Καλησπέρα σε ολους του forum .
Μετα από τη ειδηση της κατάργησης των extra SIM , πληροφορηθήκαμε πως σε λιγο καιρό θα βγαζαν καινουρια προγράμματα Cellular συνδεσης.
Σήμερα προσεξα αυτο & αυτο το πακέτο (4G & 5G αντίστοιχα) στο Site της cosmote , δε ξέρω εαν το εχει αναφέρει και καποιος αλλος .
Εξοπλισμό , το site αναφέρει πως δινει
το ZTE MF297D Στο 4G πακέτο (UserGuide ΕΔΩ )
&
Το ZTE MC8020 Στο 5G πακέτο (UserGuide ΕΔΩ )
Όσο αναφορα τις παροχες των προγραμμάτων λεει κατι .. ενδιαφέρον
- Απεριόριστα GB για χρήση στο internet με ταχύτητες έως 600 Mbps μέσω του δικτύου COSMOTE 4G/4G+
- Aαριθμό σταθερής τηλεφωνίας
- Απεριόριστα λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα, προς εθνικά σταθερά δίκτυα (αστικά και υπεραστικά)
- 500’ λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα, προς εθνικά κινητά δίκτυα
- Το πρόγραμμα COSMOTE Double Play SIM Unlimited 4G λειτουργεί μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE
- Μετά την κατανάλωση 400GB σε πλήρη ταχύτητα, ισχύει απεριόριστη χρήση internet με μειωμένη ταχύτητα έως 15Μbps
- Απεριόριστα GB για χρήση στο internet με ταχύτητες έως 3,5 Gbps μέσω του δικτύου COSMOTE 5G
- Aαριθμό σταθερής τηλεφωνίας
- Απεριόριστα λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα, προς εθνικά σταθερά δίκτυα (αστικά και υπεραστικά)
- Απεριόριστα λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα, προς εθνικά κινητά δίκτυα
- Το πρόγραμμα COSMOTE Double Play SIM Unlimited 5G λειτουργεί μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE
- Μετά την κατανάλωση 400GB σε πλήρη ταχύτητα, ισχύει απεριόριστη χρήση internet με μειωμένη ταχύτητα έως 15Μbps.
Προσωπικά θεωρό καλο που δινει αριθμό σταθερού , εάν κάποιος ζει σε περιοχή οπου ουτε το ADSL δουλεύει σωστα , το 4G πακέτο πλησιαζει πολυ τη τιμή της 50αρας , οπότε κατ εμε ειναι πολύ δελεαστικο πακετο
όμως, Δε μου αρεσει καθόλου ότι διαφημηζουν το πακετο ως "unlimited" ενώ εχουν περιορισμό και στον χρόνο ομιλίας αλλα και στα δεδομένα (ογκοχρεωση) , Αρα δεν είναι unlimited
Ακόμη , έχω και αλλα ερωτήματα για το προϊόν που πιστευω θα ήταν ενδιαφέρον να ξέρουμε.
Το Internet είναι πίσω από CGnat ή παίρνει Public IP ;
Η SIM είναι κλειδωμένη στο ZTE ή θα παίξει εάν κάποιος εχει ήδη κάποιο «βαρβατο» Mikrotik πχ και βαλει τη SIM εκει?
Διαφημίζουν πως δινουν αριθμό σταθερής τηλεφωνίας, Παίζει ως Voip ή ως VoLTE ? εάν το ζητήσει ο πελάτης πχ θα μπορέσει να βαλει το «σταθερο» του σε έναν asterisk πχ ;
Αυτή τη στιγμη που γραφω το post περιμένω στη αναμονή του 13888 για να ρωτήσω & ελπίζω να μου απαντήσουν τα παραπάνω . Θα ενημερώσω για ότι πουν
Ένα καλό πακετο ως ιδεα , patchWork για το κακό δυκτιο της χωρας μέχρι να πεσουν παντου ίνες .
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
29-02-24, 15:14 COSMOTE Double Play SIM Unlimited 4G/5G #1
-
29-02-24, 17:31 Απάντηση: COSMOTE Double Play SIM Unlimited 4G/5G #2
Καλησπέρα! Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα
Του κόσμου το στενό γεφύρι
Θα το περάσουμε μαζί
Θα 'ναι η καρδιά σου παραθύρι
Τα λόγια σου παλιό κρασί
Bookmarks