Εμφάνιση 916-923 από 923
-
06-12-24, 12:02 Απάντηση: Re: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #916
-
06-12-24, 12:05 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #917
Το συγκεκριμένο huawei που έχω εγώ είναι με nova fw και μόνο για αυτό το fw υπάρχουν κωδικοί...
Τη γραμμή την έχω από Μάρτιο του 23....
Στα 26€ και ανανέωσα πάλι στην ίδια τιμή..
Τέλος ναι.... Το ρούτερ αυτό κάνει όσα λέω.... Και σπάει νεύρα... Αλλά δεν πειράζει... Μόνο συσκευές ιοτ έχω πάνω του... Τα άλλα είναι σε backup 4g router με έξτρα σιμ και vpn για όσο υπάρχει αυτό ακόμα..
Κάποια στιγμή ίσως βρεθεί μια λύση...
- - - Updated - - -
Το δικό μου έχει bridge με root κωδικούς...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
06-12-24, 12:27 Re: Απάντηση: Re: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #918
Με τέτοιο ρυθμό πάντως, 1000 φορές να είχαν κρατήσει τους δικαιούχους στο αρχικό νούμερο της διαβούλευσης, 200.000 αντί για 400.000, ώστε να ήταν και στα 16.6 ευρω/μήνα η επιδότηση.
Όπως είναι τώρα τα πράγματα, αμφιβάλω αν θα εκδοθούν 200.000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2025, πόσο μάλλον 400.000 που είναι ο τελικός αριθμός...
-
06-12-24, 12:35 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #919
-
06-12-24, 12:45 Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #920
-
06-12-24, 12:52 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #921
η αιτηση για voucher πρεπει απαραιτητα να γινει στα στοιχεια του κατοχου γραμμης? (προσφατα θανών),
πρεπει να κανω αλλαγη στοιχειων οτε πριν την αιτηση για voucher, η μπορει να γινει και σε αλλο ονομα, και σε 2ο χρονο κοιταμε την αλλαγη στοιχειων οτε?
-
06-12-24, 12:53 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #922
Γιατι σου κανει εντυπωση? Οταν οι συνδεσεις ακριβυναν ετσι και αλλιως μεσα στο καλοκαιρι και πλεον ακομα και μετα το κουπονι σε πολλους βγαινει ακριβοτερα απο μια adsl που δινουν ή μια "καλη" vdsl, δεν εχουν κανενα ενδιαφερον να φορτωθουν με +5 και ευρω καθε μηνα απλα για να εχουν λχ 3πλασια ταχυτητα (αν εχουν 100αρι vdsl) αλλα πρακτικα δεν τους χρειαζεται γιατι ειναι εργενης ενα ατομο στο σπιτι, ή αντρογυνο που λειπουν σχεδον ολη μερα κτλ.
Ειναι αυτο που λες ΑΝ το κουπονι ηταν 16 ευρω το μηνα και ΑΝ ειχαμε σοβαρο κρατος και αρχες και τους απαγορευε τις αυξησεις τιμων ftth μετα την ανακοινωση οτι θα βγει κουπονι (δλδ μηνες πριν) τοτε ναι τωρα η τιμη με κουπονι θα εβγαινε σημαντικα φθηνοτερη της vdsl και θα ειχες κινητρο.
Τωρα ομως δεν εχεις. Οποτε μονη ελπιδα ειναι ο ανταγωνισμος, ητοι (α) να μπει συντομα η ΔΕΗ με πακετα και να επεκταθει η Ιναλαν Αττικη μπας και θορυβηθουν οι αλλοι 3 και (β) να ζοριστει το κρατος οτι θα χασει τα κονδυλια αν δει απορροφησιμοτητα στα ταρταρα μεχρι το καλοκαιρι του 2025 και να τους βαλει δαχτυλο να ριξουν δραστικα τις τιμες και να αυξησουν τις συνδεσεις.
Δεν βλεπω αλλες επιλογες στο fail state μπανανισταν που ζουμε, που οι εταιρειες κανουν οτι γουσταρουν με τις ευλογιες πολιτικων και ανυπαρκτων ελεγκτικων αρχων.
Και εμεις σαν πολιτες και καταναλωτες δεν εχουμε γ@μωτο την παιδεια και συνειδηση να ενεργησουμε πιο ομαδικα και συγκεντρωτικα λχ με καταγγελιες καταναλωτικων οργανωσεων σε Αρχες, μπουκοταζ κτλ.
-
06-12-24, 13:54 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #923
Bookmarks