Σελ. 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 74
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από CptBill Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό
    Μαγαζί υπό διάλυση είναι σχεδόν η Νοβα.
    Τους έκανα αίτημα από τη σελίδα τους να με καλέσουν για να ρωτήσω διαθεσιμότητα 5g, το τηλ τους κέντρο μου έκανε κλήση η οποία έπεσε μετά από 2 δευτερόλεπτα. Φυσικά καμία νέα προσπάθεια επικοινωνίας.

Και σκέφτομαι, αν στα δύσκολα τους χρειαστώ, κάποια πχ βλάβη δίκτυου, τι ακριβώς θα κάνω?
    Δεν μπορούμε να κρίνουμε από μία και μοναδική περίπτωση.
    Παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχουν άπειρες σε όλες τις εταιρείες και αρκεί μια ματιά στα κοινωνικά δίκτυα για να διαπιστώσει κάποιος του λόγου το αληθές.
    Προσωπικά μιλώντας, όποτε τους χρειάστηκα με βοήθησαν.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 - 14/1
    ISP
    HCN - Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    8(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Και εμένα δεν μου δίνουν διαθεσιμότητα για 4G/5G home internet ενώ στον χάρτη τους λέει ότι πιάνω μέχρι 100mbps και σε speedtest πιάνω 150mbps. Μάλιστα, μου λένε πως δεν υπάρχει ούτε διαθεσιμότητα για 24αρα ενώ μέχρι πριν 1 χρόνο είχα 24αρα nova.

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p_k Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχουν άπειρες σε όλες τις εταιρείες και αρκεί μια ματιά στα κοινωνικά δίκτυα για να διαπιστώσει κάποιος του λόγου το αληθές.
    Δεν εχεις αδικο, γενικευσα λιγο παραπανω. . Αλλα κατα γενικη ομολογια, δεν ακουω θετικα στο κομματι του support. Και δεν θα ηθελα σε περιπτωση προβληματος με το ραδιοδικτυο τους να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
    *** mikrotik chateau lte12 + MikroTik MTAO-LTE-5D-SQ mANT external antenna ***
    - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE MC801A-Xiaomi BE6500
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p_k Εμφάνιση μηνυμάτων

Μάντεψε. 6 φορές έκανα αίτηση στο site τους να με καλέσουν για προσφορά και μόνο μια με κάλεσαν με τα αποτελέσματα που έγραψα ποιο πάνω

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blandar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάντεψε. 6 φορές έκανα αίτηση στο site τους να με καλέσουν για προσφορά και μόνο μια με κάλεσαν με τα αποτελέσματα που έγραψα ποιο πάνω
    οποτε και εγω πρεπει να κανω αλλες 5 αιτησεις να με καλεσουν. Δεν μπορει, σε καποια απο αυτες θα μιλησω με καποιον

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE MC801A-Xiaomi BE6500
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από CptBill Εμφάνιση μηνυμάτων
    οποτε και εγω πρεπει να κανω αλλες 5 αιτησεις να με καλεσουν. Δεν μπορει, σε καποια απο αυτες θα μιλησω με καποιον
    Δώσε μου το τηλέφωνο σου να σε πάρω εγώ, να σου πω ότι το σύστημα μας λέει ότι δεν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή σας, να γλυτώσεις χρόνο.

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blandar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δώσε μου το τηλέφωνο σου να σε πάρω εγώ, να σου πω ότι το σύστημα μας λέει ότι δεν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή σας, να γλυτώσεις χρόνο.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από treli@ris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νέος εξοπλισμός ZTE MC889 ODU + ZXHN H3600P για 5G Home σε περίπτωση κακής κάλυψης εσωτερικά του χώρου.
    Λοιπόν, ήρθα για τα Χριστούγεννα σε σπίτι συγγενή που έβαλε το πακέτο 5G κατόπιν παραίνεσής μου. Ο εξοπλισμός είναι ακριβώς αυτός, αφού επέμεναν πως χρειαζόταν outdoor εξοπλισμός, παρόλο που είχαμε μετρήσει εσωτερικά πολύ καλό σήμα. Σε σύγκριση με τη VDSL 50άρα γραμμή που είχε από ΟΤΕ και συγχρόνιζε πολύ χαμηλότερα η ταχύτητα είναι καλύτερη και σταθερή στα 100/20, και εννοείται φτηνότερο το πακέτο. Οι εξοπλισμοί είναι κλειδωμένοι, στο MC889 μπορείς μόνο να αλλάξεις το αρχικό password και να δεις συνοπτικά στατιστικά (5G, με 5/5 μπάρες), στο H3600P μπορείς να πειράξεις λίγα πράγματα, επίσης κλειδωμένο, για πόρτες και NAT δεν βρήκα επιλογή. Καλό και το wifi από το router, γρήγορη ταχύτητα από όροφο σε όροφο (865 μετράω τώρα που γράφω από το laptop).

Είδα και πόσο κάνει ο εξοπλισμός να τον αγοράσει κανείς, κάνανε και δωρεάν την εγκατάσταση, μια χαρά νομίζω. Τη συνεννόηση όλη την κάναμε με το τοπικό κατάστημα της Nova.
    hnesne

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    4G cat19
    ISP
    Vodafone
    Router
    Huawei B818
    Μπορείς να το μετακινήσεις σε άλλη διεύθυνση?
    Στο σαιτ τους λέει ότι δεν θα δουλεύει, αλλά τι ακριβώς δεν θα δουλεύει? Δεν θα βρισκει δίκτυο πχ?

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dinos_gb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να το μετακινήσεις σε άλλη διεύθυνση?
    Στο σαιτ τους λέει ότι δεν θα δουλεύει, αλλά τι ακριβώς δεν θα δουλεύει? Δεν θα βρισκει δίκτυο πχ?
    Σε άλλο forum το έχουν κάνει χωρίς πρόβλημα.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Περιοχή
    Amsterdam, NL
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit/1Gbit
    ISP
    Odido
    Βρίσκομαι στο πατρικό στην Καλλιθέα και κάνω χρήση του προγράμματος. Θα έλεγα πως λειτουργεί πολύ καλά σε γενικές γραμμές, όμως παρατηρώ κάτι περίεργο.
    Όταν κάνω έλεγχο ταχύτητας στο speedtest.net το download είναι σχεδόν πάντα 100 Mbps αλλά το upload δεν είναι σχεδόν ποτέ πάνω από 1,5-2 Mbps στη μέτρηση. Στην πράξη όμως αποδίδει καλύτερα από αυτό, αφού σε βιντεοκλήση έχω δει και 5 Mbps. Όταν όμως ανεβάζει αρχεία στο OneDrive πάλι υστερεί σε ταχύτητα. Από τη Nova μου είπαν πως δεν μπλοκάρουν κάποια θύρα και πως από την πλευρά τους δίνουν την ταχύτητα που προβλεπεται. Είμαι στον 7ο όροφο και το σήμα είναι πολύ καλό, οπότε δε νομίζω πως οφειλεται σε αυτό.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Fastpath
    Ίσως κάτι σου τρώει το upload. Σίγουρα δεν είναι χαρακτηριστικό του προγράμματος. Δεν θα έλεγα πως και το OneDrive είναι δείγμα ασφαλές. Ανεξάρτητα από ασύρματη ή ενσύρματη σύνδεση, αν έχεις ένα δικό σου router με μετρήσεις ίσως μπορέσεις να μετρήσεις συνολική ταχύτητα upload. Μπορεί όταν επισκέφτηκες και μέτρησες να έτρεχαν backups από πολλές συσκευές, και τα κινητά κάνουν, και οι υπολογιστές και όχι αναγκαστικά μόνο σε OneDrive/Google Drive. Εγώ όπως έγραψα παραπάνω μέτρησα 100/20, δεν ξέρω αν είναι κάτι προσωρινό και πέσει στα 10, δεν είναι σε δικό μου χώρο για να μετράω συνέχεια.
    hnesne

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pan.nl Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρίσκομαι στο πατρικό στην Καλλιθέα και κάνω χρήση του προγράμματος. Θα έλεγα πως λειτουργεί πολύ καλά σε γενικές γραμμές, όμως παρατηρώ κάτι περίεργο.
    Όταν κάνω έλεγχο ταχύτητας στο speedtest.net το download είναι σχεδόν πάντα 100 Mbps αλλά το upload δεν είναι σχεδόν ποτέ πάνω από 1,5-2 Mbps στη μέτρηση. Στην πράξη όμως αποδίδει καλύτερα από αυτό, αφού σε βιντεοκλήση έχω δει και 5 Mbps. Όταν όμως ανεβάζει αρχεία στο OneDrive πάλι υστερεί σε ταχύτητα. Από τη Nova μου είπαν πως δεν μπλοκάρουν κάποια θύρα και πως από την πλευρά τους δίνουν την ταχύτητα που προβλεπεται. Είμαι στον 7ο όροφο και το σήμα είναι πολύ καλό, οπότε δε νομίζω πως οφειλεται σε αυτό.
    Bάλε άλλο server;
    Δοκίμασε προς Cosmote
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    4G cat19
    ISP
    Vodafone
    Router
    Huawei B818
    Το 5G router που δινουν ειναι κλειδωμενο! δεν μπορεις να βαλεις SIM αλλου παροχου!
    ρωτησα την τεχνικη εξυπηρετηση αν δινουν τον κωδικο, δυστυχως οχι.
    Ξερεις κανεις που/ποιος μπορει να μας τον δωσει?
    Ενα Speedtest την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    1TB στο 5G FWA
    300GB στο 4G FWA

Mετά μειωμένες ταχύτητες
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Σελ. 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία