Δεν θυμάμαι κανέναν ISP να διαφημίζει ότι θα έχεις 1Mbps download σε κινητό...
Βρε παιδιά, εντάξει, καταλαβαίνω την ανάγκη ή τη διάθεση πειραματισμού αλλά είναι φανερό ότι κάτι δεν καταλαβαίνετε καλά.
Μια τέτοιου εύρους γραμμή έρχεται ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για να μπορείς να εξυπηρετήσεις άνετα πολλές συσκευές σε πολλές χρήσεις. Όχι για να τερματίζουν όλες στο 1G ασύρματα. Αυτό δεν γίνεται για όλους αυτούς τους λόγους που συζητήθηκαν σε αυτό και σε άλλα παρόμοια threads. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που επηρεάζουν το αποτέλεσμα.
Στην ουσία του πράγματος, δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν οι φορητές συσκευές μπορούν να ανέβουν τόσο ψηλά. Μάλλον είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα. Αλλά ξεκάθαρα, για να πάρεις τέτοιες ταχύτητες χρειάζεσαι κινητά και tablets που να μπορούν να ανταποκριθούν.
Αν κάποιος χρειάζεται αυτές τις ταχύτητες πχ για downloads τότε πάλι βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Καλώδιο είναι η μόνη λύση προς το παρόν.
Αν κάποιος δουλεύει από το σπίτι (όπως εγώ και η γυναίκα μου πχ) και έχει ανάγκη αυτές τις ταχύτητες τότε το WiFi δεν το συζητάει καν!
Δεν είμαστε (μάλλον) μακρυά από τη στιγμή που το WiFi θα μπορεί να ανταποκρίνεται με αυτό τον τρόπο σε όλες τις σύγχρονες συσκευές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή η πραγματικότητα.
Συνεπώς, θέλω να πω, εάν ψάχνεις 100MB/s download σε κινητό και γενικά WiFi μάλλον πρόκειται για "κυνήγι μαγισσών" χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα...
Εμφάνιση 46-49 από 49
-
08-11-24, 10:09 Απάντηση: Fritzbox 5530 fiber - 600Mbps max Wifi Speed #46
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimfil.sat : 08-11-24 στις 10:14.
-
08-11-24, 10:10 Απάντηση: Fritzbox 5530 fiber - 600Mbps max Wifi Speed #47
Μα θα θελει ενα νεφρο τουλαχιστον. Και οταν με 30-35 ευρω παιρνεις 10g καρτα για desktop, μια χαρα θα ναι τα speedtest.
-
08-11-24, 11:53 Re: Απάντηση: Fritzbox 5530 fiber - 600Mbps max Wifi Speed #48
-
08-11-24, 11:58 Απάντηση: Fritzbox 5530 fiber - 600Mbps max Wifi Speed #49
Bookmarks