Η δέσμευση στο 50άρι λήγει και οι προσφορές ανανέωσης για το Double Play Advanced XL 50 Mbps που μου έχουν κάνει τηλεφωνικά, από κατάστημα που ρώτησα και από την εφαρμογή είναι +1 με +3 ευρώ από τα 28,90 που είναι και η τιμή του site για νέους βέβαια πελάτες. Ήρθε η ώρα να ξαναζήσω το παράλογο των προσφορών ανανέωσης στην Cosmote με λίγα λόγια, μετά από χρόνια. 100Mbps δεν τα πιάνω και FTTH δεν υπάρχει.
Μπορώ να πετύχω έστω την τιμή του site χωρίς φορητότητες με κάποιον τρόπο;
Άλλο που θέλω να ρωτήσω, εάν δεν ανανεώσω στους 24 μήνες που λήγει η δέσμευση, η τιμή θα αυξηθεί αμέσως στον επόμενο μήνα; Η' θα μείνει έστω αορίστου στην μειωμένη τιμή για κάποιους μήνες; Ρωτάω γιατί στην WIND μου την κρατάγανε 2-3 μήνες και τελικά μου έδιναν και καλή τιμή ανανέωσης. Έχει αφήσει κανείς να λήξει η δέσμευση να μου πεί εάν του αυξήθηκε όντως η χρέωση αμέσως ή εάν έμεινε η χαμηλή κάποιους μήνες;
Η αλήθεια είναι δεν θα ήθελα να δεσμευτώ πουθενά για λίγο διάστημα ώστε να δω πώς θα πάει η κατάσταση με τα προβλήματα στην καμπίνα της vodafone το καλοκαίρι και εάν ξαναρχίσουν τα προβλήματα με τις ζέστες να μεταφέρω αριθμό σε VOIP και να μείνω μόνο με το 4G router ή και να το αλλάξω με 5G router.
Εάν επιλέξω να δεχθώ προσφορά ανανέωσης από την εφαρμογή πρέπει να στέλνω πάλι έγραφα επιβεβαίωσης ή εφόσον είμαι επιβεβαιωμένος χρήστης στο MyCosmote απλά μου στέλνουν κάποια επιβεβαίωση μαζί με το νέο συμβόλαιο-σύμβαση στο email;
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
01-06-24, 20:39 Ανανέωση σε Double Play Advanced XL 50 Mbps, δίνουν έστω την τιμή του site; #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arxelaos : 01-06-24 στις 21:15.
-
05-06-24, 23:46 Απάντηση: Ανανέωση σε Double Play Advanced XL 50 Mbps, δίνουν έστω την τιμή του site; #2
COSMOTE
Double Play Advanced XL
50 Mbps
https://www.cosmote.gr/eshop/global/...od3060109_prod
ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ
28,90€
-
15-06-24, 19:35 Απάντηση: Ανανέωση σε Double Play Advanced XL 50 Mbps, δίνουν έστω την τιμή του site; #3
Σήμερα ανανέωσα στο COSMOTE
Double Play Advanced XL
100 Mbps με 500 λεπτά προς κινητά και cosmote tv full pack με 48,90€ .
Ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο χωρίς απειλές κτλ . Πριν πλήρωνα 58,16€ για τις ίδιες παροχές .
-
20-06-24, 13:54 Απάντηση: Ανανέωση σε Double Play Advanced XL 50 Mbps, δίνουν έστω την τιμή του site; #4
Μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει κανεναν να ειχε προβλημα με το να παρει ενα προγραμμα μεσα απο τη σελιδα. Τα προβληματα ξεκινανε αμα απευθυνθείς σε καταστημα η τηλεφωνικος που προσπαθουν να σου δωσουν ποιο ακριβα προγραμματα για να βγαλουν μιζα λεγωντας σου πως δεν γινεται και μα μου σου του ξου.
-
05-07-24, 19:58 Απάντηση: Ανανέωση σε Double Play Advanced XL 50 Mbps, δίνουν έστω την τιμή του site; #5
-
06-07-24, 10:33 Απάντηση: Ανανέωση σε Double Play Advanced XL 50 Mbps, δίνουν έστω την τιμή του site; #6
-
13-07-24, 02:17 Απάντηση: Ανανέωση σε Double Play Advanced XL 50 Mbps, δίνουν έστω την τιμή του site; #7
Καλησπέρα, εγω οταν ηρθε η ωρα για ανανεωση μου έδιναν κακιστες προσφορες μεσω του site και τηλεφωνικα οποτε εκανα αιτημα φορητοτητας και μου έδωσαν vdsl 200/20 33,90 Ευρω τελικη τιμη.
-
16-07-24, 13:19 Απάντηση: Ανανέωση σε Double Play Advanced XL 50 Mbps, δίνουν έστω την τιμή του site; #8
Bookmarks