Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εαν εχει συναντήσει και κάποιος άλλος το πρόβλημα που έχω και εγω....
εχω βάλει το cosmote speedbooster στην σταθερη μου adsl γραμμή (download 8Μbps/ upload 0,8Mbps) και πλέον πιάνω ταχύτητες (download 43Μbps/ upload 4.8Mbps).
Ολα καλά και ωραία μέχρι εδω. Έχω ανοίξει πορτες στο router (HUAWAI DN9245X6-10) για 6 κάμερες και για ένα vpn server Wireguard καθώς επίσης έχω ρυθμίσει το DDNS της no-ip πάνω στο router.
Ολα λειτουργούν κανονικά, ανοιγουν οι καμερες, συνδεομαι με το vpn στο δικτυο του σπιτιου και ολα κομπλέ μεχρι εδω. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τις ταχύτητες. Οταν κάνω speedtest απο τον υπολογιστη μου στο δίκτυο του σπιτιου, μου δείχνει (download 43Μbps/ upload 4.8Mbps). Οταν ομως προσπαθώ να ανοιξω τις καμερες απομακρυσμένα, καθυστερεί πολύ και δεν μπορει να μου ανοιξει τις κάμερες καθώς μου τις φορτώνει με upload 0,8Mbps, το ίδιο και το vpn. Εαν όμως κλείσω απο το router την dsl και αφησω μονο την mobile σύνδεση τότε οι ταχύτητες είναι κανονικές, upload 4.8Mbps. Δείχνει σαν να μην ανοίγει το bonding.... το έχει συναντήσει κανεις άλλος; Εχω μιλήσει με την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπε οτι οντως ειναι περιεργο και δεν το εχει ξανασυναντήσει και οτι θα το προωθησει σε εξειδικευμένο τμήμα καθώς δεν μπορουσε να κάνει κάτι. Αυτο έγινε πριν 3 ημέρες και προφανώς ακόμη δεν εχω καμία ενημερωση.![]()
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
11-09-23, 18:43 cosmote speedbooster προβλημα με το upload στο bonding #1
-
20-12-23, 02:12 Απάντηση: cosmote speedbooster προβλημα με το upload στο bonding #2
και σε μενα εχει τυχει, αλλα οχι με καμερες. για καποιο λογο δεν ειναι αρκετα εξυπνο. εμενα με δευτερο ρουτερ επιανε μια χαρα ολη την ταχυτητα σε διπλο νατ, κατι που ειναι γενικα προβληματικο, και καποια στιγμη σταματησε να χρησιμοποιει το upload απο το mobile. ισως να ειναι θεμα QOS, ή και κακο routing απο μεριας τους..
-
21-12-23, 19:08 Απάντηση: cosmote speedbooster προβλημα με το upload στο bonding #3
To ίδιο πρόβλημα έχω και έγώ στο wireguard και θεωρούσα ότι έχω εγώ καποιο λάθος.
Θα τους παρω τηλέφωνο μπας και διορθωθεί
-
30-06-24, 21:53 Απάντηση: cosmote speedbooster προβλημα με το upload στο bonding #4
Υπαρχει καποια εξελιξη στο θεμα με το upload και το bonding? Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Προσπαθησα λιγο να δω αν βοηθαει το δευτερο ρουτερ να το εχω σαν access point μηπως και η πληθωρα συσκευων βοηθουσε στο να ενεργοποιηθει το bonding αλλα καμμια διαφορα. Το κακο ειναι οτι οι περισσοτερες εφαρμογες προσαρμοζονται σe low data mode ριχνονταs την ποιοτητα και ετσι σχεδον παντα εχω το 0,5 Mbps upload απο το DSL.
-
01-07-24, 18:03 Απάντηση: cosmote speedbooster προβλημα με το upload στο bonding #5
Σε εμένα διορθωθηκε το πρόβλημα αλλά όχι επειδή έκανα κάποια αλλαγή εγώ, μάλλον σε κάποια από τις πολλές φορές που το έδωσα για βλάβη για χαμηλή ταχύτητα πρέπει να έκαναν κάποια αλλαγή και το θέμα διορθώθηκε.
Φυσική η ταχύτητα είναι max 4 Mbps/s αλλά κάνεις δουλειά σου.
Bookmarks