Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 37
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dinos_gb Εμφάνιση μηνυμάτων
    και γιατι δεν ενημερωνουν το σαιτ τους? τοσο δυσκολο ειναι να αλλαξουν 4 νουμερα σε μια προταση?
    Πλάκα κάνεις; Εδώ όσοι ζητάνε κωδικούς VoIP (υποχρεωτικό εδώ και ΜΗΝΕΣ από τη νομοθεσία να μπορείς να χρησιμοποιήσεις δικό σου εξοπλισμό) παλεύουν ΜΗΝΕΣ να τους λάβουν με καθημερινές υπενθυμίσεις.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Mikrotik
    Τελικά υπάρχει όριο στα GB ?? Γιατι κατι πηρε τι αυτι μου για όριο 100GB στο 4G και 200GB στο 5G και μετα περιορισμός στην ταχύτητα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnvam Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά υπάρχει όριο στα GB ?? Γιατι κατι πηρε τι αυτι μου για όριο 100GB στο 4G και 200GB στο 5G και μετα περιορισμός στην ταχύτητα.
    διάβασες την προηγούμενη σελίδα του θέματος αυτού, και "κάτι πήρε το αυτί σου";

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Mikrotik

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από treli@ris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νέος εξοπλισμός ZTE MC889 ODU + ZXHN H3600P για 5G Home σε περίπτωση κακής κάλυψης εσωτερικά του χώρου.
    Οι οποιοι απο οτι καταλαβα απευθυνονται σε εταιριες?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    CellPipe7130RG
    SNR / Attn
    11,2(dB) / 39,5(dB)
    Καλησπέρα.
    Κάνω την σκέψη να μεταβώ σε αυτό το πρόγραμμα της NOVA απο vdsl 50 Vodafone που είναι τώρα.
    Ο λόγος είναι το οικονομικό πάγιο σε συνδυασμό με το οτι το σπίτι της σύνδεσης κατοικείτε περιστασιακά. Επίσης θέλω να κρατήσω και υπάρχον σταθερό αριθμό σύνδεσης. Οι ταχύτητες που δίνει με καλύπτουν και επίσης το όριο για να μπει ο κόφτης μάλλον δεν θα το πάνω. Ο εξοπλισμός που δίνουν εχει υποδοχή για την πρίζα του τηλεφώνου;
    Υπάρχει κάποια άλλη λύση που θα μπορούσα να δω;
    Γνωρίζουμε αν στο συμβόλαιο εχει προβλεφθεί αύξηση μετα τον πρώτο χρόνο;
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Downloads
    70
    Uploads
    5
    ISP
    .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από CptBill Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι οποιοι απο οτι καταλαβα απευθυνονται σε εταιριες?
    Όχι, για όλους είναι. Απλά για να λάβεις κάτι τέτοιο πρέπει το σύστημα τους να βγάλει διαθεσιμότητα για 5g outdoor κι όχι μόνο indoor.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι επειδή το utp είναι προτερματισμενο με περίβλημα επάνω στην κεραία για το poe χρειάζεται τρύπα ελάχιστο φ16 για να κουμπώσει στο router.

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από treli@ris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι, για όλους είναι. Απλά για να λάβεις κάτι τέτοιο πρέπει το σύστημα τους να βγάλει διαθεσιμότητα για 5g outdoor κι όχι μόνο indoor.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι επειδή το utp είναι προτερματισμενο με περίβλημα επάνω στην κεραία για το poe χρειάζεται τρύπα ελάχιστο φ16 για να κουμπώσει στο router.
    Ενδιαφέρον. Ειδικά εάν δίνουν τον εξοπλισμό δωρεάν αφού κοστίζει μια περιουσία.
    Λίγο που είδα το zte mc889 θεωρητικά θα μπορούσες να βάλεις κ δικό σου utp καλώδιο αρκεί να είναι flat.

Ψήνομαι να πάω σε κάνα κατάστημα να δω τι διαθέσιμοτητσ μου δείχνει το σύστημα τους. Αφού Νοεμβρίο η cosmote παπαλα λόγο των αλλαγών στις έξτρα σιμ.

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Φιλάκια στην Cosmote από ένα πάγιο 110 προ ψηλομυτισμού σε ένα πάγιο
    26+27+19+19+19+19 = 130 με δώρο και ένα 5G ZTE 888 (χρυσιδάνειο) και όλο το πέναλτι δώρο (140 ευρώ).

Το 26 είναι 5G Home Internet και τα άλλα κανονικά προγράμματα που χρησιμοποιούνται ως extra SIM.

Πέρα από την δική μου εμπειρία εδώ Γιαννιτσά, Αλεξάνδρεια πάει το 5G ακατέβατα 100Mbps ενώ η ίδια extra SIM έπιανε 70-80.

Στην Λήμνο η Cosmote extra SIM 50-70 η Nova 250-300.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails signal-2024-11-01-15-41-47-637.jpg  

Screenshot_2024-11-01-15-54-21-865_org.zwanoo.android.speedtest.jpg  

Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    26+27+19+19+19+19 = 130 με δώρο και ένα 5G ZTE 888 (χρυσιδάνειο) και όλο το πέναλτι δώρο (140 ευρώ).

Το 26 είναι 5G Home Internet και τα άλλα κανονικά προγράμματα που χρησιμοποιούνται ως extra SIM.

Πέρα από την δική μου εμπειρία εδώ Γιαννιτσά, Αλεξάνδρεια πάει το 5G ακατέβατα 100Mbps ενώ η ίδια extra SIM έπιανε 70-80.

Τόσες πολλές;
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Ιατρείο σπίτι εξοχικό κινητό μου, γυναίκας, πατέρας μου, αδερφός μου.

Όλοι κομμένα τα σταθερά.

Όχι θα δίνουμε 30 ευρώ για "Fiber" 100/10
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων

Μπράβο φίλε, έκανες την καλύτερη δουλειά.

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12036 kbps/1036 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΝΘΕΑ
    Router
    DSL-AC52U
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 37.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το μόνο σίγουρο στην NOVA είναι ότι δεν θα ορθοποδήσει ποτέ μιας και δεν νοιάζονται να πουλήσουν τις υπηρεσίες τους. Σε περιοχή 1 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης πήγε φίλος μου να πάρει 5g ίντερνετ για το σπίτι και λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή, εντομεταξυ φουλ το σήμα. Πήγε vodafone και τον εξυπηρέτησαν άμεσα. Αντίστοιχα εγώ σε χωριό με 5g ρουτερ και sim nova δοκιμάζω και παίζει μια χαρά το ίντερνετ, τους παίρνω τηλέφωνο για να ζητήσω προσφορά μιας και έχω ήδη σταθερό, δεν υπάρχει κάλυψη μου λένε. Λέω στείλτε τεχνικό να το ελέγξει διότι εγώ μια χαρά σήμα έχω και μου απαντάνε, το σύστημα δείχνει ότι δεν υπάρχει κάλυψη.

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blandar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο σίγουρο στην NOVA είναι ότι δεν θα ορθοποδήσει ποτέ μιας και δεν νοιάζονται να πουλήσουν τις υπηρεσίες τους. Σε περιοχή 1 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης πήγε φίλος μου να πάρει 5g ίντερνετ για το σπίτι και λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή, εντομεταξυ φουλ το σήμα. Πήγε vodafone και τον εξυπηρέτησαν άμεσα. Αντίστοιχα εγώ σε χωριό με 5g ρουτερ και sim nova δοκιμάζω και παίζει μια χαρά το ίντερνετ, τους παίρνω τηλέφωνο για να ζητήσω προσφορά μιας και έχω ήδη σταθερό, δεν υπάρχει κάλυψη μου λένε. Λέω στείλτε τεχνικό να το ελέγξει διότι εγώ μια χαρά σήμα έχω και μου απαντάνε, το σύστημα δείχνει ότι δεν υπάρχει κάλυψη.
    Αυτό
    Μαγαζί υπό διάλυση είναι σχεδόν η Νοβα.
    Τους έκανα αίτημα από τη σελίδα τους να με καλέσουν για να ρωτήσω διαθεσιμότητα 5g, το τηλ τους κέντρο μου έκανε κλήση η οποία έπεσε μετά από 2 δευτερόλεπτα. Φυσικά καμία νέα προσπάθεια επικοινωνίας.

Και σκέφτομαι, αν στα δύσκολα τους χρειαστώ, κάποια πχ βλάβη δίκτυου, τι ακριβώς θα κάνω?

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blandar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εμένα στο εξοχικό τα ίδια.
    Ένα χάος.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία