Με τι διαφορα οτι εδω μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες επιχειρησεις , οπου η παρακολουθηση ειναι θεμα. Με τους παροχους, τους μαζευεις για πλακα σε ενα τραπεζι (οπως εχει γινει ηδη) και το συζητας σε ανωτατο επιπεδο.
Ομως οταν υπαρχει ασχετοσυνη σε επιπεδο κεντρικου σχεδιασμού (για να μη σχολιασω την ασχετοσυνη γνωστου οίκου στην υλοποιηση της πλατφορμας που δεν μπορει να μοιρασει σε δυο γαιδουρια αχυρο) τα αποτελεσματα είναι ορατά και ο βασιλιας είναι γυμνός.
Απλα δεν μπορουν, είναι πολυ λίγοι και άσχετοι. Μονο πολυ κεντρικά πραγματα. ΠΧ αλλαγή φπα, να παει το Internet και το κινητο στο 13%, χωρις αστερακια και κατηγοριες. Και αν εχουν περισσεύουν λεφτά απο κανα ταμειο αναπτυξης, ας επιδοτησουν μη εμπορικες περιοχές,χωρις να μπλεκουν τον κοσμακη με κουπονια ελεημοσύνης που προσφερονται για μικρολαμογιες και αλλα φαιδρά φαινόμενα, τα οποία προφανώς προκύπτουν απο τη δική τους φαιδρότητα και τρόπο σκέψης. Οχι ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Εμφάνιση 91-103 από 103
-
03-01-25, 07:30 Απάντηση: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #91
-
04-01-25, 17:31 Απάντηση: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #92
Στην αρχή ομολογώ ότι δεν μου άρεσε πολύ που είχε πάρει η wind τότε τη περιοχή μου... Καθυστέρηση κλπ κλπ...
Ούτε που άλλαξε η τεχνολογία του καφαο μου από fttc σε ftth λόγω της βαβούρας της εγκατάστασης...
Τώρα όμως μετά από καιρό καταλαβαίνω πόσο λάθος έκανα για το ftth...
Και πόσο τυχερός στάθηκα με το ιδιόκτητο που είναι Νόβα....-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
06-02-25, 01:08 Απάντηση: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #93
Πολύ πριν τις εκπτώσεις. Τουτέστιν 1 μήνα πριν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Picanha : 06-02-25 στις 04:31. Αιτία: διόρθωση τυπογραφικού
-
06-02-25, 04:23 Απάντηση: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #94
Και μετά την έκπτωση του φόρου ήρθαν οι πάροχοι λόγω πληθωρισμού να φάνε τη διαφορά με τις αυξήσεις στο πάγιο....
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
06-02-25, 04:44 Απάντηση: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #95
Δεν έχουν κάνει τίποτα μετά την έκπτωση του φόρου (ούτε καν μετά την ανακοίνωση της κατάργησης 2 μήνες πριν με την δημοσίευση του νόμου). Οι τιμές δεν έχουν αλλάξει από τον Αύγουστο. Πήγαν να κάνουν πουστιά τον Νοέμβριο και φάγανε ξύλο.
Τα προγράμματα που επιδοτούνται ταυτίζονται με αυτά που απαλλάσονται του φόρου. 1 μήνα πριν οι τιμές ήταν φιξ τόσο πίσω μπορούμε να πάμε. Τόσο πάνε και στις Εκπτώσεις.
Όποιος ήθελε να αυξήσει την τιμή του κινδύνευε να θέσει τον εαυτό του εκτός προγράμματος.
Δεν ξέρω πως ενέκρινε η ΚτΠ προσφορά με τα 50 ευρώ σαν loyalty όταν οι επιλέξιμες δαπάνες είναι πάγιο, εξοπλισμός (τον έδιναν με χρησιδάνειο πριν άρα δεν μπορούν τώρα να επιδοτιθούν για αυτό γιατί δεν μπορούν να το χρεώσουν) και τεχνικές εργασίες (ενδεικτικά οριζόντια καλωδίωση που όμως δεν την χρέωναν πριν δυστυχώς για αυτούς όπως με τον εξοπλισμό άρα δεν μπορούν να το χρεώσουν τώρα).
-
06-02-25, 12:05 Απάντηση: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #96-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
06-02-25, 12:56 Απάντηση: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #97
-
06-02-25, 14:00 Απάντηση: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #98
-
06-02-25, 14:04 Re: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #99
H Vodafone έχει από το 2023 νομιζω τον όρο για +1.5 ευρώ στην τιμή του παγίου τον 2ο χρόνο λόγω πληθωρισμού.
Αν δεν κάνω λάθος κι η Cosmote προβλέπει αύξηση λόγω πληθωρισμού στο συμβόλαιο εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά μέχρι στιγμής δεν το εφαρμόζει.
-
06-02-25, 14:51 Απάντηση: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #100
Σίγουρο δεν είναι τίποτα. Παράνομο είναι αλλά και παρανομίες γίνονται. Δεν αποκλείεται να αλλάξει και η νομοθεσία. Η απλή δυσφήμιση ήταν πλημμέλημα τώρα έχει αποποινικοποιηθεί. Τα πταίσματα καταργήθηκαν.
Τώρα όροι αναπροσαρμογής νόμιμη είναι. Εκτός και αν πεις Το 2023 2024 Δεν το αύξησες άρα δεν μπορείς να το κάνεις τώρα
Π.χ να πεις αφού η Vodafone πήρε
820.8 δεν μπορεί να πάρει πάνω από 620.8
Αλλά τι γίνεται αν ενεργοποίησε τον όρο της σύμβασης το 23, το 24 ή και στα 2 χρόνια;
-
06-02-25, 15:18 Απάντηση: Re: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #101
Από τότε που το πρωτό-εμφάνισε η βοντα στους λογαριασμούς μου γύρισε το μάτι...
Αργότερα και η κοτε... Που τιμή της δεν το έχει εφαρμόσει ακόμα..
Αλήθεια πρέπει να δω αν το περιλαμβάνει το συμβόλαιο μου στη κοτε... Νομίζω το έχει;;
Η νοβα πάντως ξεκίνησε να το εφαρμόζει από φέτος...
Αν το είχε πάρει έγκαιρα το μάτι μου δεν θα ανανέωνα, αλλά έσωσε κάπως τη κατάσταση το 5%...
Πλέον δηλαδή θα έχουμε κυμαινόμενα συμβόλαια βασει ελστατ με δέσμευση.... Αφού δεν θα ισχύει το συμφωνημένο πάγιο..-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
06-02-25, 16:02 Re: Απάντηση: Re: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #102
-
06-02-25, 17:18 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κατάργηση του φόρου Σταθερής Τηλεφωνίας για συνδέσεις πάνω από 100Mbps #103
Bookmarks