Σελ. 58 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 3848535657585960636878 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 856-870 από 1518
    Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220088/21998
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΙΓΑΛΕΩ
    Router
    Vodafone ZTE ZXHN H268Q
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 3.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nick64 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν μίλησα ξανά μαζί τους και ελπίζω σε λίγο καιρό αν πάει καλά η συνέντευξη μου να σας τα λέω εκ των έσω εγώ.

Υπάρχει θέμα με τη συνεργασία Nova-Vodafone. Το παλικάρι είναι Θεσσαλονίκη και μπορεί να μου πει 100% για την περιοχή εκεί. Αθήνα δεν γνωρίζει αλλά η γενική γραμμή που έχουν από πάνω, ιδίως σε επαγγελματίες, είναι η εξής:
    Εάν το δίκτυο είναι της Nova, κουτιά United/Hellenic fiber, δεν μπορούν να δώσουν οπτική ίνα για Vodafone. Δεν τους αφήνει το σύστημά του και έχουν κάνει παράπονα οι ίδιοι οι πωλητές. Για τον ίδιο λόγο, δεν ξέρω εάν υπάρχουν εξαιρέσεις πλέον ή παλιότερα, εάν το δίκτυο είναι της Vodafone (Fiber2all), δεν δίνουν οπτική στη Nova. Από τον ΟΤΕ πάντα έπαιρναν και έδιναν μιας και ήταν αναγκαστικό από την ΕΕΤ λόγο μεγέθους του συγκεκριμένου παρόχου.

Σε τελευταία συνάντηση με κάποιον από τους ανώτερους, δεν ξέρω ονόματα, ρωτήθηκε πότε οι πωλητές θα δίνουν οπτική στα ιδιόκτητα της Nova και τους απαντήθηκε από την αρχή του 2025, και κάπου τον Φεβρουάριο.

Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω Εάν μάθω κάτι παραπάνω θα ενημερώσω εαν θέλετε μιας και το παιδί ένας απλός BA είναι στη Vodafone
    Σου ξανά λέω η Nova δίνει κανονικά ftth από fiber4all (vodafone ίνες). Τέλος πάντων ας ισχύει το 25 που λες τουλάχιστον

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Κυψέλη δεν δίνει η Voda πάνω στην Nova..

btw μου έβγαλε ο χάρτης νέο πάροχο την METADOSIS Αθήνα, αλλά και αυτή είναι μόνο για Θεσσαλονίκη..

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από incisiv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει να έχεις περάσει πολλά μαζί της γιατί έχει μια εμμονή με τη Nova . Δημιουργείς αρνητικές εντυπώσεις γιατί έτυχε να έχεις κάποιο πρόβλημα.
    Το εμπεδώσαμε αλλά πχ εγώ ήμουν στη Nova από την εποχή της Forthnet και και πάντα είχα άριστες υπηρεσίες Πριν πάω στη Forthnet ο ΟΤΕ είχε αφήσει όλη τη περιοχή χωρίς τηλέφωνο και internet για 20 ημέρες .
    Εν κατακλείδι μη γίνεσαι εμμονικός . Κράτα τις ακραίες απόψεις για τον εαυτό σου .
    Χαχαχαχαχ μου εφτιαξες το κεφι σε ευχαριστω, ειναι αρκετα συνηθες τελικα την σημερον, καποιος οπως εγω στην προκειμενη περιπτωση να αναφερεται για την προσωπικη του εμπειρια για μια εταιρεια χωρις να κανει προσωπικες επιθεσεις σε ανθρωπους που δεν γνωριζει, παρα μονο να εκφραζεται "αρνητικα" για μια νομικη οντοτητα και στη συνεχεια να εμφανιζονται αλεξιπτωτιστες ατομα οπως εσυ κρυμμενα πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου και να κανουν προσωπικες επιθεσεις και προσβολες σε ατομα που δεν γνωριζουν απλα επειδη εξεφρασαν την αποψη τους για τις υπηρεσιες που παρεχουν νομικες οντοτητες.

Το μονο ευκολο ειναι να πεσω στο επιπεδο ατομων οπως εσυ και να αρχισω τις προσωπικες προσβολες αλλα δεν αξιζει να χαλασω την ηρεμια μου και τη γαληνη μου.

Οποτε το "δωρο" των προσβολών σου δεν το αποδεχομαι και δεν το παραλαμβανω, παραμενει στα χερια σου, να το χαιρεσαι

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    Τωρα δεν με αφήνει να κανω υποβολή.

ΕΔΙΤ. Ειχα ξεχασει να κανω ΟΤΡ.

Τελικα στο υφιστάμενη σύνδεση τι βάζουμε; Τωρα εχουμε 100αρα cosmote vdsl.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tigra23 : 02-12-24 στις 19:57.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tigra23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άμα μάθεις πες και σε μας...

Εγώ έστειλα μειλ να ρωτήσω (έβαλα υφιστάμενη ενώ έχω VDSL, υποθέτοντας ότι αναφέρεται απλά στην ύπαρξη κάποιας ενεργής σύνδεσης τηλεφωνίας/ίντερνετ, και όχι συγκεκριμένα στην ύπαρξη ίνας) αν πρέπει να το αλλάξω και να ξαναβγάλω voucher επιλέγοντας "νέα σύνδεση" και μου απάντησαν:
    "το voucher καλύπτει το κόστος εγκατάστασης οπτικής"...

Δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν την ερώτηση...

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    FritzBox 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από koukaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πεις στον γνωστο οτι η πρωινη ειναι καλη μονο η προσευχη...
    Nova επαγγελματικο πανω σε δικτυο VODAFONE ενεργοποιήθηκε κανονικα πριν 6 μερες στο Παγκρατι...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jaisonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω και 2 χρόνια έχω ΝΟΒΑ πάνω σε δίκτυο Voda, δεν ισχύει αυτό. Απλά δεν έδιναν τις χαμηλές τιμές τους.
    FTTC έχετε ή FTTH?
    mac rulez

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    καποιος οπως εγω στην προκειμενη περιπτωση να αναφερεται για την προσωπικη του εμπειρια για μια εταιρεια
    Γενικά η στάση που παρατήρησα κι εγώ στο φόρουμ, είναι ότι εντυπώσεις για το σαπόρτ της Νόβα απορρίπτονται γιατί "εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια..."

Άμα δεν έχει κάποιος πρόβλημα, χαίρομαι!
    Ειλικρινά το λέω, δεν ειρωνεύομαι... χαίρομαι για σας που δεν χρειαστήκατε αυτή την "υπηρεσία"!

Ωστόσο δεν μπορεί να εκφράζετε άποψη για το σαπόρτ, χωρίς να έρθετε σε επαφή με το σαπόρτ...

Όταν μιλήσετε μαζί τους για κάτι καθαρά τεχνικό, που χρειάζεται κάποιος να είναι ΟΝΤΩΣ δηλαδή τεχνικός για να σας απαντήσει, και αρχίσετε να βλέπετε απαντήσεις με Google Translate και με ChatGPT, ελάτε και πείτε και σε μας τους "εμμονικούς" ότι το σαπόρτ της Νόβα είναι μια χαρά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit
    ISP
    INALAN
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Είμαι και εγώ από αυτούς που υποστηρίζουν από την εμπειρία τους πως χειρότερο support από της Nova. δεν υπάρχει.
    Και για αυτό το Gigabit Voucher θα το ενεργοποιήσω στην Inalan και θα καταργήσω την VDSL απο Nova.
    Αναφέρω επίσης πως η Nova μου έδινε 200άρα ίνα σε περιοχή Vodafone πέρσι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΙΓΙΟ
    Έχει καταφέρει κάποιος με ατομική επιχείρηση να υποβάλει αίτηση;

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hellspawn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει καταφέρει κάποιος με ατομική επιχείρηση να υποβάλει αίτηση;
    Όχι..... το φτιάχνουν 1 εβδομάδα τώρα.

Περιοχή
    Κέρκυρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30/3
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    -(dB) / 17.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tigra23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα δεν με αφήνει να κανω υποβολή.

ΕΔΙΤ. Ειχα ξεχασει να κανω ΟΤΡ.

Επειδή και μενα με μπέρδεψε λίγο, ρώτησα Chat GPT :P
    Τι σημαίνει υφιστάμενη σύνδεση ιντερνετ παροχου
    ChatGPT said:
    ChatGPT
    Η φράση "υφιστάμενη σύνδεση ίντερνετ παρόχου" αναφέρεται σε μια ήδη ενεργή υπηρεσία παροχής σύνδεσης στο διαδίκτυο από κάποιον συγκεκριμένο πάροχο τηλεπικοινωνιών.
    Ακόμα και αν έχει λήξει το συμβόλαιο;
    Ναι, ακόμα και αν έχει λήξει το συμβόλαιό σου, η σύνδεση σου θεωρείται υφιστάμενη, εφόσον εξακολουθείς να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του ίδιου παρόχου. Συνήθως, όταν λήγει ένα συμβόλαιο, η υπηρεσία δεν διακόπτεται αυτόματα. Αντίθετα, το πακέτο σου ενδέχεται να μεταφερθεί σε αορίστου χρόνου.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vodafone
    Λογικά με το υφιστάμενη σύνδεση εννοούν αν έχεις ίνα. Ο λόγος μάλλον είναι για να δουν τι θα κάνουν με το τέλος ενεργοποίησης.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    50Mbps
    ISP
    ΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    ΖΤΕ ZXDSL931VII (VDSL)
    Προσπάθησα να βγάλω κουπόνι για Cosmote και, αφού συμπλήρωσα όλα τα στοιχεία, το Gov.gr μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Η αίτησή σας απορρίφθηκε, καθώς: έχετε ήδη λάβει επιδότηση μέσω της δράσης Super-FastBroadband (SFBB)"

Πράγματι έχω λάβει επιδότηση όταν έβαλα την FTTH 100 mbps τον Ιούλιο 2022 από ADSL απλή. To συμβόλαιο εκείνο έχει λήξει τον Απρίλιο 2024 και αναγκαστικά πήγα σε μή επιδοτούμενο Fiber 100 mbps.

Τώρα θέλω να βάλω την 300 mbps (εφ όσον ισχύει η επιδότηση) αλλά πήρα το παραπάνω μήνυμα. Έτσι είναι ή έκαναν κάποιο λάθος??? Δεν δικαιούμαι επιδότηση?
    "Όταν η ιδεολογία μετατρέπεται σε φανατισμό, η ανάγκη για την απάντηση ερωτημάτων σταματά να υπάρχει. Όσο λιγότερο έξυπνος είμαι τόσο ευκολότερα θα ακολουθήσω κάποιον που θα μου δώσει απαντήσεις"
    Μ. Χάνεκε

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Είναι σαφείς οι όροι του προγράμματος. Διάβασέ τους. Αλλά δεν χρειάζεται καν, αφού είναι σαφέστατη και η αιτιολογία της απόρριψης.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    50Mbps
    ISP
    ΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    ΖΤΕ ZXDSL931VII (VDSL)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι σαφείς οι όροι του προγράμματος. Διάβασέ τους. Αλλά δεν χρειάζεται καν, αφού είναι σαφέστατη και η αιτιολογία της απόρριψης.
    Δεν δικαιούμαι δηλαδή... Κρίμα!

- - - Updated - - -

Δεν βρίσκω τους επίσημους όρους του προγράμματος. Αν μπορούσες να δώσεις ένα link θα το εκτιμούσα.
    "Όταν η ιδεολογία μετατρέπεται σε φανατισμό, η ανάγκη για την απάντηση ερωτημάτων σταματά να υπάρχει. Όσο λιγότερο έξυπνος είμαι τόσο ευκολότερα θα ακολουθήσω κάποιον που θα μου δώσει απαντήσεις"
    Μ. Χάνεκε

Σελ. 58 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 3848535657585960636878 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία