Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 64

Θέμα: best isdn modems?

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    Allo its me again!! να,ηταν να βαλω dsl για 2-3 μηνες αλλα εμαθα πως μετα αν θελω να ξαναεχω πρεπει να ξανασκασω 130+ € λεω ασε ας μεινω με την pstn. μμ το ξανασκεφτηκα και αυτο επειδη ειχα απελπιστει(!) και αποφασισα εν τελη να βαλω isdn 64 για κανενα χρονο. δυστυχως τεστ με μοντεμ δεν μπορεσα να βρω σε καποιο περιοδικο και ετσι απευθυνομαι στον αλλο ειδικο που ποιος αλλος εννοω ολους εσας.
    η ερωτηση μου ειναι η εξης. αξιζει το FRITZ ISDN CONTROLLER PCI 'η το TORNADO IDSN64? μαλλον το πρωτο ειναι καλυτερο αλλα κοστιζει σημειωτεον 90% πιο πανω απο το 2ο.ευχαριστω

Περιοχή
    Κηφισιά
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219999/21999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    13.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τα δύο μόντεμ διαφέρουν στα εξής:
    1)Το Tornado είναι της Asus και είναι κορυφή σαν value for money!!!Επείσης έχει ΚΟΡΥΦΑΙΑ pings καθώς έχει βγεί gamers modem απο πολλά gamer sites του εξωτερικού.Απο πλευράς software είναι ανύπαρκτο,και απο πλευράς ποιότητας μάλλον καλό θα έλεγα (no problems so far for me).
    2)To Fritz είναι ΠΟΟΟΟΟΛΛΥΥΥΥ ακριβότερο,αλλά ΠΟΟΟΟΛΛΥΥΥ όμως,ποιοτικά είναι μάλλον καλύτερο απο το Tornado, αλλά σαν pings δέν έχω ακούσει να έχει κάποια μεγάλη φήμη (εκτώς του ότι είναι PCI of course).Απο software και υποστήρηξη είναι full extra.

Πάντως η γνώμη μου είναι, να πάρεις καλύτερα το Combo της Fritz που είναι ISDN και ADSL μόντεμ "all in one".Βέβαια κάποιες ενστάσεις σχετικά με την συμβατότητά του με τα DSLAM του ΟΤΕ έχει ακουστεί στο forum, αλλά εάν δέν φοβάσε να πειραματιστείς ή άν θές να περιμένεις να δοκιμαστεί πρώτα, its your choise.Πάντως εγώ άν ήταν να επιλέξω τώρα αυτό θα διάλεγα.
    Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15507 / 970
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    LINKSYS WAG200G
    SNR / Attn
    9(dB) / 19(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Έγω θα σου προτείνω να πάρεις το tornado isdn modem γιατί όντος έχει ακουστεί ότι είναι πολύ καλό και φτηνό και προτείνεται συνήθως σε αγορά η συναρμολόγηση Η/Υ (βλέπε pcmaster τεύχος Ιουλίου). Όσο για τα PCI ADSL modems που ανέφερε ο poussou μεν μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα με τα DSLAM του πΟΤΕ και μεν έχει ακουστεί ότι τα PCI ADSL modems έχουν προβλήματα στην σύνδεση με τον ISP (εννοώ στο Authentication δηλαδή στον έλεγχο χρήστη και κωδικού πρόσβασης). Επίσης κάτι σημαντικό είναι ότι μπορεί να υπάρξει conflict λόγω χρησιμοποίησης κάποιου IRQ που ίσως χρησιμοποιεί κάποια άλλη συσκευή αλλά στα καινούργια motherboards που υποστηρίζουν το ACPI σε συνδιασμό με τα Windows XP συνήθως δεν υπάρχουν προβλήματα με conflicts.

Το avatar του μέλους ibok
    ibok Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από morfeas-dsl-
    Allo its me again!! να,ηταν να βαλω dsl για 2-3 μηνες αλλα εμαθα πως μετα αν θελω να ξαναεχω πρεπει να ξανασκασω 130+ € λεω ασε ας μεινω με την pstn. μμ το ξανασκεφτηκα και αυτο επειδη ειχα απελπιστει(!) και αποφασισα εν τελη να βαλω isdn 64 για κανενα χρονο. δυστυχως τεστ με μοντεμ δεν μπορεσα να βρω σε καποιο περιοδικο και ετσι απευθυνομαι στον αλλο ειδικο που ποιος αλλος εννοω ολους εσας.
    η ερωτηση μου ειναι η εξης. αξιζει το FRITZ ISDN CONTROLLER PCI 'η το TORNADO IDSN64? μαλλον το πρωτο ειναι καλυτερο αλλα κοστιζει σημειωτεον 90% πιο πανω απο το 2ο.ευχαριστω
    ΕΧΩ ΕΝΑ WebJet POCKET ISDN modem TORNADO και ειμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημενος σε σύγκριση με το ΝΕΤMOD.
    Αν δεν θες να πληρώσεις πολλά ΒΑΛΤΟ να ησυχάσεις.
    Θα με θυμηθείς.

Το avatar του μέλους holy
    holy Guest
    Pantos na pw pws se antithesi me kamia usb modems to usb fritz den exei diafora se pings apo to pci tornado kai einai simantiko auto...!
    Tespa egw tornado pci exw kai mporw na sou pw parto xwris deuteri koubenta den tha bgeis xamenos.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    k thnx guys. μου κινησε το ενδιαφερον ο φιλος pousou με την προταση του,αν μπορεσω να επιβεβαιωσω μελλοντικη συμβατοτητα ισως δοκιμασω το combo

2 φιλοι μου με το tornado κατεβαζουν με 10 εως 13 σταθερα με πΟτενετ. το παραθετω μονο ως συγκριση για οποιον εχει isdn 64 και ποιανει παραπανω/παρακατω απο τετοιες ταχυτητες. pinq στο gamecity ειναι απο 30 εως 60 και για Αγρινιο μια χαρα ειναι(αναφερομαι στο cs σε αλλα διαφερουν)

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Έχω το εσωτερικό isdn modem tornado το οποίο μου παρουσιάζει ένα σημαντικό πρόβλημα. Κάθε φορά που συνδέομαι μετά από λίγο μου κάνει ρεσέτ τον υπολογιστή! Για περισσότερα δείτε εδώ :

http://www.pcmaster.gr/forum/default...d=&PageSize=25

Αν μπορείτε βοηθείστε.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    Α Α βρηκα λυση. αγορασε εσυ το fritz και οχι μονο θα μας πεις πως ειναι σαν modem αλλα θα μπορεις να μου δωσεις κιολας το tornado για να μην ξοδευτω και εγω!!
    πλακα κανω. δε γνωριζω τι μπορει να φταιει

Downloads
    2
    Uploads
    0
    MODERATED:

Σβήστηκε το μήνυμα αυτό διότι ήταν προσωπική επίθεση και εξύβριση χωρίς κανέναν λόγο, αδικαιολόγητα και αχαρακτήριστα.

Παρακαλώ να μην ξαναδώ τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ευχαριστω.

Κουτσούμπας Ιωάννης.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΒΛΑΜΕΝΟ

Περιοχή
    Κηφισιά
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219999/21999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    13.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Λοιπόν...καταρχάς το βλαμένο μάλλον άστοχο ήταν και καλό θα ήταν να σβηστεί απο αυτόν που το έγραψε αλλιώς ελπίζω να το κάνουν οι Mods.
    Δεύτερον, τα περισσότερα προβλήματα με hardware συνήθως προκείπτουν απο conflicts και βέβαια εξαρτώνται αποκλειστικά απο το κάθε PC και το config του.Το reset γίνεται αυτόματα απο τα windows σε περίπτωση λάθους, μπορεί όμως να απενεργοποιηθεί απο τα recovery options.Δέν είναι κα τόσο τραγικό.Απλά είναι πολλοί οι "άσχετοι" που δεν ξέρουν ούτε install σωστό να κάνουν και μετά τα ρίχνουν όλα στο harware.Κοιτάξτε σε hardware forums να δείτε τι γίνεται!!!Δύο τρία άτομα βρίζουν και στους υπόλοιπους όλα πάνε ρολόΐ.Δέν είναι λοιπόν να καταδικάζουμε έτσι εύκολα μιά συσκευή για δικά μας λάθη!!!
    Όσον αφορά τώρα το authentication και τα PCI μόντεμ, πρέπει να ομολογίσω και εγώ ότι αρχικά είχα πρόβλημα.Μετά όμως την αλλαγή της VGA παρατήρησα ότι το πρόβλημα ειχε λυθεί.Μάλλον λοιπόν εγώ έκανα κάτι λάθος και δέν έφταιγε το Tornado...
    Πάντως φίλε σου το ξαναλέω, οι επιλογές σου είναι ΔΥΟ:
    1)Είτε παίρνει το Tornado ISDN (το πλαίσιο το έχει γύρο στα 24 Eu νομίζω) και μετά το ADSL το βάζεις στο ράφι...
    2)Παίρνεις το Fritz combo,(είναι γύρω στα 150 Eu νομίζω) και έχεις future-proof hardware και για την ADSL εποχή!!!
    Εγώ το Tornado το πήρα πρίν απο 6 μήνες περίπου για online gaming με σκοπό να το ξεφορτωθώ όταν βάλω DSL.Τότε όμως δέν υπήρχε φώς για παροχή...Τώρα θα έπερνα μάλλον το Combo...
    Anyway...Εάν θές να το δείς κοίτα εδώ:
    http://www.avm.gr/products/FRITZdsl/..._DSL/index.htm

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από morfeas-dsl-
    Α Α βρηκα λυση. αγορασε εσυ το fritz και οχι μονο θα μας πεις πως ειναι σαν modem αλλα θα μπορεις να μου δωσεις κιολας το tornado για να μην ξοδευτω και εγω!!
    πλακα κανω. δε γνωριζω τι μπορει να φταιει
    Αδικιολόγητα κι αχαρακτήριστα; Έλεος ρε παιδιά, κι εγώ πλάκα έκανα όπως έκανε κι αυτός. Που να τον έβριζα κιόλας δηλαδή.

Τώρα όσον αφορά τον άλλο φίλο που μίλησε για ασχετοσύνη. Όταν εγώ ακολουθώ τις οδηγίες εγκατάστασης και το μόντεμ κάνει conflict τότε δεν φταίω εγώ αλλά το modem. Εκτός αυτού δοκίμασα να το εγκαταστήσω αφού πρώτα βγάλω την κάρτα ήχου (όπως διάβασα στο επίσημο faq) και να του αλλάξω και pci θύρα αλλά τα προβλήματα παρέμειναν. Ε συγγνώμη δηλαδή, που δεν θα αλλάξω υπολογιστή για να δουλέψει ένα μόντεμ αξίας 27Ε. Ή μήπως πρέπει να έχω master στο hardware για να πω ότι το μόντεμ έχει πρόβλημα; Ίσως να είναι ελλατωματικό το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά δεν φταίω εγώ επειδή δεν δουλεύει, όταν έχω κάνει ήδη τόσες προσπάθειες!

Περιοχή
    Κηφισιά
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219999/21999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    13.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fractalbit
    Τώρα όσον αφορά τον άλλο φίλο που μίλησε για ασχετοσύνη. Όταν εγώ ακολουθώ τις οδηγίες εγκατάστασης και το μόντεμ κάνει conflict τότε δεν φταίω εγώ αλλά το modem. Εκτός αυτού δοκίμασα να το εγκαταστήσω αφού πρώτα βγάλω την κάρτα ήχου (όπως διάβασα στο επίσημο faq) και να του αλλάξω και pci θύρα αλλά τα προβλήματα παρέμειναν. Ε συγγνώμη δηλαδή, που δεν θα αλλάξω υπολογιστή για να δουλέψει ένα μόντεμ αξίας 27Ε. Ή μήπως πρέπει να έχω master στο hardware για να πω ότι το μόντεμ έχει πρόβλημα; Ίσως να είναι ελλατωματικό το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά δεν φταίω εγώ επειδή δεν δουλεύει, όταν έχω κάνει ήδη τόσες προσπάθειες!
    Μάλλον δέν κατάλαβες αυτά που είπα.Το μεγαλύτερο μερίδιο στα λάθη συνήθως το έχει ο χειριστής.Μετά έρχεται το υλικό.Μήν ξεχνάς ότι ΟΛΑ τα εξαρτήματα δοκιμάζονται απο τις εταιρίες για συμβατότητα κάτω απο πολλούς συνδιασμούς configuration.Αυτό όμως δέν σημαίνει ότι μπορούν να καλύψουν ΟΛΟΥΣ τους πιθανούς συνδιασμούς!!!Πώς λοιπόν είσαι σύγουρος ότι το μόντεμ έφταιγε για όλα και όχι το motherboard σου;;;Το ότι μέχρι τώρα δούλευε καλά με τα υπόλοιπα συστατικά του συστήματός σου ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει μια ασυμβατότητα με το μόντεμ.Δέν είναι όμως υποχρεωτικά το μόντεμ που ευθήνεται γι'αυτό...Μπορεί να είναι η μνήμη, η κάρτα ήχου, κάποιο overclocking που μπορεί να έχεις κάνει και πολλά πολλά άλλα.Αύξηση πχ του FSB συνεπάγεται ΣΙΓΟΥΡΗ παρέμβαση στην σταθερότητα του συστήματος, καθως αναγκάζεις την PCI να λειτουργήσει εκτός των spec της.Είναι πάρα πολλοί που "ξετινάζουν" τον επεξεργαστή τους χωρίς να είναι γνώστες των επιπτώσεων.Συγεκριμένα θα σου πώ, ότι όταν εγώ δοκίμασα να πουσάρω το CPU απο τα 1333 για να δώ πως πάει, είδα ότι μπορούσα να το πάω μέχρι 1560 και είμουν πανευτηχής.Κάτι όμως δέν πήγαινε καλά.Μετά απο αρκετό λοιπόν καιρό διαπίστωσα ο CPU είχε στην ουσία γίνει πιο αργός!!!!Και αυτό γιατί λόγο της λειτουργείας του off-spec έκανε πλέον λάθη!!!Χρειάστηκε κάποιο "ειδικό" πρόγραμμα για να το διαπιστώσω καθώς τα Windows ήταν ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ!!!Γι'αυτό λοιπόν σου λέω.Δέν πρέπει να κατηγορούμε το hardware πρίν να εξαντλήσουμε τα options που μπορεί να ευθήνονται.Όλα βέβαια αυτά, χωρίς να θέλω να εξαιρέσω την περίπτωση βλάβης.Σκέψου όμως πόσα έχει να χάσει μία εταιρία απο ελλατωματικό hardware, και το τι κάνει για να το αποφύγει....

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Δεν έχω κάνει overclocking. Μπορεί να φταίει η motherboard αλλά εσένα τι σου φαίνεται πιο λογικό, να αλλάξω μητρική, μνήμη, κάρτα γραφικών, cpu ή μόντεμ; Δεν έχω ξέρεις καμία ενναλακική μητρική εύκαιρη αλλά ούτε και διάθεση να τα ξηλώσω όλα. Εκτός αυτού δεν προτείνεις κάτι άλλο απο αυτά που έχω ήδη κάνει ώστε να το δοκιμάσω.

Περιοχή
    Κηφισιά
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219999/21999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    13.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ρε συ...Ποιός σου είπε να αλλάξεις μητρική κλπ!!!Εγώ σου είπα ότι κάτι απο όλα αυτά φταίει, μπορεί και τίποτα.Εάν όμως θέλεις μπορούμε να το ψάξουμε μαζί και θα δείς ότι θα λυθεί το πρόβλημα.
    Anyway, εάν θές για αρχή πήγαινε στα recovery options και κάνε disable το automatic restart.Μετάάάά, μία ιδιομορφία που έχει το installation του Tornado είναι το manual install.Εάν το κάνεις search for drivers τότε τα κάνει θάλασσα.Κάνε λοιπόν disable,και μετα κάνε install όπως έχεις δοκιμάσει.Εάν είναι όπως τα λές , πρέπει πλέον να σου βγάλει bluse screen και ένα error message που θα εντοπίζει το πρόβλημα.Κάνε post τι λέει και βλέπουμε.

P.S.Πάντως να ξέρεις ότι ορισμένες φορές τα Windows και γενικά το registry γίνεται τόόόσο μπουρδέλο μετά απο καιρό, που η μόνο λύση είναι το format και reinstall...We'll see...

Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-08, 14:04
  2. 2 ISDN-Modems, 1 Γραμμή και 2 PC
    Από WestBerlin στο φόρουμ Isdn - Pstn
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-05-06, 12:56

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα