Το Starlink και γενικα υπηρεσιες που δεν εξαρτωνται απο την ελληνικη αγορα/πραγματικοτητα, ειναι η μοναδικη ελπιδα για το μέλλον. Ειτε λεγεται ιντερνετ, ειτε λεγεται shopping, ειτε λέγεται τράπεζες, κλπ... χρειαζομαστε τις υπηρεσιες απο εταιριες εκτος χώρας, γιατι ειναι οι μονες που μπορουν να παρασχουν ενα προιον με υποστηριξη, σωστους ορους και λογικη τιμολογηση.
Εδω μεσα γίνεται του καρτελ το καγκελο.
Εμφάνιση 31-39 από 39
-
31-03-24, 23:15 Απάντηση: Ομιλία του διευθυντή δικτύου της Vodafone στο FTTH Conference του Βερολίνου #31FRITZ!Box 4060 (AX) + Huawei B535 Cat.7 @ Frog Unlimited
-
01-04-24, 09:47 Απάντηση: Ομιλία του διευθυντή δικτύου της Vodafone στο FTTH Conference του Βερολίνου #32
Δεν ειναι πανακια οι ασυρματες τεχνολογιες, ουτε το φασμα ειναι απεριοριστο.
Ειναι ομως μια καλη λυση για καποιον που χρειαζεται μια αξιοπρεπης συνδεση εκει που δεν υπαρχει καλυψη.
-
02-04-24, 09:57 Απάντηση: Ομιλία του διευθυντή δικτύου της Vodafone στο FTTH Conference του Βερολίνου #33
Εγώ πάντως VDSL που πληρώνω μια χαρά τιμή έχει. Απάντηση σε Gregoir
-
02-04-24, 23:13 Απάντηση: Ομιλία του διευθυντή δικτύου της Vodafone στο FTTH Conference του Βερολίνου #34
οκ, και εγω οταν το εβαλα επιανε μια γραμμη και αλλες φορες και 2 αλλα γενικοτερα επιανε μια γραμμη σημα και ειτε πιανει 1η γραμμη ειτε 3 παυλες το σημα δεν αλλαζει το ιδιο boost κανει που το φτανει στα 50 και στα 5 up. Οποτε προτεινω να το δοκιμασει καποιος αφου ειναι προσθετο και μετα το κοβει αμα δεν πιανει .
-
02-04-24, 23:34 Απάντηση: Ομιλία του διευθυντή δικτύου της Vodafone στο FTTH Conference του Βερολίνου #35
Εδω χωρις 4-5 γραμμες μη σου πω τι επιανες
-
03-04-24, 02:37 Απάντηση: Ομιλία του διευθυντή δικτύου της Vodafone στο FTTH Conference του Βερολίνου #36
Τεχνικός του ΟΤΕ με 2-3 γραμμές σήμα αφού γυρίσαμε όλο το σπίτι μου είπε να μην το βάλω γιατί δεν αξίζει,και +7 ευρώ στο λογαριασμό για μια υπηρεσία με όριο αφού καταναλώσεις τα 200gb πέφτεις στο μισό,ούτε καν.
Το starlink είναι μονόδρομος πλέον για αυτά που προσφέρει,τιμή/απόδοση και αναβαθμίζεται συνεχώς.
-
04-04-24, 12:57 Απάντηση: Ομιλία του διευθυντή δικτύου της Vodafone στο FTTH Conference του Βερολίνου #37
μια χαρα αξιζει προτεινω να το δοκιμασεις . Εγω δεν τα φτανω τα 200gb αλλα και το καλοκαρι που τα ξεπερναμε τοτε παει 15mbs απο κινητη +8-10mbs απο το adsl και παλι αυξημενη ταχυτητα εχω ., Οποτε μην το απορριψεις κατι που δεν εχεις δοκιμασει. Εξαλλου σου τονιζω οτι ειναι προσθετη υπηρεσια και μπορεις να την αφαιρεσεις αμα δεν σε καλυπτει ειτε ατελως αμα υπαρχει προβλημα καλυψης ειτε με ενα μικρο κοστος ,εγω που το ηθελα για 4 μηνες μου ειχανε πει γυρω στα 30 ευρω ητανε να το κοψω , τελικα εμενα υπερευχαριστημενως και δεν το εκοψα ποτε . Ειναι 2 ευρω στο λογαριασμο του σταθερου και 4,80 ευρω στον μηναιο λογαριασμο κινητης του booster.
-
09-04-24, 17:16 Απάντηση: Ομιλία του διευθυντή δικτύου της Vodafone στο FTTH Conference του Βερολίνου #38
Τι πακέτο;
Και εγώ αν είχα vdsl200 πχ σε λογική τιμή, οκ θα ήμουν...
Και να φανταστείς ότι στην αρχή περίμενα fttc και στο τέλος το άλλαξαν σε ftth και είχα στραβωσει τότε...
- - - Updated - - -
Αν έχεις πρόσβαση σε ιδιοκτήτη ταράτσα..
Δεν έχω ψάξει το συγκεκριμένο τι ping έχει...
Γιατί τα δορυφορικά συνήθως είναι λίγο ψηλά που δημιουργούν θέμα πχ σε voip...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
09-04-24, 19:05 Απάντηση: Ομιλία του διευθυντή δικτύου της Vodafone στο FTTH Conference του Βερολίνου #39
Πρόσβαση σε ταράτσα έχω σε μονοκατοικία μένω αλλά σε ισόγειο.Θυμάμαι ότι μετρούσε το σήμα με ένα μηχάνημα γύρω γύρω από το σπίτι,και μου είπε ότι δεν μπορεί να βρεί σταθερό σήμα σε κανένα σημείο.
Μέσα στο σπίτι δεν πιάνω ούτε μια γραμμή σήμα,είναι και η μονώσεις που έχω 10ρες οπότε ναι το αφήσαμε,το 2020 αν θυμάμαι καλά έχουν περάσει χρόνια.
Από ping είναι μια χαρά από τι ξέρω,έτσι μου είχε πει γνωστός μου που το είχε βάλει,αλλά με το starlink στα 40 ευρώ πλέον δεν είναι απαγορευτικό.
Bookmarks