Καλησπερα σας είπα και εγω να γράψω την εμπειρία μου!!
Συνδρομητής ΤELESTET TIM WIND NOVA πλέον από το 2001 γενικά μπορώ να πω ικανοποιημένος αλλά φέτος αυτό που γίνεται αυτή την περίοδο δεν το είχα φανταστεί ποτε μου!!
Διαθέτω 4 νούμερα κινητής στην Νόβα μια σταθερή γραμμή Ίντερνετ και παρακάτω θα σας διηγηθώ τι ζω από τέλη ΙΟΥΛΙΟΥ!
Είχα VDSL 50 σε μια πολη της Ελλάδος που ήταν δουλεια μου και 24 mbps σε μια άλλη πόλη που ήταν η οικογένεια μου. Λόγω μετακόμισης μου στην οικογένεια μεταβαίνω σε κατάστημα Νόβα όπου ζητάω την κατάργηση της 24αρας γραμμής και την μετακόμιση της 50αρας με την υπόδειξη όταν είναι έτοιμη η γραμμή των 50mbps τοτε και μόνο τοτε να καταργηθεί η 24αρα! Όλο αυτό τέλη ΙΟΥΛΙΟΥ!!!
αρχές Σεπτεμβρίου κόβεται η 24αρα γραμμή χωρίς καμία ενημέρωση για το τι μέλλει γενεσθαι πέραν από κάτι μηνύματα του τύπου θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την μετακόμιση της γραμμής που και που ότι θα έρθει τεχνικός εξω από το κτήριο κτλ κτλ..
11 Οκτωβρίου έρχεται εργολάβος του ΟΤΕ όπου αλλάζει εξωτερικά καλώδιο και τον κατανεμητη εξω από το κτήριο και βλεπω ότι πλέον έχω Ίντερνετ 48 mbps κλειδωμένο και χωρίς πρόβλημα απλά δεν μπορούσα να λάβω και να καλέσω κλήση τηλεφώνου! Μετά από επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη μου είπαν ότι περιμένουν ακόμη το οκ και θα έρθει τεχνικός!!
Τελικα 16 Οκτωβρίου έρχεται πάλι τεχνικός του ΟΤΕ όπου αλλάζει από τον κατανεμητη του σπιτιού τα όρια γτ ο εργολάβος τα είχε βάλει αλλου (στο κτήριο υπάρχουν 3 συνδρομητές εγω και άλλοι δυο) το δικό μου το έβαλε στον έναν και του ενός αυτού στο δικό μου!!!! Και από τοτε το ρουτερ συγχρονίζει μετά από πολύ ωρα από είκοσι λεπτά μέχρι και ωρα! Με αρκετές αποσυνδέσεις Και το Ίντερνετ πλέον είναι από 18 μέχρι 26 mbps!!
Μετά από επικοινωνία με το 13700 άνοιγε βλάβη το απόγευμα της 16 Οκτωβρίου στις 17 Οκτωβρίου το πρωί ήρθε μήνυμα ότι το πρόβλημα επιλύθηκε… γυρνάω σπιτι τι βλεπω;; Καμία επίλυση ίδια συμπεριφορά ίδιες αποσυνδέσεις ίδια και χαμηλότερη ταχύτητα! Και πάλι επικοινωνία με το 13700 παλι βλάβη….
Σήμερα τηλέφωνο για να προγραμματιστεί ραντεβού στον αδερφό μου σε ένα από τα 4 νούμερα που έχω στο συμβόλαιο κινητής χωρίς να έχει δωθεί ποτε το νούμερο του! Αφού επικοινώνησα και τους ενημέρωσε και ο Αδερφος μου για το σωστο κινητό μου τηλέφωνο με πήραν από αθηνα για το ραντεβού και μου είπαν ότι θα με πάρει τεχνικός τηλέφωνο για να συνεννοηθούμε! Με έκπληξη βλεπω μετά από δέκα λεπτά περίπου μήνυμα ότι το πρόβλημα στην γραμμή επιλύθηκε!
Τελικά το μεσημέρι ο τεχνικός αφού πήρε τηλέφωνο και πάλι τον αδερφό μου αλλά και την γυναίκα μου στο 2ο νούμερο από τα 4 που έχω μετά τελικά επικοινώνησε μαζί μου και ήρθε σπιτι!
Αφού διαπίστωσε ότι τελικά η γραμμή δεν έρχεται σωστά εξω στον κατανεμητη (αποσυνδέσεις χαμηλή ταχύτητα και σφάλματα) άρα πρόβλημα του ΟΤΕ επικοινωνεί με την NOVA να δώσει βλάβη στον ΟΤΕ!
Τον ενημερώνουν από την NOVA ότι δεν υπάρχει ticket και βλάβη ανοιχτή και σαν τι ήρθε σπιτι να ελέγξει!
Τελικά μετά από φωνές δικές μου άνοιξαν πάλι την βλάβη που δήθεν είχε επιλυθεί και βλεπουμε!!!
Τέλη Ιουλίου αίτηση μετακόμισης φτάνουμε τέλη Οκτώβρη και αναμένουμε!!!
Εμφάνιση 1-1 από 1
Θέμα: Τραγελαφος
-
18-10-24, 22:11 Τραγελαφος #1
Bookmarks