Πηγαίνοντας στην εφαρμογή COSMOTE στο κινητό μου τηλέφωνο, πατώντας πάνω στην καρτέλα που αφορά στην σταθερή μου γραμμή, και στην οθόνη που ανοίγει πατώντας στο Διαχείριση, στην καρτέλα Ενεργές υπηρεσίες έχει και ένα Intratalk που δεν το θυμάμαι από παλιότερα και δεν έχω ιδέα τι είναι! Το βλέπετε και εσείς στις δικές σας γραμμές; Ξέρει καμιά/κανείς σε τι αφορά;
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
23-08-24, 17:10 Ενεργή υπηρεσία Intratalk σε σταθερή γραμμή COSMOTE: τι είναι; #1Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.
-
23-08-24, 19:04 Απάντηση: Ενεργή υπηρεσία Intratalk σε σταθερή γραμμή COSMOTE: τι είναι; #2
Ομοίως και σ' εμένα! Πιθανόν μπορεί να έχει σχέση με το Cosmote ONE; Εσύ έχεις το ONE ενεργό;
-
23-08-24, 21:07 Απάντηση: Ενεργή υπηρεσία Intratalk σε σταθερή γραμμή COSMOTE: τι είναι; #3Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.
-
23-08-24, 23:17 Απάντηση: Ενεργή υπηρεσία Intratalk σε σταθερή γραμμή COSMOTE: τι είναι; #4
Δεν γνωρίζω, υποθέσεις κάνω.
Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει.
Bookmarks