Πραγματι, δυσκολο να βρεις κατι.
Αλλα εδω μιλαμε για κατι που επηρεαζει την ιδια του λειτουργια του προιοντος. Και για αυτο και το βρηκαν.
Για το κομματι του ΙΤ προφανως και εχεις δικιο. Και για αυτο και το κανουν delegate αλλου και δεν ασχολουνται ουτε για απλα πραγματακια. Για αυτο λεω φειλ σε ολα τα επιπεδα.
Εμφάνιση 16-22 από 22
-
23-07-24, 17:30 Απάντηση: Η Microsoft κατηγορεί τη συμφωνία με την ΕΕ για την καταστροφή από την CrowdStrike και κυκλοφορεί εργαλείο ανά #16
-
23-07-24, 19:28 Απάντηση: Η Microsoft κατηγορεί τη συμφωνία με την ΕΕ για την καταστροφή από την CrowdStrike και κυκλοφορεί εργαλείο ανά #17
Το αντεπιχείρημα το διάβασα αλλού: Η ΕΕ απλά υποχρεώνει την MS να δίνει ίδιο access με αυτό που έχουν τα δικά της προϊόντα. Τίποτα δεν εμποδίζει την MS να σχεδιάσει τα κατάλληα APIs που δεν θα τρέχουν σε ring 0 αλλά θα δίνουν τα απαραίτητα access στους API users. Κάπως έτσι λειτουργούν τα AV σε macos. Απλά η MS είναι πολύ shitty σε API architecture design.
- - - Updated - - -
Και πόσο πληρωνόσουν εσύ vs αυτών; Θέλω να πω ότι κοινό παράπονο για το φταίξιμο που ακούω εκεί έξω είναι ότι οι εταιρείες δεν αντιλαμβάνονται γιατί πρέπει να τα σκάσουν τα λεφτά για ένα καλό IT dept και απλά προσλαμβάνουν φθηνούς και κακούς admins.Κάνω προσπάθεια να βάζω ; αντι για ?
-
23-07-24, 19:59 Απάντηση: Η Microsoft κατηγορεί τη συμφωνία με την ΕΕ για την καταστροφή από την CrowdStrike και κυκλοφορεί εργαλείο ανά #18
Δεν είμαι it pro αλλά σαν καλός developer της εποχής μου, γνώριζα αρκετά και καμία φορά περισσότερα από τους ειδικούς κυρίως γιατί τρώγαμε σκατα. Βέβαια δεν ξέρω αλλά πράγματα.
Εχω συναντήσει πολύ κακό κόσμο. Αναλογικά πολύ περισσότερο από κακό dev. Δεν ξέρω γιατί όμως. Και το επιχείρημα περί αμοιβής υπάρχει παντού.
- - - Updated - - -
Δεν θεωρώ ότι έγινε φειλ σε όλα τα επίπεδα. Για το δικό μου μυαλό αυτό σημαίνει, δίκτυο, αποθηκευτικός, ψύξη κτλ κτλ. Έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ, το fail είναι ίδιας μορφής και σχετίζεται με την άγνοια ή αν θες τσιπια με operational resiliency και uptime. Rollout χωρίς qa και χωρίς στεγανά. Πολύ απλό και πολύ συγκεκριμένο. Κάνουμε κωλοτοουμπες στο λογισμικό και στην αρχιτεκτονική και οι βλάκες φαίνεται να το έσπασαν με τον πιο απλό και νουμπ τρόπο από εποχές 2000. Τα βλέπουν οι μηχανικοί λογισμικού και γελάνε.
-
23-07-24, 22:56 Απάντηση: Η Microsoft κατηγορεί τη συμφωνία με την ΕΕ για την καταστροφή από την CrowdStrike και κυκλοφορεί εργαλείο ανά #19
-
25-07-24, 11:59 Απάντηση: Η Microsoft κατηγορεί τη συμφωνία με την ΕΕ για την καταστροφή από την CrowdStrike και κυκλοφορεί εργαλείο ανά #20
Ναι. ΑΠλά για μένα, το τεχνικό κομμάτι ειναι μια αντανάκλαση της κουλτούρας της κάθε εταιρίας και μπίζνας.
Υπάρχει πάντα η αίσθηση ότι οι τεχνικοί άνθρωποι θα δώσουν λύσεις, αλλά δεν υπάρχουν λύσεις για μη καθορισμένα προβλήματα και για κουλτούρες που απλά δεν θέλουν. Τι να λέμε τώρα.
- - - Updated - - -
Κάπου στο 12:00 υπάρχει η ευστοχή παρατήρηση. Καλά αυτά τα αρχεία δεν έχουν schema και ετσι άρπα κόλλα τα διάβασε ο driver;Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
25-07-24, 15:18 Re: Απάντηση: Η Microsoft κατηγορεί τη συμφωνία με την ΕΕ για την καταστροφή από την CrowdStrike και κυκλοφορεί εργαλείο #21Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
25-07-24, 20:58 Απάντηση: Η Microsoft κατηγορεί τη συμφωνία με την ΕΕ για την καταστροφή από την CrowdStrike και κυκλοφορεί εργαλείο ανά #22
Bookmarks