Εχω φαει τα λυσιακα μου και εχω πηξει.
Εχω μια σελιδα μπρος πισω γραμμενη και θαλω να βγαλω μια φωτοτυπια με τον Epson L3160 .
Πως βαζω το χαρτι , προτυτυπω κλπ γιατι δεν τα κενταρρω με τιποτα ......
HELP
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
01-11-24, 21:23 Φωτοαντιγραφο διπλης οψεως με Epson L3160 #1Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
02-11-24, 18:09 Απάντηση: Φωτοαντιγραφο διπλης οψεως με Epson L3160 #2
Δεν βγαζει νοημα το μηνυμα σου. Αν θες το ξαναγραφεις.
Απο οσο ομως καταλαβα, το να σκαναρεις την μια οψη και να την εκτυπωσεις και μετα το εκτυπωμενο να το ξαναβαλεις στο πακετο των χαρτιων προς εκτυπωση, ετσι ωστε σκαναρωντας την αλλη οψη να εκτυπωθει και απο την πισω πλευρα, δεν γινεται;
-
02-11-24, 19:47 Απάντηση: Φωτοαντιγραφο διπλης οψεως με Epson L3160 #3
Μηπως αν διαβαζες το μανουαλ; Στην ενοτητα copying options, Multi Page?
https://files.support.epson.com/doci...820/index.html
-
02-11-24, 20:27 Απάντηση: Φωτοαντιγραφο διπλης οψεως με Epson L3160 #4
-
02-11-24, 20:29 Απάντηση: Φωτοαντιγραφο διπλης οψεως με Epson L3160 #5
η ταυτοτητα ειναι αλλο πραγμα.
βαζουμε και τις 2 οψεις στην ΙΔΙΑ σελιδα (την μια διπλα στην αλλη)
αυτο το κανουμε χειροκινητα ξαναβαζοντας τη σελιδα στο tray, και μετακινοντας την ταυτοτητα στο σκανερ σε διπλανη θεση
εσυ εγραψες εντελως διαφορετικο
"Εχω μια σελιδα μπρος πισω γραμμενη και θαλω να βγαλω μια φωτοτυπια με τον Epson L3160 ."
αυτο λεγεται αντιγραφο διπλης οψης (απο διπλης οψης σε διπλης οψης)
-
02-11-24, 23:03 Απάντηση: Φωτοαντιγραφο διπλης οψεως με Epson L3160 #6
Με αυτο που γραφεις καταλαβαινω οτι θες να κανεις ενα "κανονικο" αντιγραφο ταυτοτητας το οποιο και πιθανον θα πλαστικοποιησεις ( υποθετω), αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι για ποιο λογο θελεις και προσπαθεις κατι τετοιο. Εαν καπου σου ζητουν την ταυτοτητα για πιστοποιηση, κανεις αυτο που εγω κι ο ariadgr οπως κι ολος ο κοσμος και εισαι μια χαρα.
Bookmarks