Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 46
    Περιοχή
    N.Penteli, Athens, Greece
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΠΕΝΤΕΛΗΣ
    Router
    ΖΤΕ
    SNR / Attn
    25(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    απλα να ενημερωσω οσους σκεφτονται να βαλουν Forthnet, οτι και αυτοι δεν ειναι Αγιοι...ναι καλα θα μου πειτε στον ΟΤΕ στηριζονται, πως ξερεις οτι δεν ειναι δικο τους το λαθος...Αυτα ας τα λενε σε σας οσους μασατε απο τετοια, γιατι οταν εχει συμβολαιο με καποιον ο ΟΤΕ και δε το τηρει ειναι δικια τους δουλεια να παει η κυρια Forthnet να κοψει το κεφαλι της να φροντισει να ειναι ενταξει απεναντι τους και τελικα μαζι μου !!! Εχω απογοητευτει πληρως. Και τα πληρωνουμε χρυσα ενω οι ονομαστικες ταχυτητες ειναι κατα πολυ χαμηλοτερες σε σχεση με την Ευρωπη, και ουδε μια σχεση εχουνε οι ταχυτητες με αυτες που αγοραζουμε και τα pings ειναι απλα ελεινα και εμενα απλα κοβεται καθημερινα γυρω στις 10 φορες. Αμα κανεις browsing παει και ερχεται, αμα παιζεις ομως...και ειναι που ειναι αισχως ωρες ωρες και με τους δικους μας Ελληνικους server και σου κοβεται απανωτα...εεεεε fuck it ρε μαγκες το χετε ξεφτιλισει το θεμα πια, ντροπη ρε, ντροπη και αισχος τσογλανια !!! Μαζευτηκαν 3 αερολογοι καναν ενα περιπτερο και σου κανει ελα μορε δωστο οπως οπως, πιο κοιμησης λαος απο τον Ελληνα δεν παιζει, τι να μας κανουνε, εδω τοσο καιρο τους κυβερνανε 2 οικογενειες...αντε γεια σας κουφετα της Forthnet και του ΟΤΕ...ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ !!!

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Ανέφερες την προσωπική σου άποψη με βάση την εμπειρία σου. Ας αναφέρω κι εγώ τη δική μου.

Είμαι με FORTHnet εδώ και 2-3 μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο. Ίσα-ίσα που θέλω να συγχαρώ τους κυρίους και τις κυρίες της τεχνικής υποστήριξης (καθώς και τους υπεύθυνους που τους έβαλαν εκεί) για την άρτια υποστήριξή τους.

Κατεβάζω με πάντα με 40 kbyte/sec από καλούς server, δηλαδή το μέγιστο που επιτρέπει η υποβαθμισμένη από τον ΟΤΕ 384/128 γραμμή μου.

Αν συνεχίσει έτσι η FORTHnet, με το πέρας της συνδρομής μου, πάλι FORTHnet θα προτιμήσω.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από [+=
    Neo_Geo{Ech13}]απλα να ενημερωσω οσους σκεφτονται να βαλουν Forthnet, οτι και αυτοι δεν ειναι Αγιοι...ναι καλα θα μου πειτε στον ΟΤΕ στηριζονται, πως ξερεις οτι δεν ειναι δικο τους το λαθος...Αυτα ας τα λενε σε σας οσους μασατε απο τετοια, γιατι οταν εχει συμβολαιο με καποιον ο ΟΤΕ και δε το τηρει ειναι δικια τους δουλεια να παει η κυρια Forthnet να κοψει το κεφαλι της να φροντισει να ειναι ενταξει απεναντι τους και τελικα μαζι μου !!! Εχω απογοητευτει πληρως. Και τα πληρωνουμε χρυσα ενω οι ονομαστικες ταχυτητες ειναι κατα πολυ χαμηλοτερες σε σχεση με την Ευρωπη, και ουδε μια σχεση εχουνε οι ταχυτητες με αυτες που αγοραζουμε και τα pings ειναι απλα ελεινα και εμενα απλα κοβεται καθημερινα γυρω στις 10 φορες. Αμα κανεις browsing παει και ερχεται, αμα παιζεις ομως...και ειναι που ειναι αισχως ωρες ωρες και με τους δικους μας Ελληνικους server και σου κοβεται απανωτα...εεεεε fuck it ρε μαγκες το χετε ξεφτιλισει το θεμα πια, ντροπη ρε, ντροπη και αισχος τσογλανια !!! Μαζευτηκαν 3 αερολογοι καναν ενα περιπτερο και σου κανει ελα μορε δωστο οπως οπως, πιο κοιμησης λαος απο τον Ελληνα δεν παιζει, τι να μας κανουνε, εδω τοσο καιρο τους κυβερνανε 2 οικογενειες...αντε γεια σας κουφετα της Forthnet και του ΟΤΕ...ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ !!!
    Πήγαινε αλλού, και θα δεις τα ίδια χάλια.

Και τότε θα καταλάβεις ότι ισχύει ότι γράφει η υπογραφή μου.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΠΕΝΤΕΛΗΣ
    Router
    ΖΤΕ
    SNR / Attn
    25(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παιδια πρωτον χαιρομαι για τις πολιτισμενες απαντησεις σας και 2ον θα προσθεσω οτι μεχρι πριν 2 εβδομαδες δεν ειχα προβλημα κανενα. Οντως απο οτι γνωριζω και απο φιλους οι υπολιποι φυσικα δεν ειναι καλυτεροι WAntilles, αλλα ειληκρινα βρε παιδια που παμε?!?!? Και οπως ακριβως σημειωσες παραπανω ipo γιατι να ανεχεται η Forthnet την οπως θα πεις και εσυ ο ιδιος παρανομη, καταχρηστικη και ελεινη συμπεριφορα που διατηρει απο το μονοπωλειο του ο ΟΤΕ και μου πλασαρουνε στο τελος γραμμη 384 kbit που εχει θεωρητικο max 48 k/ps και ποτε μα ποτε δεν βαραει εστω μια 45αρα. To contention ratio για ονομα ναι ειναι 50:1 αλλα σε καμια περιπτωση αυτο δεν δικαιολογη ΜΟΝΙΜΗ υποβαθμιση των ταχυτητων...απλα σε καποιες περιπτωσεις....τεσπα τι κανω τωρα μαθημα? λες και δε τα ξερετε...εγω τον πονο μου προσπαθω να πνιξω, να στε καλα που με ακουσατε !!!

Περιοχή
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Μην ανησυχείς.

Τον ίδιο πόνο έχουμε όλοι εδώ μέσα Νεο-τάδε (δεν προφέρεται αυτό).
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Αυτό το adsl μόνο προβλήματα μας προκαλεί. Αν είναι δυνατόν να δίνεις 50+ ευρώ το μήνα και νάσαι μ'ενα τηλέφωνο στο χέρι για δήλωση βλαβών και όταν "δουλεύει" να γουρλώνεις τα μάτια μήπως και δούμε σταθερά αριθμό της μαθηματικής μορφής 4Χ με Χε{0,1,2,3,4,5,6,7,8)!! Και δεν υπάρχει και εναλλακτική λύση... Μην μου πείται για satnet είναι πανάκριβο και έχει περιορισμό στο κατέβασμα. Κατι ξέχασα??

Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α
    . People like you
    . You live in a dream world
    . You despise the outside
    . And you fear you're the next one

Το avatar του μέλους gpan
    gpan Guest
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου [+=]Neo_Geo{Ech13} !!

Περιοχή
    Βριλήσσια
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    4996/49983 kbps
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    ZTE ZXHN H267N
    SNR / Attn
    10(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    δυστηχώς κι εγώ απο την κυριακή έχω πολλά disconnections και μερικές φορές αποσυνχρονισμό της asdl γραμμης..Δεν ξέρω γιατι συμβαίνει.Πριν την κυριακκή όλα τέλεια.Σήμερα το μεσημέρι μου εβγαλε και errors στο diagnostics του F200 (CRC errors και HEC errors..)ενώ δεν είχα ποτέ.Απο σήμερα το βράδυ όμως έχει στρώσει .ουτε disconnections ουτε errors..Γιατι συμβαίνει αυτο εχει κανείς καμιά εξήγηση?

Περιοχή
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΠΕΝΤΕΛΗΣ
    Router
    ΖΤΕ
    SNR / Attn
    25(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ...και εγω ειμαι Ν.Πεντελη παρεπιπτωντος προφεσσορα χαος...

Υ.Γ. α ρε μαυρη π%^*σα που θελετε !!!

Περιοχή
    Volos
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΩΛΚΟΣ
    Router
    Cisco 837
    Είμαι στην Forthnet από τον Φεβρουάριο του 2004 και γενικά δεν έχω παράπονο. Βέβαια μέχρι στιγμής δεν χρειαστηκε να καλέσω την τεχνική τους υποστήριξη, αλλά στην αρχική επαφη που μαζί τους ήταν πολύ εξυπηρετικοί.

Είναι πάντως γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες παρατήρησα και έγω κάποια προβλήματα αστάθειας της σύνδεσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάνω πάντα shut/no shut το atm του 837. Το περίεργο που παρατήρησα είναι ότι στο debugging που μου δίνει ο router, φαίνεται ότι μετά το no shut, αποτυγχάνει την πρώτη φορά το authentication.

Πάντως το πρόβλημα εμφανίζεται σχετικά σπάνια (1 φορά στις 2-3 μέρες περίπου) οπότε δεν ενδιαφέρθηκα να το ψάξω περισότερο. Ελπίζω βέβαια να μην χειροτερέψουν τα πράγματα.

Περιοχή
    Βριλήσσια
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    4996/49983 kbps
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    ZTE ZXHN H267N
    SNR / Attn
    10(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από [+=
    Neo_Geo{Ech13}]...και εγω ειμαι Ν.Πεντελη παρεπιπτωντος προφεσσορα χαος...

Υ.Γ. α ρε μαυρη π%^*σα που θελετε !!!
    και τα προβλήματα συνεχίζονται disconnections και errors.Τώρα το απογευμα εστρωσε πάλι.Δεν έχω φτάσει σε σημείο να τους πάρω αλλά ετσι και δεν φτιάξουν το πρόβλημα στην Πεντέλη μαυρο φίδι που τους έφαγε..

Περιοχή
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΠΕΝΤΕΛΗΣ
    Router
    ΖΤΕ
    SNR / Attn
    25(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σημερα: τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου...εχει κοπει τουλαχιστον 5 φορες τωρα που ξυπνησα και ηλπιζα ο ανιδεος οτι θα τουφεκισω...

Περιοχή
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Προς Admins.

Δεν αλλάζετε με το ζόρι και το nick αυτού του κάτι-τις-Neo-Geo-κάτι-άλλο σε ένα πιο pronounceable one;

Περιοχή
    Ελευσίνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    OTEnet
    Router
    Linksys WAG354
    μην ξεχνατε τα οχι και τοσο μακρινα χαλια του pstn. ανα πεντε λεπτα με πεταγε, για αυτο και εβαλα isdn.

στον οτε βασιζονται ολες οι εταιριες. τι περιμενετε???

Περιοχή
    Βριλήσσια
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    4996/49983 kbps
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    ZTE ZXHN H267N
    SNR / Attn
    10(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles
    Προς Admins.

Δεν αλλάζετε με το ζόρι και το nick αυτού του κάτι-τις-Neo-Geo-κάτι-άλλο σε ένα πιο pronounceable one;
    άσχετο αλλά γιατι να γίνει κάτι τέτοιο;Προτιμότερο θα ήταν πρίν την εγγραφή να μπουν περιορισμοι ως προς το μέγεθος του nick η απαγόρευση ορισμένων συμβόλων..
    Τελείως OFF TOPIC

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Όλο προβληματα βλέπω με την Forthnet:(
    Από Vuzvax στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-08, 11:24
  2. Μηνύματα: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-07, 12:36
  3. Μηνύματα: 55
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-06-07, 11:44
  4. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-07, 03:21