Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-26 από 26
    Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/400
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιήσει το 2FA στο Microsoft account σου; Μήπως το συγχέεις με το passwordless sign in (το οποίο ουσιαστικά χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο όπως το 2FA, αλλά είναι αντί για password, όχι επιπλέον του password);
    Ανυπόγραφος

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Αυτο που δειχνω στην εικονα εινια η αποδειξη οτι ενεργοποιησα το 2fa την ταδε ημερομηνια. Επισης περασα στο aegis τα στοιχεια που απαιτουνται για το 2fa σκαναροντας ενα qr απο εκει μεσα και μετα εκανα εκει verify (δινει εναν εξαψηφιο κωδικο επιβεβαιωσης ακομα και την πρωτη φορα) οτι το πηρε, οποτε ναι, εχω 2fa σιγουρα. Passwordless login δεν εχω. Αν ειναι αυτο που παταω πχ το δαχτυλικο αποτυπωμα, δεν προκειται να το βαλω ποτε.

Ξεχασα να πω παραπανω πως αν μπω να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις ασφαλειας του λογαριασμου, ζηταει κανονικα το 2fa, αλλα το ζηταει μονο εκει απ' οτι φαινεται.

Ακυρο αυτο εδω. Εκει ζηταει να βαλω και αριθμο τηλεφωνου σαν επιπλεον δυνατοτητα για authentication, που δεν προκειται. Επισης, στο μενου συσκευες λεει οτι δεν εχω καμια συσκευη συνδεδεμενη, που οντως δεν εχω.

Να προσθεσω και screenshot που να δειχνει πως εχω ενεργο το 2fa και ανενεργο το passwordless login. Για καλο και για κακο, μολις τωρα το απενεργοποιησα και το ενεργοποιησα παλι.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 2024-06-29-125029_1280x1024_scrot.png  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 29-06-24 στις 12:52.
    ديميتريس

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Support απο τα lidl, επεισοδιο 2^n.

Σε συνδρομητικο outlook 365, που ειναι εγκατεστημενο σε 2 συστηματα, υπαρχει ενα gmail που δουλευε κανονικα μεχρι σημερα. Σημερα αλλαχτηκε ο κωδικος στο gmail. Πεταχτηκε λοιπον το prompt και στα 2 συστηματα για αλλαγη. Στο ενα δεχτηκε την αλλαγη χωρις προβληματα, αλλα στο αλλο δεν μπορει να κανει επαληθευση! Περιττο να πω οτι απεγκαταστασεις κλπ δεν βοηθησαν, οποτε πηρα τηλεφωνο την ms. Και τι λεει το γαματο support της (μηνυμα τηλεφωνητη) ακομα και στους πελατες με συνδρομη? Μπειτε στη σελιδα
    Κώδικας:
    aka.ms/smca
    που ειναι το generic support portal και βρειτε το μονοι σας! Ελεος!

Το mail δουλευει κανονικα και σε tb, ενω δεν υπαρχει καποια αλλη δικλειδα ασφαλειας, πχ 2fa, ωστε να δικαιολογειται αυτο το χαλι.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 16-07-24 στις 19:07.
    ديميتريس

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Συνεχεια της αναπηριας του 2fa του yahoo που ελεγα στην προηγουμενη σελιδα, για να δειτε για τι σκουπιδαριο σελιδα/παροχο μιλαμε.

Ειπα χτες να δοκιμασω να προσθεσω ξανα το 2fa μπας και αλλαξε κατι. Αλλαξε τελικα η σελιδα του και αυτη τη φορα δουλευει. Η εικονα με το qr code βεβαια εινια μικρη και η εφαρμογη δυσκολευεται να τη σκαναρει, γιαυτο πρεπει να ανοιχτει σε νεα καρτελα και να γινει μεγεθυνση.
    Σκαναρεται λοιπον το qr, βγαζει τον 6ψηφιο κωδικο που ειναι να περαστει στη σελιδα για το verification του και πανω που ειπα τελειωσα, μου ζηταει να βαλω ενα email ανακτησης (εχω ηδη ενα) ή τηλεφωνο για να συνεχισω! Επειδη τηλεφωνο δεν προκειται να δωσω και δευτερο mail ανακτησης δεν εχει νοημα, πατησα ακυρο και το 2fa εμεινε απενεργοποιημενο!

Ποια βοδια προγραμματιστες σκεφτονται τετοιες λυσεις?
    ديميتريس

Περιοχή
    ΒΟΛΟΣ
    Downloads
    73
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    Vivodi - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    NETFASTER IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 23(dB)
    Μια χαρά σκεφτονται. Εσύ φοβάσαι να δώσεις ένα τηλ...

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Δεν τους φτανει δηλαδη το recovery mail που ειχα δωσει οταν εκανα το λογαριασμο μου πριν 20 χρονια, θελουν και τηλεφωνο. Ας φτιαξουν πρωτα καμια απο τις υπηρεσιες τους και θα το σκεφτω.
    ديميتريس

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219926/21999 kBit/s
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνεχεια της αναπηριας του 2fa του yahoo που ελεγα στην προηγουμενη σελιδα, για να δειτε για τι σκουπιδαριο σελιδα/παροχο μιλαμε.

Ειπα χτες να δοκιμασω να προσθεσω ξανα το 2fa μπας και αλλαξε κατι. Αλλαξε τελικα η σελιδα του και αυτη τη φορα δουλευει. Η εικονα με το qr code βεβαια εινια μικρη και η εφαρμογη δυσκολευεται να τη σκαναρει, γιαυτο πρεπει να ανοιχτει σε νεα καρτελα και να γινει μεγεθυνση.
    Σκαναρεται λοιπον το qr, βγαζει τον 6ψηφιο κωδικο που ειναι να περαστει στη σελιδα για το verification του και πανω που ειπα τελειωσα, μου ζηταει να βαλω ενα email ανακτησης (εχω ηδη ενα) ή τηλεφωνο για να συνεχισω! Επειδη τηλεφωνο δεν προκειται να δωσω και δευτερο mail ανακτησης δεν εχει νοημα, πατησα ακυρο και το 2fa εμεινε απενεργοποιημενο!

Ποια βοδια προγραμματιστες σκεφτονται τετοιες λυσεις?
    Με την Yahoo το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να περιμένεις αρκετές μέρες και να προσπαθήσεις πάλι.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ποσο ειναι οι αρκετες μερες? Δοκιμασα να βαλω 2fa στο yahoo αρχες Μαιου πρωτη φορα, μεσα στον ιδιο μηνα δοκιμασα αλλες 10 φορες σιγουρα και παντα επεφτα στην ιδια αναπηρια λογω κακου σχεδιασμου της σελιδας.
    Μιας και δεν μπαινω να δω τα mail μου απο τη σελιδα τους, ξαναδοκιμασα αυτες τις μερες (4 μηνες μετα) και ειδα οτι ειχε εντελως διαφορετικο σχεδιασμο για το 2fa. Αυτη τη φορα το δεχτηκε κανονικα, αλλα ζητησε να βαλω κατι απο οσα λεω παραπανω. Να υποθεσω πως κατα το τελος του χρονου θα αλλαξουν παλι σχεδιασμο στη σελιδα τους και δεν θα τα ζηταει?
    ديميتريس

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219926/21999 kBit/s
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus
    Path Level
    Fastpath
    Όσο πατάς και δεν ξεμπλοκάρει το κοντέρ πάει πάλι από την αρχή. Είχα ανοίξει νήμα για το πρόβλημα του yahoo και είχα ανεβάσει όλα αυτά που είχα βρει σχετικά. . Θα έλεγα αστο πάνω από δέκα μέρες.
    Εγώ τον λογαριασμό δεν τον χρειαζόμουν και ίσως τον άφησα πάνω από 20 μέρες. μετά ξεμπλόκαρε.

Άσχετο. Επίσης με Amazon και ebay λογαριασμούς έβγαλα το 2fa γιατί ποτέ δεν ερχόταν επαλήθευση και είχα ιστορίες..

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ποιο κοντερ να ξεμπλοκαρει? Μηπως το μπερδευεις με την αναπηρια που ελεγα στο github οταν προσπαθησα να μπω απο το yahoo.com και δεν με αφηνε?
    https://github.com/beemdevelopment/A...ent-2127716887
    ديميتريس

Περιοχή
    ΒΟΛΟΣ
    Downloads
    73
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    Vivodi - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    NETFASTER IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 23(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιο κοντερ να ξεμπλοκαρει? Μηπως το μπερδευεις με την αναπηρια που ελεγα στο github οταν προσπαθησα να μπω απο το yahoo.com και δεν με αφηνε?
    https://github.com/beemdevelopment/A...ent-2127716887
    ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Pitsi!

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία