Σελ. 17 από 20 ΠρώτηΠρώτη ... 7121516171819 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 241-255 από 286
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mphxths Εμφάνιση μηνυμάτων
    To admin που δεν το βρισκει , θα πρεπει να δεις πως λεγεται εκει ο admin user. Το script στοχευει συγκεκριμενα στο "Nova_admin" , οποτε αν στο εν λογω ρουτερ ονομαζεται διαφορετικα , δεν θα μπορει να τον βρει και στην συνεχεια να βρει το κωδικοποιημενο password του.
    Στο 8145v5 εάν δεν με απατά η μνήμη μου έχει μόνο salted password που δεν γίνεται decrypt.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο 8145v5 εάν δεν με απατά η μνήμη μου έχει μόνο salted password που δεν γίνεται decrypt.
    Αν εχεις το κρυπτογραφημενο password (και τα σχετικα στοιχεια απο το αρχειο) και το αποκρυπτογραφημενο που αντιστοιχει σε αυτο , κατι μπορουμε να παλεψουμε να κανουμε. Αν δεν εχει ευαισθητα δεδομενα το αρχειο και εχεις και το αποκρυπτογραφημενο password , στειλτα μου να απασχοληθω

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Λοιπον κοριτσια , εκανα καποιες προσθηκες στο σκριπτακι που ειχα φτιαξει. Τωρα βγαζει το admin pass , το voip pass και το wan user/pass , ωστε αν θελει καποιος να σεταρει αλλο ρουτερ για ιντερνετ. Το λινκ ειναι εδω.
    Εκανα δοκιμη και συνεκρινα τα αποτελεσματα με το προηγουμενο σκριπτ και ειναι τα ιδια. Αρα δεν εχει γινει καποια στραβη κατα την προσθηκη κωδικα. Για το wan pass , απλα υποθετω οτι γινεται decrypt με τον ιδιο αλγοριθμο με τα αλλα δυο.
    Απίστευτη δουλειά ΜΠΡΑΒΟ!!!
    Να ρωτήσω, το wan user/pass τι ειναι και που μπορεί να χρειαστει; Είναι κωδικός για να σου δώσει η NOVA ip και συνδεσιμότητα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Errik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω, το wan user/pass τι ειναι και που μπορεί να χρειαστει; Είναι κωδικός για να σου δώσει η NOVA ip και συνδεσιμότητα;
    Nαι. Συνηθως ολα αυτα ειναι προρυθμισμενα στο ρουτερ του παροχου. Αν θες ομως να το αλλαξεις και να βαλεις το δικο σου , θα χρειαστεις wan και voip pass για να ρυθμισεις ιντερνετ και τηλεφωνια σε αυτο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον φίλο mphxths. Όχι μόνο για το πρόγραμμα που έφτιαξε για όλους μας αλλά και για την οικιοθελή του πρόθεση να εξυπηρετήσει και άλλους συμφορουμίτες.
    Εύγε!

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10999/110092
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Router
    ZTE H288A
    SNR / Attn
    29(dB) / 4,7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Λοιπον κοριτσια , εκανα καποιες προσθηκες στο σκριπτακι που ειχα φτιαξει. Τωρα βγαζει το admin pass , το voip pass και το wan user/pass , ωστε αν θελει καποιος να σεταρει αλλο ρουτερ για ιντερνετ. Το λινκ ειναι εδω.
    Εκανα δοκιμη και συνεκρινα τα αποτελεσματα με το προηγουμενο σκριπτ και ειναι τα ιδια. Αρα δεν εχει γινει καποια στραβη κατα την προσθηκη κωδικα. Για το wan pass , απλα υποθετω οτι γινεται decrypt με τον ιδιο αλγοριθμο με τα αλλα δυο.
    έχεις κάπου και τις οδηγίες πως λειτουργεί? ευχαριστώ πολύ
    VARAJOHN

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από m1john Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχεις κάπου και τις οδηγίες πως λειτουργεί? ευχαριστώ πολύ
    Συνδεεσαι στο ρουτερ , πας Advanced -> Maintenance Diagnosis -> Configuration File Management -> Download Configuration File.

Τρεχεις το σκριπτακι , που στην ουσια ειναι ενα html που φορτωνει το javascript , φορτωνεις το configuration file που κατεβασες παραπανω και η συνεχεια ειναι αυτονοητη πιστευω.

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10999/110092
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Router
    ZTE H288A
    SNR / Attn
    29(dB) / 4,7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Συνδεεσαι στο ρουτερ , πας Advanced -> Maintenance Diagnosis -> Configuration File Management -> Download Configuration File.

Τρεχεις το σκριπτακι , που στην ουσια ειναι ενα html που φορτωνει το javascript , φορτωνεις το configuration file που κατεβασες παραπανω και η συνεχεια ειναι αυτονοητη πιστευω.
    ευχαριστώ πολύ
    VARAJOHN

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ξέρουμε με τι ρυθμίσεις απενεργοποιούμε τελείως το IPv6 απο το home δίκτυό μας; Ο σκοπός είναι να μη παίζει τίποτα, ουτε dhcp ούτε DNS, το εσωτερικό δίκτυο να είναι μόνο IPv4.
    Ευχαριστώ!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Ξέρουμε με τι ρυθμίσεις απενεργοποιούμε τελείως το IPv6 απο το home δίκτυό μας; Ο σκοπός είναι να μη παίζει τίποτα, ουτε dhcp ούτε DNS, το εσωτερικό δίκτυο να είναι μόνο IPv4.
    Ευχαριστώ!
    Εισαι λιγο εκτος θεματος του παροντος τοπικ , αλλα για να σου απαντησω , θα συνδεθεις ως admin και θα πας advanced -> lan -> DHCPv6 Server. Εκει λογικα ξετικαρεις την επιλογη "Enable DHCPv6 Server" και σωζεις. Υποθετω οτι αυτη ειναι η ρυθμιση. Προχωρας με δικη σου ευθυνη

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Εισαι λιγο εκτος θεματος του παροντος τοπικ , αλλα για να σου απαντησω , θα συνδεθεις ως admin και θα πας advanced -> lan -> DHCPv6 Server. Εκει λογικα ξετικαρεις την επιλογη "Enable DHCPv6 Server" και σωζεις. Υποθετω οτι αυτη ειναι η ρυθμιση. Προχωρας με δικη σου ευθυνη
    Είσαι τεράστιος , όχι μόνο έφτιαξες το σκριπτακι και το έχεις μοιράσει, απαντάς και στις ερωτήσεις μας άμεσα ! Μπράβο μεγάλε και ευχαριστώ!

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Το ξέρω οτι είμαι offtopic απλά είναι το μοναδικό ενεργό thread για αυτό το router της συμφοράς.
    Το έχω κάνει αυτό αλλά κάποια πράγματα δε δουλεύουν οπως θα περιμενα. Τέλος πάντων να μην ξεφεύγουμε εντελώς απο το θέμα...
    Ευχαριστούμε και πάλι για το script που μας επιτρέπει να απελευθερωθούμε!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Αν δεν υπαρχει αλλο τοπικ για αυτο το ρουτερ , ας αλλαχτει ο τιτλος του σε κατι πιο γενικο και να συζηταμε τα παντα για το ρουτερ αυτο εδω.
    Το έχω κάνει αυτό αλλά κάποια πράγματα δε δουλεύουν οπως θα περιμενα.
    Τι πραγματα ειναι αυτα ? Βγηκαμε που βγηκαμε εκτος θεματος , ας το αποτελειωσουμε Ετσι και αλλιως στο θεμα με τα credentials δεν υπαρχει κατι αλλο να συζητησουμε.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Για κάποιο λόγο παρόλο που έχω στημένο Pi-Hole, στους clients φαίνονται διαφημίσεις. Παίζει να παρακάμπτουν το IPv4 DNS και να κάνουν τα ερωτήματα μέσω IPv6.

Κάτι άλλο θα ήθελα να διερευνήσω, SNMP υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσουμε για να στήσουμε κανέναν server με stats κίνησης, bandwidth κτλ;

Είχα στημένο OpenWRT (συγκεκριμένα το εξαιρετικό gargoyle) πριν στο router οπότε τώρα όλες αυτές οι ωραίες λειτουργίες του μου λείπουν και μου κακοφαίνεται.

Είμαι στο τσάκ να στήσω OpenSense στον ESXI node μου και να κάνω το ρουτεράκι να δουλεύει τελειως χαζά.

Σελ. 17 από 20 ΠρώτηΠρώτη ... 7121516171819 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία