Καλησπέρα, έχω ένα κινητό Xiaomi 2023 μοντέλο. Του έβαλα μια κάρτα SanDisk extreme 256gb , και μετά από τρεις μήνες η κάρτα κόλλησε! Δεν τη διάβαζε καθόλου.
Ξαναπήρα μια ίδια SanDisk και μετά από 6 μήνες αυτή κλείδωσε σε read only mode...
Δε ξέρω αν φταιει το κινητό ή η κάρτα-ες. Πάντως τελευταία έχω συναντήσει αρκετές αρνητικές κριτικές για την SanDisk μέχρι και για SSD εξωτερικους, κι εγώ τη θεωρούσα κορυφή, αλλά μετά από αυτά ξενέρωσα κ λέω να δοκιμάσω σε Samsung.
Όπως πχ αυτη:
https://www.skroutz.gr/s/31394572/Sa...-A2-UHS-I.html
Όμως κι εδώ πάλι διάβασα κάποιες περιπτώσεις και προβληματίστηκα, οπου λένε ότι μετά από από κάποιους μήνες κλείδωσαν, κόλλησαν κλπ. Πάλι τα ίδια?
Έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο κ μαρκα?
Θέλω να είναι από 256 έως 512gb , η χρήση στο κινητό είναι κυρίως για αποθήκευση πολλών φώτο και κάποιων βίντεο FHD, και πολλών mp3. Δε ξέρω αν αξίζει να δώσω παραπάνω από 50€ το πολύ.
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-9 από 9
Θέμα: Πρόταση για micro sd
-
11-10-24, 19:57 Πρόταση για micro sd #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kst56 : 11-10-24 στις 20:05.
-
11-10-24, 20:03 Απάντηση: Πρόταση για micro sd #2
Εγώ χρησιμοποιώ Samsung παντού εδώ και χρόνια χωρίς προβλήματα.
Από κινητά, κάμερες, υπολογιστές μέχρι Nintendo Switch!
Φυσικά δεν μπορώ να εγγυηθώ για τίποτα, απλά τη θετική εμπειρία μου καταθέτω.
-
11-10-24, 21:29 Απάντηση: Πρόταση για micro sd #3
Αν γραφεις-ξεγραφεις ολη την ωρα δεν κανουν οι απλες. Θες καποια high endurance που προτεινεται για καμερες κλπ.
Υπαρχει και η περιπτωση βεβαια το μαγαζι που τις πηρες να πουλαει μουφες.
-
11-10-24, 21:51 Απάντηση: Πρόταση για micro sd #4
Όχι δε γράφω -ξεγραφω πολύ. Κυρίως γράφω και τα κρατάω αποθηκευμένα, φώτο κ mp3.
Χμμμ λες? Δεν κρύβω ότι το σκέφτηκα, αλλά η συσκευασία, το logo της μάρκας δείχνει αυθεντικότατο με serial number κλπ. Επίσης πρόκειται για παααρα πολύ γνωστό ηλ.μαγαζι...
-
11-10-24, 21:53 Απάντηση: Πρόταση για micro sd #5
-
12-10-24, 19:59 Απάντηση: Πρόταση για micro sd #6
-
13-10-24, 01:28 Απάντηση: Πρόταση για micro sd #7
Εννοείς τις Samsung? Είναι το ίδιο μοντέλο? Πόσο καιρό τις έχεις και τι χρήση τους κάνεις?
-
13-10-24, 03:16 Απάντηση: Πρόταση για micro sd #8
Εάν πρόκειται να πάρεις samsung να έχεις υπόψιν τα παρακάτω όπως λέει και στο επίσημο σάιτ της.
Limited 10 year warranty. * Warranty does not extend to dashcam, CCTV, surveillance camera and other write-intensive uses. * Warranty for SD adapter is limited to 1 year.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xaris2335 : 13-10-24 στις 03:21.
ἀναφαίρετον ὅπλον ἡ ἀρετή
-
14-10-24, 09:48 Απάντηση: Πρόταση για micro sd #9
Αναρωτιέμαι αν δίνουν τόση εγγύηση κι άλλες εταιρείες...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Bookmarks