...καλησπέρα...μέ μηνύματα στό νόβα καρτοκινητό μου, ή έν λόγω εταιρία, μέ απειλεί ότι άν δέν ανανεώσω άμεσα τίς δύο συνδέσεις μου σταθερής σέ αθήνα καί κόρινθο, πού έχουν λήξει πρίν δύο μήνες, θά αυξηθούν τά πάγιά μου από τόν επόμενο λογαριασμό κατά 3 € έκαστον !!!
...παλιότερα τό είχα αφήσει πάνω από 4 χρόνια καί δέν αναπροσαρμόστηκε...
...τί λέει ή εμπειρία σας, υλοποιούν τήν απειλή τους ;; ...τό έχουν κάνει σέ κάποιον από εσάς πρόσφατα ;;
- - - Updated - - -
...αυτό τό "αορίστου" πού βάλατε όταν αλλάξατε τόν τίτλο τού θέματός μου, δέν υπάρχει πουθενά στούς όρους καί στά συμβόλαια...ποιός τό επινόησε;; ...δέν υπάρχει τέτοιο πράμα : αορίστου !...εσείς πού τό διαβάσατε ;;
Εμφάνιση 1-15 από 17
-
10-07-24, 15:40 Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #1Hate Me Now Bite Me Later !
-
10-07-24, 15:46 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #2
-
10-07-24, 15:49 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #3
Και λιγο ειναι το +3 €
Σε προσφατο συμβολαιο για 25 € για 24 μηνες , στην ληξη του γραφει οτι θα παει στην αρχικη τιμη των 45 €
Επισης οταν ληγει η "δεσμευση" που εχεις υπογραψει ( ή αλλιως ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ) ... γινεται αυτοματα "αοριστου " διαρκειας .
το οποιο σημαινει οτι μπορεις να το διακοψεις οποτε θελεις .
Οποτε καλα κανανε και στο αλλαξανε στον τιτλο .
The gr81 .
-
10-07-24, 15:57 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #4
-
10-07-24, 16:06 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #5
...σωστόόστ ό γκρινιάρης ! ...τό λέει όντως ! ...mea culpa !
...όμως εμένα μέ ενδιαφέρει ή απάντηση στά δύο ερωτήματα...καί κυρίως στό δεύτερο...άν ξεκίνησαν νά τό κάνουν !
...έχει κανείς εμπειρία ;;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jazzu4ia : 10-07-24 στις 16:21.
Hate Me Now Bite Me Later !
-
10-07-24, 23:29 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #6
-
11-07-24, 00:10 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #7
-
11-07-24, 11:15 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #8
...επειδή ή στάση τους ήταν επιθετική, αντί νά περιμένω νά μέ καπελώσουν, πέρασα στήν αντεπίθεση ! ...απείλησα μέ τρομερή απειλή : φορητότητα ! ...έπρεπε νά μού επιστρέψουν καί κάμποσα λεφτά ! ...τά κάνανε πάνω τους !...όχι μόνο διατήρησα τά προνόμιά μου, αλλά έφυγα καί μέ λάφυρα !...
-
17-07-24, 10:17 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #9
...δέν θά μπώ σέ λεπτομέρειες σχετικά μέ τίς τιμές, γιά νά μήν σκανδαλίσω περαιτέρω τούς καλούς συμφορουμίτες, πού ενοχληθήκανε από τήν επιθετικότητά μου, καί πήρανε τό μέρος τής αξιολάτρευτης νόβας ! (γιατί άραγε ;; )...θά πώ μόνο ότι καί μάς τούς παλιούς πελάτες μάς θέλουνε καί όχι μόνο τούς νέους...μήν δεχτείτε τήν παραμικρή αύξηση λοιπόν...απειλείστε, τραμπουκίστε, πατείστε στό λαιμό τούς παρόχους καί θά ανταμοιφθείτε...
-
17-07-24, 10:35 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #10The gr81 .
-
17-07-24, 11:33 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #11
-
02-08-24, 11:02 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #12
Καλημέρα και από εμένα. Σε τηλέφωνο και μάλιστα αρκετά επιθετικό, η κοπέλα μου ανέφερε ότι ο λογαριασμός θα αυξάνεται 3 ευρώ επιπλέον σε κάθε μήνα. Όχι μία φορά 3 ευρώ και θα μείνει εκεί. Πχ αν είμαι στα 20€ τώρα, θα πάω 23€,26€,29€ κλπ. Επίσης μου ανέφερε οτι είναι συμφωνία όλων των παρόχων και θα το εφαρμόσουν όλοι.
-
02-08-24, 11:26 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #13
Μέχρι να φτάσει χιλιάδες ευρώ το μήνα;
Όσο είναι η τιμή τιμοκαταλόγου μπορεί να αυξηθεί.
Αν θες χαμηλή τιμή υπογράφεις νέα δέσμευση
Πες της να στο στειλει λιγο εγγράφως για μια καταγγελία που θέλεις να κάνεις για ΚΑΡΤΕΛ
Τι να εφαρμόσουν όλοι;
Αυτό που ήδη εφαρμόζεται, ότι αν λήξει η δέσμευση αυξάνεται η τιμή στην τιμή τιμοκαταλόγου αορίστου;
-
04-08-24, 12:53 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #14
Παρόμοια μου έλεγαν κι εμένα, τελικά τελευταία μέρα του συμβολαίου εμφανίστηκε προσφορά να συνεχίσω το τωρινό συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια στα ίδια λεφτά.
-
04-08-24, 13:39 Απάντηση: Αύξηση παγίου όταν γίνει αορίστου; #15
Είστε σίγουροι ότι είναι στα ίδια λεφτά;
Δείτε το συμβόλαιο, καθώς μέσα αναγράφεται ότι κάθε Φεβρουάριο έχουν δικαίωμα να κάνουν ανατίμηση τιμών προς τα πάνω, βάση του κανόνα 6.14 που έχουν αναρτήσει εδώ. Τουλάχιστον σε εμένα και δύο γνωστούς μου το γράφει μέσα κανονικά. Ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτός ο όρος είναι νόμιμος.
Bookmarks