Χωρίς να ρωτηθούν, οι χρήστες του X (πρώην Twitter), έχουν γίνει αυτόματα opted-in, στην χρήση των αναρτήσεων τους, για την εκπαίδευση του γλωσσικού μοντέλου Grok του Elon Musk.
Κάντε άμεσα opt-out, μέσα από την επιλογή more -μόνο μέσω web, δεν εμφανίζεται στις εφαρμογές για φορητές συσκευές- Privacy and safety-->Grok.
Εμφάνιση 1-15 από 41
-
26-07-24, 19:10 Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
26-07-24, 19:29 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #2
Ενδιαφέρον το post, αλλά τι πειράζει αν ο καημένος ο grok χρησιμοποιήσει τα posts για να γίνει trained;
-
26-07-24, 20:38 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #3
Τώρα το είδα.
Οι αυθαιρεσίες του ανόητου Έλον.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
26-07-24, 22:48 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #4
Σε 3....2....1.... ο Έλονας θα πάει meltdown όταν ανακαλύψει οτι κάποιος developer έβαλε τέτοια επιλογή μέσα στο interface, θα τους απολύσει όλους και θα φέρει λαμαρινάδες απο την tesla στη θέση τους αφού πρώτα αλλάξει γνώμη 422 φορές για το αν πρέπει να πληρώνεις συνδρομή για να έχεις την επιλογή να μην χρησιμοποιούνται τα μηνύματα σου σε training.
-
26-07-24, 23:42 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #5
Εγώ που δεν έχω X account τι κάνω..?
-
27-07-24, 00:10 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #6
-
27-07-24, 14:10 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #7
Εντάξει, κατακριτέο που έγινε αθόρυβα και ακόμα περισσότερο που έγινε opt-out αντί για opt-in επιλογή, αλλά δεν είναι και όσο τραγικό το παρουσιάζει η είδηση.
-
27-07-24, 15:31 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #8
Γιατί να το κάνεις αυτό; Που το πρόβλημα να "εκπαιδευτεί" ένα AI από τα post; Δημόσια είναι, τα βλέπουν άνθρωποι και "εκπαιδεύεται" το δικό τους I, γιατί όχι και το AI;
---
mp
-
27-07-24, 16:02 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #9
Αναλόγως πως το βλέπει ο κάθε ένας.
Ποιο το πρόβλημα με το να κάνει χρήση το νοσοκομείο των εξαιτάσεών σου;
Ποιο το πρόβλημα αν σε παρακολουθεί η ΕΥΠ ή το predator;
Ποιο το πρόβλημα να του να υπάρχει το κινητό σου στο διαδίκτυο;
Ποιο το πρόβλημα με το να υπάρχουν trackers παντού και γενικά;
Άλλος σου λέει... δεν έχω κάτι να κρύψω
άλλος σου λέει... έχω κάτι να κρύψω
άλλος σου λέει... και που θα πάει αυτό το πράγμα| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
27-07-24, 16:41 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #10
-
27-07-24, 18:05 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #11
-
27-07-24, 19:29 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #12
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 200/200 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
Προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει το "άμεσα" στον τίτλο. Υπάρχει και άλλος τρόπος, λιγότερο άμεσος; Ή είναι προτροπή προς τον αναγνώστη, να κάνει γρήγορα;
OK boomer
-
27-07-24, 19:46 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #13
Λευκό μπορώ να ρίξω?
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
27-07-24, 20:49 Απάντηση: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #14
Αν το αποφασίσεις μια χαρά και κανένα πρόβλημα. ΑΛΛΑ πρώτα από όλα πρέπει να έχεις διάφανη και ξεκάθαρη ενημέρωση για αυτό το πράγμα ΚΑΙ να έχεις πραγματική επιλογή να κάνεις opt-in. Ενδεχόμενη άρνηση σου να μην έχει αρνητικές συνέπειες για εσένα, όπως πχ αποκλεισμός από την χρήση της υπηρεσίας.
Κάνω προσπάθεια να βάζω ; αντι για ?
-
27-07-24, 22:45 Re: Κάντε άμεσα opt-out από την χρήση των post σας στο X, για εκπαίδευση του Grok #15
Νομίζω δεν έχω κανένα ποστ. ίσως 1-2 repost
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
Bookmarks