Το τελος μεταβιβασης γραμμης ειναι ενα θεμα.
Απο κει και περα θα ακυρωθει η αίτηση λογω αλλαγης ονοματος και θα ξαναγινει, λογικα back 2 back, με οτι αυτο σημαινει σε χρονο αναμονης.
Εσυ κρινεις αν αξιζει τελικα ολη αυτη τη βαβουρα για το φιλοδωρημα του voucher.
Εμφάνιση 151-155 από 155
-
20-05-25, 18:54 Απάντηση: Οπτικές ίνες σε πολυκατοικία #151
-
20-05-25, 19:07 Απάντηση: Οπτικές ίνες σε πολυκατοικία #152
24,90 το τέλος μεταβίβασης και η απώλεια της εγγραφής του εξόδου για όσο καιρό έχω ακόμα βιβλία. (συν ένα μικρό μερεμέτι στο ταβάνι από το τρυπάνι του παιδιού που έφερε την ίνα μέσα στο σπίτι)
Η ακύρωση πρέπει να γίνει πριν τη μεταβίβαση μου είπαν γιατί δεν μεταβιβάζεται γραμμή με εκκρεμές αίτημα.
Αλλά οι τιμές για 500αρα είναι σχεδόν 7 ευρώ παρακάτω επι 24 μήνες.
Χρονικά δεν με νοιάζει. Εχω καλή γραμμή και πραγματικά αν δεν μου τα έσπαγαν δεν θα συζητούσα καν για fiber.
Απλα αν μπει θέλω σωστό upload και ότι μπορώ καλύτερο σε download.
Αυτο που πήγαν να μου πουλήσουν με ψέματα είναι απαράδεκτο. 20/200 γραμμή με 34,70 κόστος ενώ μάλιστα μου έχουν γράψει για γραμμή 100/200 που δεν υπάρχει.
Θα άξιζε μια καταγγελία στη ΓΓ Καταναλωτή.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stpapam : 21-05-25 στις 17:43.
-
24-05-25, 16:09 Απάντηση: Οπτικές ίνες σε πολυκατοικία #153
Καλησπέρα,
θέλω να χρησιμοποιήσω δικό μου εξοπλισμό και να κάνω αίτηση για ONT μόνο.
Γνωρίζετε ποιο ΟΝΤ δίνουν ?
sorry λάθος νήμα!
-
25-05-25, 18:32 Απάντηση: Οπτικές ίνες σε πολυκατοικία #154
Μπορώ να έχω δύο οπτικές με Σπλιτ στο διαμέρισμα μου ώστε να έχω το μόντεμ τους και ένα gpon για καβατζα αν στραβωσει κάτι με το μόντεμ?
-
25-05-25, 18:40 Απάντηση: Οπτικές ίνες σε πολυκατοικία #155
Θεωρητικα μπορεις να βαλεις ενα splitter μετα τη πριζα σου και να βγαλεις 2 ινες. Ομως αυτο θα ριξει το σημα και πιθανον να σε βγαλει εκτος προδιαγραφης. Επισης μπορει θεωρητικα να δημιουργησει θεμα και στους υπολοιπους.
Ομως στη πραξη δεν μπορεις να εχεις δυο gpon συσκευες με το ιδιο serial στην ιδια ινα.
Αν ειναι με διαφορετικες, θα πρεπει να μπορεις να τις αλλαξεις στο olt, που δεν υποστηριζεται καπως.
Αν παλι εχεις τη δευτερη με ασχετο serial, θα πρεπει οταν τη χρειαστεις να το προγραμματισεις.
Αντι για αυτο, εχεις τις δυο συσκευες, και οταν χρειαστει, αναβεις τη μια σβυνεις την αλλη και μεταφερεις την ινα. (και γινεται και απο το τηλεφωνο δινοντας οδηγιες σε ασχετους)
Ολα τα αλλα ειναι υπερβολικα πολυπλοκα, και εφοσον δεν γινονται αυτοματα, δεν εχουν και ιδιαιτερη αξια.
Γενικοτερα να στραβωσει κατι σε τετοια modem ειναι πολυ σπανιο. Δεν ειναι xdsl να την ακουνε με τους κεραυνους καθε φορα που βρεχει.
Bookmarks