γεια σας ηθελα να βλεπω τηλεοραση στο υπολογιστη γιατι λογω δουλειας ειμαι στα ξενοδοχεια και τα ξενοδοχεια που μας κλεινουν απο δουλεια ειναι να μην πω τι ειναι και οι τηλεορασεις οταν εχει ειναι μιας ιντσας .κυριως ρωτοντας το chatgpt μου ειπε να παρω ενα tv tuner,ετσι μπηκα στο σκρουτζ και πηρα αυτο
https://wiwa.info.pl/produkty/tunery/wiwa-h-265-mini το αγορασα πριν 2 βδμαδεσ ,τωρα ηρθε αλλα τωρα στο skroutz δεν το βρισκω,λοιπον οι οδηγιεσ ειναι μονο στα πωλονικα και στο επισημο σιτε ειναι μονο στα πωλονικα το pdf,το μετεφρασα στο chatgpt αλλα λεει οτι αυτη η συσκευη ειναι για να τη συνδεεις στη τηλεοραση .μπορω να το συνδεσω και στο laptop και να παινω καναλια ,γιατι εγω την εβαλα και δεν το αναγνωριζει ,μπηκα στο σιτε τους δεν βρηκα drivers ,κατεβασα το nextpvr παλι δεν το αναγνωριζει,αν καποιος γνωριζει κατι ας κανει ενα καλο και να δωσει μια απαντηση
Εμφάνιση 1-2 από 2
Θέμα: wiwa H256
-
08-11-24, 09:46 wiwa H256 #1
-
08-11-24, 13:58 Απάντηση: wiwa H256 #2
Το συγκεκριμένο dongle δεν το γνωρίζω, αλλά φαίνεται ότι είναι συμβατό για λειτουργία μόνο με τηλεόραση και πιθανώς να παίξει και σε monitor με HDMI port.
Drivers για pc δεν υπάρχουν.
Ούτως ή άλλως για να δουλέψει χρειάζεται εξωτερική κεραία τηλεοπτικού σήματος. Σε τι θα σε βόλευε αυτό στα ξενοδοχεία???
Bookmarks