τι στοιχεία δίνει κανείς ακριβώς;
Προσπάθησα να δώσω PPPOE και παρακάτω τα στοιχεία της FOrthnet (username, password), αλλά έτσι σβήνει το λαμπάκι PPP του Siemens και ξαφνικά σταματάω να έχω βέβαια πρόσβαση στο διαδίκτυο. Περίεργο μου φαίνεται.
Και κάτι ακόμα: Από τότε που συνέδεσα το 3102 έχω πρόβλημα με τα ports που αφορούν πρόγραμμα sharing που έχω. Προσπάθησα να κάνω Forward το αντίστοιχο IP, αλλά δεν λειτρούργησε. Μήπως υπάρχει κάποια ιδέα πως να λύσω το πρόβλημα αυτό;
Με ένα switch (hub) τι συνδεσμολογία ακολουθώ;
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιό CPU να επιλεξω για gaming?
Από testakross στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-07, 01:35 -
Ποιο μόντεμ να επιλέξω;
Από Alkin στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-07, 13:35 -
Πως να συνδεσουμε ενα us robotics 9108 με το one voip sip talk box για VOIP
Από waet στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-07, 07:48 -
Ποιό modem να επιλέξω για ACN?
Από vippy στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-03, 06:10 -
Ποιό modem/router να επιλέξω;
Από opjim στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-03, 09:59
Bookmarks