Εμφάνιση 856-870 από 1518
-
02-12-24, 17:21 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #856
-
02-12-24, 17:31 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #857
Κυψέλη δεν δίνει η Voda πάνω στην Nova..
btw μου έβγαλε ο χάρτης νέο πάροχο την METADOSIS Αθήνα, αλλά και αυτή είναι μόνο για Θεσσαλονίκη..
-
02-12-24, 19:07 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #858
Χαχαχαχαχ μου εφτιαξες το κεφι σε ευχαριστω, ειναι αρκετα συνηθες τελικα την σημερον, καποιος οπως εγω στην προκειμενη περιπτωση να αναφερεται για την προσωπικη του εμπειρια για μια εταιρεια χωρις να κανει προσωπικες επιθεσεις σε ανθρωπους που δεν γνωριζει, παρα μονο να εκφραζεται "αρνητικα" για μια νομικη οντοτητα και στη συνεχεια να εμφανιζονται αλεξιπτωτιστες ατομα οπως εσυ κρυμμενα πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου και να κανουν προσωπικες επιθεσεις και προσβολες σε ατομα που δεν γνωριζουν απλα επειδη εξεφρασαν την αποψη τους για τις υπηρεσιες που παρεχουν νομικες οντοτητες.
Το μονο ευκολο ειναι να πεσω στο επιπεδο ατομων οπως εσυ και να αρχισω τις προσωπικες προσβολες αλλα δεν αξιζει να χαλασω την ηρεμια μου και τη γαληνη μου.
Οποτε το "δωρο" των προσβολών σου δεν το αποδεχομαι και δεν το παραλαμβανω, παραμενει στα χερια σου, να το χαιρεσαι
-
02-12-24, 19:36 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #859
Τωρα δεν με αφήνει να κανω υποβολή.
ΕΔΙΤ. Ειχα ξεχασει να κανω ΟΤΡ.
Τελικα στο υφιστάμενη σύνδεση τι βάζουμε; Τωρα εχουμε 100αρα cosmote vdsl.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tigra23 : 02-12-24 στις 19:57.
-
02-12-24, 20:08 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #860
Άμα μάθεις πες και σε μας...
Εγώ έστειλα μειλ να ρωτήσω (έβαλα υφιστάμενη ενώ έχω VDSL, υποθέτοντας ότι αναφέρεται απλά στην ύπαρξη κάποιας ενεργής σύνδεσης τηλεφωνίας/ίντερνετ, και όχι συγκεκριμένα στην ύπαρξη ίνας) αν πρέπει να το αλλάξω και να ξαναβγάλω voucher επιλέγοντας "νέα σύνδεση" και μου απάντησαν:
"το voucher καλύπτει το κόστος εγκατάστασης οπτικής"...
Δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν την ερώτηση...
-
02-12-24, 20:10 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #861
-
02-12-24, 20:18 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #862
Γενικά η στάση που παρατήρησα κι εγώ στο φόρουμ, είναι ότι εντυπώσεις για το σαπόρτ της Νόβα απορρίπτονται γιατί "εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια..."
Άμα δεν έχει κάποιος πρόβλημα, χαίρομαι!
Ειλικρινά το λέω, δεν ειρωνεύομαι... χαίρομαι για σας που δεν χρειαστήκατε αυτή την "υπηρεσία"!
Ωστόσο δεν μπορεί να εκφράζετε άποψη για το σαπόρτ, χωρίς να έρθετε σε επαφή με το σαπόρτ...
Όταν μιλήσετε μαζί τους για κάτι καθαρά τεχνικό, που χρειάζεται κάποιος να είναι ΟΝΤΩΣ δηλαδή τεχνικός για να σας απαντήσει, και αρχίσετε να βλέπετε απαντήσεις με Google Translate και με ChatGPT, ελάτε και πείτε και σε μας τους "εμμονικούς" ότι το σαπόρτ της Νόβα είναι μια χαρά.
-
02-12-24, 22:54 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #863
Είμαι και εγώ από αυτούς που υποστηρίζουν από την εμπειρία τους πως χειρότερο support από της Nova. δεν υπάρχει.
Και για αυτό το Gigabit Voucher θα το ενεργοποιήσω στην Inalan και θα καταργήσω την VDSL απο Nova.
Αναφέρω επίσης πως η Nova μου έδινε 200άρα ίνα σε περιοχή Vodafone πέρσι.
-
03-12-24, 00:29 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #864
Έχει καταφέρει κάποιος με ατομική επιχείρηση να υποβάλει αίτηση;
-
03-12-24, 01:37 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #865
-
03-12-24, 02:30 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #866
Επειδή και μενα με μπέρδεψε λίγο, ρώτησα Chat GPT :P
Τι σημαίνει υφιστάμενη σύνδεση ιντερνετ παροχου
ChatGPT said:
ChatGPT
Η φράση "υφιστάμενη σύνδεση ίντερνετ παρόχου" αναφέρεται σε μια ήδη ενεργή υπηρεσία παροχής σύνδεσης στο διαδίκτυο από κάποιον συγκεκριμένο πάροχο τηλεπικοινωνιών.
Ακόμα και αν έχει λήξει το συμβόλαιο;
Ναι, ακόμα και αν έχει λήξει το συμβόλαιό σου, η σύνδεση σου θεωρείται υφιστάμενη, εφόσον εξακολουθείς να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του ίδιου παρόχου. Συνήθως, όταν λήγει ένα συμβόλαιο, η υπηρεσία δεν διακόπτεται αυτόματα. Αντίθετα, το πακέτο σου ενδέχεται να μεταφερθεί σε αορίστου χρόνου.
-
03-12-24, 11:59 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #867
Λογικά με το υφιστάμενη σύνδεση εννοούν αν έχεις ίνα. Ο λόγος μάλλον είναι για να δουν τι θα κάνουν με το τέλος ενεργοποίησης.
-
03-12-24, 12:37 Επιδότηση για 300 mbps FTTH #868
Προσπάθησα να βγάλω κουπόνι για Cosmote και, αφού συμπλήρωσα όλα τα στοιχεία, το Gov.gr μου βγάζει το εξής μήνυμα:
"Η αίτησή σας απορρίφθηκε, καθώς: έχετε ήδη λάβει επιδότηση μέσω της δράσης Super-FastBroadband (SFBB)"
Πράγματι έχω λάβει επιδότηση όταν έβαλα την FTTH 100 mbps τον Ιούλιο 2022 από ADSL απλή. To συμβόλαιο εκείνο έχει λήξει τον Απρίλιο 2024 και αναγκαστικά πήγα σε μή επιδοτούμενο Fiber 100 mbps.
Τώρα θέλω να βάλω την 300 mbps (εφ όσον ισχύει η επιδότηση) αλλά πήρα το παραπάνω μήνυμα. Έτσι είναι ή έκαναν κάποιο λάθος??? Δεν δικαιούμαι επιδότηση?"Όταν η ιδεολογία μετατρέπεται σε φανατισμό, η ανάγκη για την απάντηση ερωτημάτων σταματά να υπάρχει. Όσο λιγότερο έξυπνος είμαι τόσο ευκολότερα θα ακολουθήσω κάποιον που θα μου δώσει απαντήσεις"
Μ. Χάνεκε
-
03-12-24, 12:39 Απάντηση: Επιδότηση για 300 mbps FTTH #869
Είναι σαφείς οι όροι του προγράμματος. Διάβασέ τους. Αλλά δεν χρειάζεται καν, αφού είναι σαφέστατη και η αιτιολογία της απόρριψης.
-
03-12-24, 13:07 Απάντηση: Επιδότηση για 300 mbps FTTH #870"Όταν η ιδεολογία μετατρέπεται σε φανατισμό, η ανάγκη για την απάντηση ερωτημάτων σταματά να υπάρχει. Όσο λιγότερο έξυπνος είμαι τόσο ευκολότερα θα ακολουθήσω κάποιον που θα μου δώσει απαντήσεις"
Μ. Χάνεκε
Bookmarks