Επειδη δε εχει αξιωθει κανεις να κανει μια δημοσκοπιση αναλαμβανω εγω...
Παρακαλω απαντηστε αν ειστε ευχαριστημενοι η οχι απο την vivodi.
ευχαριστω
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ειασαστε ευχαριστημενοι συνολικα απο την vivodi?
- Ψήφισαν
- 206. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Εμφάνιση 1-15 από 118
-
10-01-05, 12:43 Εισαστε ευχαριστημενοι απο την vivodi? #1
-
10-01-05, 13:05 #2
όλες οι καταστάσεις πρέπει να κρίνονται μόνο στο πως διαχειρίζονται τις κρίσεις.
μόνο σε συνθήκες κάτω από πίεση μπορείς να δεις τους πραγματικούς χαρακτήρες ατόμων και συλλογικότερων σχημάτων πχ εταιρείες, γιατί σε αυτές τις καταστάσεις δεν χωρά κανένα τέχνασμα, με λίγα λόγια σε τέτοιες καταστάσεις ο βασιλιάς είναι γυμνός.
άρα με αυτό και μόνο το κριτήριο ψήφησα ΟΧΙ διαγράφοντας από το μυαλό μου τον πρότερο έντιμο βίο αυτής της εταιρείας.
για να ψήφιζα ναι θα έπρεπε:
σε αυτή την χρονική στιγμή που το δίκτυο της έχει καταρρεύσει να μην πληρώναμε λογαριασμούς ή να ήταν μειωμένα ποσά.
να υπήρχε ενημέρωση από την εταιρεία για το πρόβλημα, αντίθετα ακολούθησε την τακτική αρχικά κάνω την πάπια, στην συνέχεια που το πρόβλημα μεγαλώνει λέω στις επικοινωνίες με τους πελάτες ψέματα για τον χρόνο που θα επιδιορθωθεί το πρόβλημα
απαιτώ από κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της να έχει οργάνωση και να μπορεί να προνοεί έτσι ώστε τα διάφορα προβλήματα που της σκάνε να πέφτουνε στα πιο μαλακά και όχι στα μούτρα της.
να μπορεί να μου δώσει σαφές χρονικό όριο για την επίλυση και όχι να πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα
-
10-01-05, 13:22 #3
NAI απο εμενα, δεν εχω κανενα προβλημα. (ευτυχως!)
-
10-01-05, 13:28 #4
εγω οχι ψηφισα αν και θα ηθελα να δω στις επιλογες μια ενδιαμεση δυνατοτητα
They see me postin', they hatin'...
-
10-01-05, 13:54 #5
Με έχει κουράσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ! ! Δυστυχώς "Οχι"...
-
10-01-05, 15:05 #6
κρίμα, κρίμα, κρίμα...
¶ Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.
¶ "Όποια κοινωνία παραχωρεί ελευθερία για ασφάλεια, είναι ανάξια και για τις δύο και θα χάσει και τις δύο" B.F.
¶ LeT Me HeaR you MaKe DeCiSioNS WiTHouT youR TeLe-ViSioN.
-
10-01-05, 15:24 #7
Ναι, η γραμμή μου δουλεύει, το VoDSL μου δουλεύει...
-
10-01-05, 15:34 #8
Στην αρχή , 3 μήνες πριν δηλαδή , ΝΑΙ ήμουν ευχαριστημένος , τώρα πάρτε ένα ηχηρό και τεράστιο Ο Χ Ι !!!!!!!!!!!
-
10-01-05, 15:38 #9
Nαι
-
10-01-05, 15:42 #10
Είμαι περίπου πέντε μήνες συνδρομητής της Vivodi με Full LLU στα 384/128 και Dynamic IP, και σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία μας, αφού το μοναδικό πλεονέκτημα που μου πρόσφερε σε αυτούς τους πέντε μήνες είναι ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό η ποιότητα της πρόσβασης κυμαινόταν σε υψηλά επίπεδα.
Όλοι οι υπόλοιποι τομείς της εταιρείας υστερούν κατά πολύ όταν συγκριθούν με τους αντίστοιχους άλλων εταιρειών του χώρου, αφού εκεί δεν μιλάμε πλέον για πρόσβαση αλλά για υπηρεσίες όπως σεβασμός στον πελάτη, ενημέρωση, επικοινωνία, λογιστήριο, εξυπηρέτηση, πράγματα στα οποία δίνω στην Vivodi βαθμό από κάτω του μετρίου ως απαράδεκτο.
Συμπέρασμα: OXI, δεν είμαι ικανοποιημένος από την εταιρεία και διερευνώ τον συνδυασμό HOL+Vivodi μετά τη λήξη του συμβολαίου μου. Θα αφήσω σαν τελευταία λύση τον ΟΤΕ τόσο για DSL πρόσβαση όσο και για DSL υπηρεσίες (ειδικά αυτό με τίποτα), αλλά αν δεν συμβούν κοσμοιστορικά γεγονότα στον επόμενο μήνα θα σταματήσω οπωσδήποτε να έχω την Vivodi σαν παροχέα υπηρεσιών τουλάχιστον, και θα ψάξω να βρω τον ιδανικότερο συνδυασμό κόστους-απόδοσης σε όλους τους τομείς.Αν ήμουν σε κάτι χρήσιμος, μπορώ να έχω ένα affero ;
RLU #306453 - http://counter.li.org
Linux valkyrie 2.6.12-8-386 #1 Tue Aug 30 22:41:30 BST 2005 i686 GNU/Linux
-
10-01-05, 15:46 #11
Για γραμμή δεν με κάλυπτε οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω τις "δυνατές" υπηρεσίες της.Οπότε κρίνοντας απο την κατάσταση της στο internet (low bandwidth,χάλια pings) και απο την ερασιτεχνικότητα της ως εταιρία (λογιστήριο,εξυπηρέτιση) πρέπει να πώ οχι.Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν γίνεται να αλλάξει αν φτίαξουν τα παραπάνω...
-
10-01-05, 15:54 #12
sorry gia ta greeklish eimai sti douleia kai den exw ellinika
elpizw na min diagrafei to post mou ...
Eimai kaminia peftw se dslam intracom apo oti exw ma8ei, kai exw grammi vivodi 384. Mexri stigmis kai enw i grammi exei energopoi8ei ( to modem sigxronizei ) edw kai kana mina, tous parakalw ka8e merta na mou steiloun username kai pass alla mataia. Eutixws apo ti douleia mou exw tsaba sindesi HOL kai eimai monimws sta 38-40 kb/s.
-
10-01-05, 16:03 #13
OXI εγώ στο DC ++ πιάνω καλές ταχύτητες,αλλα στο bittorent πιάνω 0-1 καμια φορά μέχρι 6... Εξυπηρέτηση???
ΧΑΛΙΑ
-
10-01-05, 16:18 #14
Αρχικό μήνυμα από aroutis
Νόμιζα μόνο όσοι έχουν τις απλές συνδέσεις.
(μιας και δεν μπορούν όλοι να δίνουν 75 euro τον μήνα).
Ίσως να πρέπει να γίνει μια ψηφοφορία για τους static, και μια για τους dynamic.
-
10-01-05, 16:32 #15
Αρχικό μήνυμα από valdazzar
Αρχικό μήνυμα από banditaras
Παρόμοια Θέματα
-
Είσαστε ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις των σύγχρονων επεξεργαστών?
Από nikosl στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 83Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-08, 23:01 -
Ποσο ευχαριστημενοι εισαστε απο το Vood που δινει η βιβο στο cable tv
Από jara στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-07, 15:00 -
Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas?
Από giavel στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 42Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-07, 18:01 -
Εισαστε ικανοποιημένοι από τη παροχή υπηρεσιών Internet μέσω LLU Vivodi
Από aroutis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 83Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-06, 20:10 -
Δημοσκόπηση: Είσαστε ευχαριστημένοι μετά την αναβάθμιση;
Από skyman στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 59Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-06, 01:46
Bookmarks