Σελ. 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση 31-38 από 38
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PGouv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν βάλω neo λέτε θα υπάρξει πρόβλημα με όρους κτλ; Κατι τέτοιο ειχα ακούσει.
    Εξήγησε τι εννοείς. Τι πρόβλημα να υπάρξει, από ποιόν, με τι "ορους κλπ"; Μόνο τα γραπτά μετράνε, όχι τι έχει ακούσει ο καθένας.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    Cosmote
    Router
    Mikrotik Chateau 5G
    Έχω στο κινητό το unlimited. Γενικά είχα σπίτι 5G cosmote εταιρικό χωρίς θέματα. Απλά απο τότε που αύξησε τις τιμές πήγανε σε vodafone red. Πιάνει με το MU5001 εως 450mbps μέσω wifi, αλλά μερικές ώρες έχει packet loss και δε ξερω τι φταίει. Δηλαδη δε φορτώνουν πράγματα κτλ. Πχ τωρα το πρωι σε ping εχω packet loss 2-3%.

Αν βάλω neo λέτε θα υπάρξει πρόβλημα με όρους κτλ; Κατι τέτοιο ειχα ακούσει. Σκεφτόμουν και starlink με τα 29€ αλλά απο οτι βλέπω εχει χαμηλότερες ταχύτητες σχετικά και ειναι και ο εξοπλισμός. Βεβαια θα ηθελα καποιο εξωτερικο 5G αλλά δεν έχω καταλήξει.
    είσαι μπερδεμένος νομίζω. αρχικά αν έχεις πρόβλημα με την vodafone τώρα, δοκίμασες να μεταφέρεις αλλού το modem? συνδέεσαι με καλώδιο σε αυτό; μήπως ειναι αλλού το πρόβλημα; Γενικά η vodafone δεν φημίζεται για το δίκτυο της αλλά δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι για packet loss.

στο θέμα σου όμως. ναι μπορείς να βάλεις κανονικά neo, δεν έχει συμβόλαιο - χαρτιά κλπ πες το όπως θες, με απλά λόγια το κόβεις όποτε θες. Γιατί όμως να δίνεις 33€ ανά μήνα ενώ τρέχει προσφορά 144€ απεριόριστα δεδομένα για ένα χρόνο με frog (πρέπει να πας σε κατάστημα Αθήνα/θεσσαλονίκη).??

πάμε τώρα στο 3ό σκέλος, ναι αν βάλεις starlink θα εισαι μπομπα. αν θες παραπάνω ταχύτητα δωσε 40€ τον μήνα, και ναι θα πληρώσεις και τον εξοπλισμό (βγαίνει συχνά-πυκνά σε προσφορές -100€ ).

θες να ξεγνοιάσεις; βάλε starlink, έχει και 30 ημέρες δωρεάν δοκιμή.. θες τον πιο φθηνό τρόπο; λύσε το πρόβλημα με την vodafone (είτε μετέφερε αλλού το μοντεμ για καλύτερο σήμα, μίλα με την εξυπηρέτηση, δοκίμασε το σε άλλη περιοχή αν σου κάνει το ίδιο κλπ κλπ (το μοντεμ μηπως πιανει χαλια σημα ? , ζεσταινεται και τρελαινεται;; μηπως να του κλεισεις το wifi 6 να παιζει πιο χαλαρα και να βαλεις εξωτερικο ap με καλώδιο;;; ).. και τέλος έχεις την ενδιάμεση λύση, να πας ξανά στο δίκτυο της cosmote είτε μέσω neo είτε μέσω frog, εσύ το αποφασίζεις!

μην μπερδεύεσαι, κάνε δοκιμές και βρες την βέλτιστη λύση. Δεν έχεις χρόνο και όρεξη για δοκιμές; -> σταρλινκ!

- - - Updated - - -

διάβασα στο τέλος επίσης του μηνύματος σου σκέφτεσαι και για εξωτερικό modem, ναι οκ μπορείς και αυτό αλλά πλέον θα είμαστε εκτός συζύτησης από το παρόν νήμα. δες το διπλανό νήμα που αφορά τα modem μια καλή επιλογή είναι το zyxel. ίσως να σου λύσει τα προβλήματα με την vodafone, ισως και οχι (αν ειναι προβλημα της κεραιας η του δικτυου). Να πουμε εδώ κιολας οτι το εξωτερικό modem είναι καλό-χρυσό αλλά μπορείς απλά να κάνεις δοκιμές βγάζοντας εξω το mu5001 και τοποθετώντας το σε ένα αδιάβροχο ηλεκτρολογικό κουτί...) αν δεν κάνεις δοκιμές δεν θα βγάλεις άκρη. το ότι δούλευε μέχρι πρότινως λόγω cosmote δεν λέει πολλά, άλλη κεραία η μια άλλη η άλλη μπορεί να μην έχεις τόσο καλό σήμα ή να έχεις θόρυβο από διπλανές κεραίες!

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Router
    DLINK 320B
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xristostsilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    είσαι μπερδεμένος νομίζω. αρχικά αν έχεις πρόβλημα με την vodafone τώρα, δοκίμασες να μεταφέρεις αλλού το modem? συνδέεσαι με καλώδιο σε αυτό; μήπως ειναι αλλού το πρόβλημα; Γενικά η vodafone δεν φημίζεται για το δίκτυο της αλλά δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι για packet loss.

στο θέμα σου όμως. ναι μπορείς να βάλεις κανονικά neo, δεν έχει συμβόλαιο - χαρτιά κλπ πες το όπως θες, με απλά λόγια το κόβεις όποτε θες. Γιατί όμως να δίνεις 33€ ανά μήνα ενώ τρέχει προσφορά 144€ απεριόριστα δεδομένα για ένα χρόνο με frog (πρέπει να πας σε κατάστημα Αθήνα/θεσσαλονίκη).??

πάμε τώρα στο 3ό σκέλος, ναι αν βάλεις starlink θα εισαι μπομπα. αν θες παραπάνω ταχύτητα δωσε 40€ τον μήνα, και ναι θα πληρώσεις και τον εξοπλισμό (βγαίνει συχνά-πυκνά σε προσφορές -100€ ).

θες να ξεγνοιάσεις; βάλε starlink, έχει και 30 ημέρες δωρεάν δοκιμή.. θες τον πιο φθηνό τρόπο; λύσε το πρόβλημα με την vodafone (είτε μετέφερε αλλού το μοντεμ για καλύτερο σήμα, μίλα με την εξυπηρέτηση, δοκίμασε το σε άλλη περιοχή αν σου κάνει το ίδιο κλπ κλπ (το μοντεμ μηπως πιανει χαλια σημα ? , ζεσταινεται και τρελαινεται;; μηπως να του κλεισεις το wifi 6 να παιζει πιο χαλαρα και να βαλεις εξωτερικο ap με καλώδιο;;; ).. και τέλος έχεις την ενδιάμεση λύση, να πας ξανά στο δίκτυο της cosmote είτε μέσω neo είτε μέσω frog, εσύ το αποφασίζεις!

μην μπερδεύεσαι, κάνε δοκιμές και βρες την βέλτιστη λύση. Δεν έχεις χρόνο και όρεξη για δοκιμές; -> σταρλινκ!

- - - Updated - - -

διάβασα στο τέλος επίσης του μηνύματος σου σκέφτεσαι και για εξωτερικό modem, ναι οκ μπορείς και αυτό αλλά πλέον θα είμαστε εκτός συζύτησης από το παρόν νήμα. δες το διπλανό νήμα που αφορά τα modem μια καλή επιλογή είναι το zyxel. ίσως να σου λύσει τα προβλήματα με την vodafone, ισως και οχι (αν ειναι προβλημα της κεραιας η του δικτυου)
    Οσο ειχα το Gigamax Unlimited δεν είχα θέμα με packet loss περιπου 2 χρόνια νομίζω. Απο 1/4 που εγινε η αλλαγή vodafone έχω θέματα. Οσο αφορά τη προσφορά της Frog δε τη γνώριζα, φαίνεται καλή λύση. Starlink εχει και πακέτο με 29 μήνα πλέον. Βεβαια δε ξέρω ποσο σταθερό ειναι.
    Οσο αφορά τη vodafone θυμάμαι οσο ειχα στο κινητό δευτερη καρτα απο εταιρικό ειχα παρόμοιο θέμα θυμάμαι περσυ.
    Με υποστήριξη δε θέλω να μπλέξω καθώς και ειναι δυσκολο να το αποδείξω ούτε ειναι στο ονομα μου και ειναι φασαρια. Ισως δοκιμάσω με αυτη που εχω τωρα στο NEO να δω πως πάει. Σε σήμα με vodafone ειναι καλά δηλαδή -75dbm γενικά.

Οσο αφορά αυτό που ελεγα για NEO ειναι μηπως απαγορεύει tethering και γενικα υπάρχει τροπος να το καταλαβουν.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    Cosmote
    Router
    Mikrotik Chateau 5G
    Οσο ειχα το Gigamax Unlimited δεν είχα θέμα με packet loss περιπου 2 χρόνια νομίζω. Απο 1/4 που εγινε η αλλαγή vodafone έχω θέματα. Οσο αφορά τη προσφορά της Frog δε τη γνώριζα, φαίνεται καλή λύση. Starlink εχει και πακέτο με 29 μήνα πλέον. Βεβαια δε ξέρω ποσο σταθερό ειναι.
    Οσο αφορά τη vodafone θυμάμαι οσο ειχα στο κινητό δευτερη καρτα απο εταιρικό ειχα παρόμοιο θέμα θυμάμαι περσυ.
    Με υποστήριξη δε θέλω να μπλέξω καθώς και ειναι δυσκολο να το αποδείξω ούτε ειναι στο ονομα μου και ειναι φασαρια. Ισως δοκιμάσω με αυτη που εχω τωρα στο NEO να δω πως πάει. Σε σήμα με vodafone ειναι καλά δηλαδή -75dbm γενικά.

Οσο αφορά αυτό που ελεγα για NEO ειναι μηπως απαγορεύει tethering και γενικα υπάρχει τροπος να το καταλαβουν.
    σου ξαναλέω το starlink θα δουλέψει τέλεια.

όχι το neo δεν θα εχει θεμα. ουτε με tethering κλπ, ουτε θα το "καταλάβουν" γιατί δεν κάνεις κάτι παράνομο. το mu5001 ειναι σαν ενα κινητό που έχεις ανοίξει hotspot και δινεις internet στο σπιτι σου.

- - - Updated - - -

επίσης μην σκέφτεσαι frog ή neo κλπ ολα στο δικτυο cosmote ειναι ολα το ιδιο θα δουλέψουν

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Router
    DLINK 320B
    σου ξαναλέω το starlink θα δουλέψει τέλεια.

όχι το neo δεν θα εχει θεμα. ουτε με tethering κλπ, ουτε θα το "καταλάβουν" γιατί δεν κάνεις κάτι παράνομο. το mu5001 ειναι σαν ενα κινητό που έχεις ανοίξει hotspot και δινεις internet στο σπιτι σου.

- - - Updated - - -

επίσης μην σκέφτεσαι frog ή neo κλπ ολα στο δικτυο cosmote ειναι ολα το ιδιο θα δουλέψουν
    Οκ ευχαριστω. Πάντως δε βλέπω να ισχυει ακομα της frog η προσφορά

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    Cosmote
    Router
    Mikrotik Chateau 5G
    Οκ ευχαριστω. Πάντως δε βλέπω να ισχυει ακομα της frog η προσφορά
    εχει πάρει παράταση μέχρι 23/4 πάρε τους τηλ να στο επιβεβαιώσουν..(το έχουν γράψει σε διπλανό forum)

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Router
    DLINK 320B
    εχει πάρει παράταση μέχρι 23/4 πάρε τους τηλ να στο επιβεβαιώσουν..(το έχουν γράψει σε διπλανό forum)
    Ρωτησα και το μαγαζί και μου ειπαν πως έχουν. Ισως ειναι μια λύση καθως ειναι καλή τιμή για 1 χρονο.
    γενικά είναι λιγο θέμα. Με cosmote δεν έχει τετοιο θεμα..
    75 packets transmitted, 58 received, 22.6667% packet loss, time 74558ms

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
    Η frog είναι της COSMOTE εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα πακέτα εδώ και 2 χρόνια σε μόντεμ κανένα πρόβλημα
    Όπως είχα χρησιμοποιήσει και το NEO πάλι σε μόντεμ πάλι κανένα πρόβλημα
    Οπότε βάζεις όποιο θες
    Η επιλογή είναι δική σου

Σελ. 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •