Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 19
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Vodafone_new
    Δελτίο Τύπου:
    H Vodafone- ΠΑΝΑΦΟΝ ανακοινώνει τις κάτωθι τροποποιήσεις του πρόσθετου πακέτου κινητής Internet4Sharing, για νέες και υφιστάμενες συνδέσεις για Ιδιώτες συνδρομητές Συμβολαίου, καθώς επίσης και για νέες συνδέσεις στα προγράμματα Συμβολαίου για Επαγγελματίες με ισχύ από 29/10/2024. Ειδικότερα:

Η παροχή του πρόσθετου πακέτου Internet4Sharing ορίζεται στα 5,04€ (με ΦΠΑ) μηνιαίως στα προγράμματα Vodafone RED και Vodafone RED Unlimited για Ιδιώτες και σε όλα τα προγράμματα για Επαγγελματίες Συνδρομητές Συμβολαίου.

Καταργείται η έκπτωση του πρόσθετου πακέτου κινητής Internet4Sharing για τους υφιστάμενους Ιδιώτες συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone RED και Vodafone RED Unlimited, με εφαρμογή από τον λογαριασμό που θα εκδοθεί για κάθε συνδρομητή από τις 29/10/2024 και για περίοδο χρέωσης μετά την ανωτέρω ημερομηνία.

Τροποποιείται η πολιτική ορθής χρήσης σε 40GB ανά μήνα βάσει του κύκλου τιμολόγησης, στο πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας υπηρεσιών και προστασίας του δικτύου, για νέους και υφιστάμενους Ιδιώτες συνδρομητές Συμβολαίου και για νέες συνδέσεις στα προγράμματα Συμβολαίου για Επαγγελματίες. Συγκεκριμένα, μετά την κατανάλωση των 40GB δεδομένων, οι συνδρομητές μπορούν να συνεχίσουν τη χρήση ίντερνετ με μέγιστη ταχύτητα 4Mbps μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησής τους. Οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα απενεργοποίησης του πακέτου Internet4Sharing, οποτεδήποτε και αζημίως.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    10000000/10000000
    ISP
    Swisscom
    DSLAM
    HOL - ΤΑΝΑΓΡΑ
    Router
    pfSense
    Εμπρός αδέρφια στον δρόμο που χάραξε η Cosmote!

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    Mikrotik RB4011
    Πιο πολύ με ενόχλησε η τροποποίηση του όγκου. Με 40 GB δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220/22 + 110/11 + 450/22
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Με το δίκτυο που έχει εδώ ούτε 1 GΒ δεν μπορώ να φάω..
    My AVM Fritz : 7590 AX, 4060 AX, 6850 5G, Repeater 6000, Fon X6, Smart Gateway, Dect 500, Dect 440, Dect 200
    Other : TP-Link TL-R605, Poynting XPOL-1-5G, Samsung S20 FE & S21 FE, Panasonic KX-TGF310, Cosmote TV Box, MI Box 2
    New! : AVM 5690 Pro , Qnap: QHora-301W - 10GbE

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50 + 250/80
    ISP
    Ote/Vodafone
    Router
    Pf plus/nokia - mu5001 5G
    Μαστα.. 0,126 ευρω το gigabyte. Δεν το λες και τσαμπα΄. Μαρεσει που λενε οτι μπορεις να ακυρωσεις μονο το i4s ατελως. Προφανως και ολο το υπολοιπο account μαζι θα πρεπε. Παλι θα παιξουμε μπουνιες.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαστα.. 0,126 ευρω το gigabyte. Δεν το λες και τσαμπα΄. Μαρεσει που λενε οτι μπορεις να ακυρωσεις μονο το i4s ατελως. Προφανως και ολο το υπολοιπο account μαζι θα πρεπε. Παλι θα παιξουμε μπουνιες.
    Η i4s είναι πρόσθετη υπηρεσία και γιαυτό υπογράφεται ξεχωριστή σύμβαση και δεν συμβαδίζει με την σύμβαση του κύριου αριθμού.

Εγώ που τον Απρίλιο έσπασα το επαγγελματικό μου συμβόλαιο Unlimited Ultra (γιατί μου έκαναν μαγκιές με την χρέωση της i4s) και έκανα φορητότητα στην Cosmote τον αριθμό μου, στο myVodafone βλέπω ακόμη ότι συνεχίζεται να εκδίδεται λογαριασμός για τον αριθμό της i4s, βέβαια είναι μηδενικός.
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ
    ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - Ν. ΚΟΣΜΟΣ
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Interleaved
    και για τους παλιους ειναι αυτο;;;;;;;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από akaloith Εμφάνιση μηνυμάτων
    και για τους παλιους ειναι αυτο;;;;;;;
    Για τους ιδιώτες ναι, παλιούς και νέους ισχύουν οι τροποποιήσεις της ανακοίνωσης, για τους επαγγελματίες μόνο για τους νέους, οι παλιοί συνεχίζουν ως έχουν, το θέμα όμως και για αυτούς θα είναι μέχρι την λήξη του συμβολαίου; (που είναι και το πιο πιθανό) ή και περαιτέρω σε περίπτωση ανανέωσης;
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ
    ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Ξεφτίλααααα
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/50 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Με το συμπάθειο αλλά αν αυτό είναι ξεφτίλα, τα 20 γιγα της κοτε και τα μετέπειτα 512 kbps , τι ακριβώς είναι;

Γενικότερα πάντως, πλέον απεριόριστα θα λέμε και θα κλαίμε...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50 + 250/80
    ISP
    Ote/Vodafone
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από terko Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η i4s είναι πρόσθετη υπηρεσία και γιαυτό υπογράφεται ξεχωριστή σύμβαση και δεν συμβαδίζει με την σύμβαση του κύριου αριθμού.

Εγώ που τον Απρίλιο έσπασα το επαγγελματικό μου συμβόλαιο Unlimited Ultra (γιατί μου έκαναν μαγκιές με την χρέωση της i4s) και έκανα φορητότητα στην Cosmote τον αριθμό μου, στο myVodafone βλέπω ακόμη ότι συνεχίζεται να εκδίδεται λογαριασμός για τον αριθμό της i4s, βέβαια είναι μηδενικός.
    Ναι, αλλα αυτο ειναι το τυπικο της υποθεσης. Ουσιαστικα εχει καποιος μια συνδεση και απο αυτην παιρνει καποια beneftis. Ξαφνικα μου αφαιρεις το ενα οποτε το υπολοιπο παυει να ειναι ελκυστικό. Αυτα θα τα δουμε το νοεμβριο.
    Αν μεχρι τοτε η ΔΕΗ εχει ξεκινησει/ανακοινωσει κατι, ισως για χρηση backup παροχου απο διαφορετικό δρόμο να συμφερει καλύτερα.

Περιοχή
    Κουκάκι, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    15054/1021 Kbps
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
    Router
    TG788vn v2
    SNR / Attn
    7,1(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από terko Εμφάνιση μηνυμάτων

Ε όχι ακριβώς.

Πρώτον, αν χωρίς να είσαι πελάτης Vodafone πας και πεις «γεια σας, θέλω ένα I4S» θα αρνηθούν και σου πουν ότι πρέπει να έχεις μια «κύρια» σύνδεση. (Αυτό που λες με τη διακοπή πράγματι συμβαίνει, αλλά πιστεύω είναι λόγω του βλακώδους billing τους.)

Δεύτερον, σε εμένα το I4S *ήταν* στη σύμβαση αλλαγής προγράμματος/ανανέωσης που υπέγραψα, επειδή προϋπήρχε της ανανέωσης.

Τρίτον και σημαντικότερο: η τιμή του I4S αναφέρεται στον επίσημο τιμοκατάλογο *του προγράμματος* (π.χ. Vodafone RED Unlimited Ιούλιος 2024). Δεν νομίζω πως έχουν δικαίωμα να τροποποιούν τον τιμοκατάλογο υφιστάμενων προγραμμάτων χωρίς δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paravoid Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε όχι ακριβώς.

Πρώτον, αν χωρίς να είσαι πελάτης Vodafone πας και πεις «γεια σας, θέλω ένα I4S» θα αρνηθούν και σου πουν ότι πρέπει να έχεις μια «κύρια» σύνδεση. (Αυτό που λες με τη διακοπή πράγματι συμβαίνει, αλλά πιστεύω είναι λόγω του βλακώδους billing τους.)

Δεύτερον, σε εμένα το I4S *ήταν* στη σύμβαση αλλαγής προγράμματος/ανανέωσης που υπέγραψα, επειδή προϋπήρχε της ανανέωσης.

Τρίτον και σημαντικότερο: η τιμή του I4S αναφέρεται στον επίσημο τιμοκατάλογο *του προγράμματος* (π.χ. Vodafone RED Unlimited Ιούλιος 2024). Δεν νομίζω πως έχουν δικαίωμα να τροποποιούν τον τιμοκατάλογο υφιστάμενων προγραμμάτων χωρίς δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης.
    Ως πελάτες, προφανώς και συμφωνούμε. Όμως την ίδια προσέγγιση ακολούθησε και η Cosmote και η ΕΕΤΤ δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα.
    Εάν περιμένουμε επέμβαση από άλλους φορείς, πχ Συνήγορο του Καταναλωτή, η ΕΕΤΤ συνεχίζει να είναι υπέρ το δέον χαλαρή στη ρύθμιση του χώρου ευθύνης της...
    Κρίμα πάντως που επέλεξε και η Vodafone τον ίδιο δρόμο, ο ανταγωνισμός θα έπρεπε να δουλεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50 + 250/80
    ISP
    Ote/Vodafone
    Router
    Ειναι σαφες νομιζω οτι το abuse στη χρηση ειναι γενικό. Και αφου προκυπτει οτι το δυκτιο δεν αντεχει τοσα data, τοτε πολυ απλα ανεβαζεις την τιμή, ώστε οι bulk users να μετακινηθουν σε φτηνοτερες λυσεις η απλα να μειωσουν τη χρηση. Ειδικοτερα οταν δεν υπαρχουν φτηνοτερες εναλλακτικες σε 5/4G

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/50 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Πολύ απλά θα γυρίσουμε πίσω στη καρτοκινητη και το onthespot που είχα πριν το gigamax....
    Να μην ήταν μόνο η public ip που με νοιάζει στη κοτε....
    Τι να πω...... Θα δείξει κατά την ανανέωση αφού όλοι άρχισαν να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση....
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία