Εμφάνιση 1-3 από 3
  1. #1
    Εγγραφή
    28-03-2006
    Περιοχή
    KV G434
    Ηλικία
    49
    Μηνύματα
    42.585
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/31
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB4011iGS+5 ONT: G-010G-R
    PressNews
    Η OpenAI υπέγραψε συμφωνία για πρόσβαση σε περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο από το API δεδομένων του Reddit, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να αναδεικνύει συζητήσεις από τον ιστότοπο μέσα στο ChatGPT και άλλα νέα προϊόντα. Πρόκειται για μια συμφωνία παρόμοια με αυτή που υπέγραψε το Reddit με την Google νωρίτερα φέτος και η οποία φέρεται να άξιζε 60 εκατομμύρια δολάρια.

    Η συμφωνία θα δώσει επίσης "τη δυνατότητα στο Reddit να φέρει νέες λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη στους Redditors και τους mods" και να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα της OpenAI για τη δημιουργία εφαρμογών. Η OpenAI έχει επίσης υπογράψει για να γίνει διαφημιστικός συνεργάτης στο Reddit.

    Οι Redditors έχουν εκφράσει και στο παρελθόν την άποψή τους για τον τρόπο με τον οποίο τα στελέχη του Reddit διαχειρίζονται την πλατφόρμα και μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν σε αυτή την ανακοίνωση. Περισσότερα από 7.000 subreddits σκοτείνιασαν τον Ιούνιο του 2023, αφού οι χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για τις αλλαγές του Reddit στην τιμολόγηση του API. Πρόσφατα, μετά την είδηση της συνεργασίας μεταξύ του OpenAI και του πίνακα μηνυμάτων προγραμματισμού Stack Overflow, άτομα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αφού προσπάθησαν να διαγράψουν τις αναρτήσεις τους.

    Δεν αποκαλύφθηκαν οικονομικοί όροι στην ανάρτηση στο ιστολόγιο που ανακοίνωσε τη συμφωνία, και καμία από τις δύο εταιρείες δεν ανέφερε δεδομένα κατάρτισης. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια διαφέρει από τη συμφωνία με την Google, όπου το Reddit δήλωσε ρητά ότι θα δώσει στην Google "πιο αποτελεσματικούς τρόπους εκπαίδευσης μοντέλων". Υπάρχει, ωστόσο, μια αποκάλυψη που αναφέρει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI Sam Altman είναι επίσης μέτοχος της Reddit, αλλά ότι "Αυτή η συνεργασία καθοδηγήθηκε από τον COO της OpenAI και εγκρίθηκε από το ανεξάρτητο διοικητικό συμβούλιο της".

    "Το Reddit έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ανοιχτά αρχεία του διαδικτύου με αυθεντικές, σχετικές και πάντα ενημερωμένες ανθρώπινες συζητήσεις για τα πάντα. Η συμπερίληψή του στο ChatGPT υποστηρίζει την πίστη μας σε ένα συνδεδεμένο διαδίκτυο, βοηθά τους ανθρώπους να βρουν περισσότερα από αυτά που ψάχνουν και βοηθά νέα κοινά να βρουν κοινότητα στο Reddit", αναφέρει ο Steve Huffman, CEO του Reddit.

    Η εταιρεία δεν ήταν πάντα φιλική προς τις εταιρείες που σαρώνουν τα δεδομένα της για να εκπαιδεύσουν μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Απείλησε να εμποδίσει την πρόσβαση των web crawlers της Google στον ιστότοπο. Η OpenAI φέρεται επίσης να είπε στους συντονιστές του subreddit r/ChatGPT ότι παραβίασαν τα πνευματικά δικαιώματα της OpenAI χρησιμοποιώντας το λογότυπο ChatGPT ως φωτογραφία προβολής.

    πηγή via DeepL

  2. #2
    Εγγραφή
    27-05-2006
    Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    14.154
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Ω ρε εκπαίδευση έξτρα που θα φάει το ΑΙ με porn lol
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

  3. #3
    Εγγραφή
    12-07-2002
    Περιοχή
    Greece
    Ηλικία
    46
    Μηνύματα
    647
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55000/5000
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    Technicolor TG788vn v2
    SNR / Attn
    20,3(dB) / 13,9(dB)
    Ρόδα τσ(ό)ντα και κοπάνα το ChatGPT σε λίγο καιρό
    Σας αρέσει η rock μουσική? Absolute Rock στην διεύθυνση http://www.absolute-rock.com

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας