Πως βλέπω στη σελίδα της 4νετ το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κλήσεις?? Άκουσα ότι η 4νετ στο 2πlay χρεώνει αν δει ασυνήθεις κλήσεις προς κάποιουσ αριθμούς, ισχύει αυτό?πως μπορώ να το ελέγξω?? πριν 4 μέρες μου ενεργοποιήθηκε το 2πλαυ
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
11-09-07, 03:24 Πως βλέπω στη σελίδα της Forthnet το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κλήσεις?? #1
-
11-09-07, 03:34 Απάντηση: Πως βλέπω στη σελίδα της Forthnet το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κλήσε #2
Απο εδω
http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=654
Αλλα πρεπει να ζητησεις το Account ID & το Pin απο την εξυπηρετηση πελατων.
-
11-09-07, 03:35 Απάντηση: Πως βλέπω στη σελίδα της Forthnet το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κλήσε #3
http://www.forthnet.gr/oam
αλλα πρεπει να τους παρεις τελ για access.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flatrate : 11-09-07 στις 03:37.
-
11-09-07, 03:41 Απάντηση: Πως βλέπω στη σελίδα της Forthnet το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κλήσε #4
Αν το έχεις ζητήσει από την αίτηση, θα σου έρθει το account id και το pin ταχυδρομικώς. Δε χρειάζεται να ιδρώσεις το αυτί σου!
-
11-09-07, 10:01 Απάντηση: Πως βλέπω στη σελίδα της Forthnet το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κλήσε #5
Καλύτερα στείλε ένα mail στο telephony-sales@forthnet.gr. Το είχα ζητήσει από την αίτηση και δεν μου ήρθε. Μετά το email μου ήρθε σε 2 βδομάδες.
-
11-09-07, 14:56 Απάντηση: Πως βλέπω στη σελίδα της Forthnet το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κλήσε #6
Αν μας στείλουν κωδικούς για πρόσβαση από το site τους, ο λογαριασμός που θα παραλαμβάνουμε κάθε μήνα θα περιλαμβάνει τις κλήσεις και τις χρεώσεις αναλυτικά ή όχι επειδή μπορούμε να τους δούμε οnline;
Gaming Rig: Kolink Stronghold|Coolermaster G750M|Gigabyte Z390-UD|Intel Core i5 9600K|Be Quiet Pure Rock Slim|16GB G.Skill RipJaws V 3200|Sapphire Radeon RX590 8GB|Kingston S2000 NVme 500GB|
-
11-10-07, 12:08 Απάντηση: Πως βλέπω στη σελίδα της Forthnet το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κλήσε #7
Μπορει καποιος που εχει παρει pin και βλεπει αυτη τη σελιδα, να μου πει:
* Γινεται update συχνα? Ενα τηλ. που θα κανω τωρα, σε ποση ωρα περιπου καταχωρειται?
* Υπαρχει χρεωση?
* Η ενργοποιηση του account εκει, ισοδυναμει με αυτοματη ακυρωση του εντυπου αναλυτικων χρεωσεων σε καθε λογαριασμο? Δεν μπορω δηλαδη να εχω και τα 2? (ετσι εχω ακουσει...)
* Στατιστικα κινησης για το Ιντερνετ (upload-download) αναφερονται ή ειναι μονο για τηλεφωνια?
* Εαν οχι, υπαρχει καποια αλλη σελιδα που να αναφερει τα στατιστικα κινησης για το Ιντερνετ?
Απαντηστε εστω και μονολεκτικα...
Σημερα θα κοιμηθω πριν τις 2 το πρωι, οποτε μεχρι μευθαυριο το βραδυ δε θα μαθω απο τη forthnet... (καταντια ε...?)
-
19-08-09, 11:04 Απάντηση: Πως βλέπω στη σελίδα της Forthnet το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κ #8
Πήγα σε ένα κατάστημα της forthnet , βγάλαν φωτοτυπία την ταυτότητά μου, υπέγραψα πάνω της και μου είπαν πως θα μου σταλούν ταχυδρομικά το pin κλπ και ότι δεν θα έρχεται ο λογαριασμός αναλυτικά παρά μόνο η απόδειξη πληρωμής. Αν έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω.
-
19-08-09, 11:36 Απάντηση: Πως βλέπω στη σελίδα της Forthnet το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κ #9
Στατιστικά κίνησης του internet σου μπορείς να δεις απο εδώ http://www.forthnet.gr/templates/vie...spx?c=10004287
-
19-08-09, 18:09 Απάντηση: Πως βλέπω στη σελίδα της Forthnet το λογαριασμό μου και αν με έχει χρεώσει για κ #10
Ο Online λογαριασμός λειτουργεί σχεδόν από το 2002 και σου δείχνει όλες τις κλήσεις , είναι ενα πολύ καλό εργαλείο για την διαχείριση των κλήσεων (μπορεις να δώσεις ονόματα σε γνωστούς αριθμούς, να πάρεις report σε PDF, Excel κλπ). Η κλήσεις εμφανίζονται σχεδόν λίγο μετά , δεν γνωρίζω την όποια χρονοκαθυστέρηση, αλλα μου έχει τυχει μέσα σε λίγα λεπτά να βλέπω αμεσα τις κλήσεις π.χ. που γίνανε στο σπίτι μου. Κρατιέται πλήρες ιστορικό κλήσεων και άλλες σημαντικές δυνατότητες (π.χ. πολλαπλοί αριθμοί σε ενα ) . Γενικότερα είναι ενα πλήρες σύστημα online διαχείρισης παρόλο που λίγοι το χρησιμοποιούν ειναι πάρα πολύ χρήσιμο και επιπλέον οικολογικό -γλιτώνουν κάποια δέντρα-
Για να πάρεις PIN εαν το έχεις χάσει απαιτείτε διαδικασία με ταυτότητα + αίτηση γιατι αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Εαν στην αρχική αίτηση σου επιλέξεις να σου έρχετε Online ο λογαριασμός έρχονται ταχυδρομικά σε φάκελο.
Δεν μπορει κανείς να έχει και online και έντυπο λογαριασμό, επιλέγεις τι απο τα δύο επιθυμείς.
Παρόμοια Θέματα
-
Εχει firewall to router cl 110 της Forthnet και αν ναι πως απενεργοποιήται;;;;;;;;;;;;;
Από fermin στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-07, 15:59 -
Πως βλέπω το status της αιτησης μου για 24Mbps;
Από nickmonia στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-07, 17:53 -
Έχω Vivodi 2 χρόνια και δεν μου έχει στείλει λογαριασμό ποτέ!
Από polakis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 65Τελευταίο Μήνυμα: 06-07-06, 19:09 -
Πως γίνετε η χρεώσει του Internet στη χρονοκαρτα;
Από Rightman στο φόρουμ Pre-Paid ΚάρτεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 26-12-04, 20:52
Bookmarks