Εμφάνιση 1-4 από 4
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Το πρόβλημα ξεκίνησε με την τελευταία νεροποντή το προηγούμενο δεκαήμερο. Την ημέρα της βροχής διακόπηκε το ίντερνετ και το τηλέφωνο και πέντε ώρες μετά επανήλθε με ταχύτητα 16mb/5mb σε κατοστάρα γραμμή (πριν είχα 80mb/10mb). Μετά από πολλές επικοινωνίες με το τεχνικό τμήμα παρέλαβα νέο μόντεμ (Huwaei) το οποίο δεν συνδέθηκε σχεδόν ποτέ με το ίντερνετ. Το έβγαλα και έβαλα το παλιό με την ταχύτητα στα 16mb. Αυτό που συνέβει ήταν αρχικά να έχω ιντερνετ μόνο μέσω wifi και καθόλου από ethernet και τώρα που μιλάμε να μην έχω ούτε από wifi. To τηλέφωνο επίσης μια δουλεύει και μια όχι. Θεωρώ πως το πρόβλημα προέρχεται έξω από το σπίτι μιας και το τσέκαρα πολλές φορές με αλλαγές καλωδίων κλπ.
    Το μόντεμ σταθερά δείχνει και τα πέντε λαμπάκια αναμένα αλλά χωρίς να συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Έχω απελπιστεί, έχω ζητήσει να έλθει τεχνικός της νόβα να δει τη γραμμή. Περιμένω να απαντήσουν.
    Κάποια συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Περιοχή
    ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
    Router
    Fritz 7530
    SNR / Attn
    17(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Καλησπέρα.. Τώρα μπορείς να συνδεθείς με κάποιο ρούτερ ενσύρματα ή ασύρματα? Ανεξαρτήτως εάν έχεις δίκτυο ή όχι? Όταν λές αλλαγή καλωδίων τί εννοείς, τί ακριβώς δοκιμές έκανες?

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Ενσύρματα δεν γίνεται σύνδεση. Ασύρματα γίνεται αλλά είναι κούφια, μπαίνεις ίντερνετ αλλά δεν σερφάρεις. Αλλαγή καλωδίων από τον τοίχο στο ρούτερ και από το ρούτερ στο pc. Τα άλλαξα και αυτά μπας και βραχυκύκλωνε κάτι, αλλά δεν ευθύνονται αυτά.

Περιοχή
    ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
    Router
    Fritz 7530
    SNR / Attn
    17(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Καλημέρα. Εφόσον συνδέεσαι στο ρούτερ δεν βάζεις μια φωτογραφία από τα στατιστικά του συγχρονισμού του ρούτερ ώστε να έχουμε μια εικόνα και μετά βλέπουμε....

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία