Σελ. 62 από 62 ΠρώτηΠρώτη ... 425257606162
Εμφάνιση 916-923 από 923
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν πράγματι έχουν εκδοθεί τόσα, τότε χαλαρά τα πράγματα...
    λογικό διότι μια μεγάλη μερίδα είναι και αυτοί με της ατομικές επιχειρήσεις που δεν μπορούν να κάνουν αίτηση.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/50 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nocifer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο μπορεί να σε αφήνει ένα ρούτερ να ανοίξεις τη θύρα αλλά μετά από λίγο να στην κλείνει, και όχι, αυτό δε λέγεται "ασφάλεια" λέγεται "μ...κία", αλλά νομίζω η καλύτερη λύση είναι αυτό που λες για ONT + δικό σου ρούτερ, είτε μόνο του είτε παρέα με του παρόχου για το VoIP (που εν τω μεταξύ ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο χρειάζεται τελικά αυτό εφόσον σού δίνουν τους κωδικούς μαζί με τις απαραίτητες ρυθμίσεις, αλλά οσονούπω που θα μου ενεργοποιηθεί το FTTH και θα αποτολμήσω να βάλω το VoIP στο δικό μου ρούτερ, υποθέτω ότι πρόκειται να μάθω από πρώτο χέρι...)

ΥΓ - Αυτό το Huawei που δίνει η Nova μπαίνει όντως σε bridge mode? Τόσο καιρό είχα καταλάβει ότι δε γίνεται, κι ότι μόνο με ξεχωριστό ONT έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις από το double NAT.

ΥΓ2 - Βλέπω έβαλες τελικά 500άρα? Τελικά στην έδωσαν στα 29€ που σου είχε βγει αρχικά η προσφορά?
    Το συγκεκριμένο huawei που έχω εγώ είναι με nova fw και μόνο για αυτό το fw υπάρχουν κωδικοί...

Τη γραμμή την έχω από Μάρτιο του 23....
    Στα 26€ και ανανέωσα πάλι στην ίδια τιμή..
    Τέλος ναι.... Το ρούτερ αυτό κάνει όσα λέω.... Και σπάει νεύρα... Αλλά δεν πειράζει... Μόνο συσκευές ιοτ έχω πάνω του... Τα άλλα είναι σε backup 4g router με έξτρα σιμ και vpn για όσο υπάρχει αυτό ακόμα..
    Κάποια στιγμή ίσως βρεθεί μια λύση...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dimiz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με user πρόσβαση δεν έχει επιλογή για bridge. Δε γνωρίζω για root, δεν έχω κωδικούς...
    Το δικό μου έχει bridge με root κωδικούς...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oav051 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λογικό διότι μια μεγάλη μερίδα είναι και αυτοί με της ατομικές επιχειρήσεις που δεν μπορούν να κάνουν αίτηση.
    Με τέτοιο ρυθμό πάντως, 1000 φορές να είχαν κρατήσει τους δικαιούχους στο αρχικό νούμερο της διαβούλευσης, 200.000 αντί για 400.000, ώστε να ήταν και στα 16.6 ευρω/μήνα η επιδότηση.

Όπως είναι τώρα τα πράγματα, αμφιβάλω αν θα εκδοθούν 200.000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2025, πόσο μάλλον 400.000 που είναι ο τελικός αριθμός...

Περιοχή
    Βριλήσσια
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Nova
    Router
    GL-MT6000
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oav051 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχουν διαδικασίες που ακολουθούμε ΌΛΟΙ. Λαθος η σωστο αλλη κουβεντα.
    σου ειπαμε τα βηματα για να σε βγαλουμε απο τον κοπο.
    Ε καλά ρε μεγάλε, δεν έκανα δα και κάνα έγκλημα που μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να ενημερωθώ από πρώτο χέρι γι' αυτά τα βήματα. Θα την ακολουθήσω κι εγώ την (όποια) διαδικασία, δε θα σου κλέψω τη σειρά. Ηρεμία.
    Η μητέρα των ηλιθίων είναι πάντα έγκυος..

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Ίσως εξαργυρωθεί? Γιατί ο αριθμός αίτησης έχει φτάσει 270.000κατι, με αρχή το 100.000.
    Εκδοθει ελεγε. Δεν ηταν το ΠΘ που λεει ο συμφορουμιτης αλλο ηταν αλλα το ρεζουμε του αρθρου εκει ηταν. Και εγραφε κιολας οτι το ετερο κουπονι για το smart readiness κινεται με ρυθμους χελωνας.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Plus & R7000
    η αιτηση για voucher πρεπει απαραιτητα να γινει στα στοιχεια του κατοχου γραμμης? (προσφατα θανών),
    πρεπει να κανω αλλαγη στοιχειων οτε πριν την αιτηση για voucher, η μπορει να γινει και σε αλλο ονομα, και σε 2ο χρονο κοιταμε την αλλαγη στοιχειων οτε?

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Με τέτοιο ρυθμό πάντως, 1000 φορές να είχαν κρατήσει τους δικαιούχους στο αρχικό νούμερο της διαβούλευσης, 200.000 αντί για 400.000, ώστε να ήταν και στα 16.6 ευρω/μήνα η επιδότηση.

Όπως είναι τώρα τα πράγματα, αμφιβάλω αν θα εκδοθούν 200.000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2025, πόσο μάλλον 400.000 που είναι ο τελικός αριθμός...
    Γιατι σου κανει εντυπωση? Οταν οι συνδεσεις ακριβυναν ετσι και αλλιως μεσα στο καλοκαιρι και πλεον ακομα και μετα το κουπονι σε πολλους βγαινει ακριβοτερα απο μια adsl που δινουν ή μια "καλη" vdsl, δεν εχουν κανενα ενδιαφερον να φορτωθουν με +5 και ευρω καθε μηνα απλα για να εχουν λχ 3πλασια ταχυτητα (αν εχουν 100αρι vdsl) αλλα πρακτικα δεν τους χρειαζεται γιατι ειναι εργενης ενα ατομο στο σπιτι, ή αντρογυνο που λειπουν σχεδον ολη μερα κτλ.

Ειναι αυτο που λες ΑΝ το κουπονι ηταν 16 ευρω το μηνα και ΑΝ ειχαμε σοβαρο κρατος και αρχες και τους απαγορευε τις αυξησεις τιμων ftth μετα την ανακοινωση οτι θα βγει κουπονι (δλδ μηνες πριν) τοτε ναι τωρα η τιμη με κουπονι θα εβγαινε σημαντικα φθηνοτερη της vdsl και θα ειχες κινητρο.
    Τωρα ομως δεν εχεις. Οποτε μονη ελπιδα ειναι ο ανταγωνισμος, ητοι (α) να μπει συντομα η ΔΕΗ με πακετα και να επεκταθει η Ιναλαν Αττικη μπας και θορυβηθουν οι αλλοι 3 και (β) να ζοριστει το κρατος οτι θα χασει τα κονδυλια αν δει απορροφησιμοτητα στα ταρταρα μεχρι το καλοκαιρι του 2025 και να τους βαλει δαχτυλο να ριξουν δραστικα τις τιμες και να αυξησουν τις συνδεσεις.

Δεν βλεπω αλλες επιλογες στο fail state μπανανισταν που ζουμε, που οι εταιρειες κανουν οτι γουσταρουν με τις ευλογιες πολιτικων και ανυπαρκτων ελεγκτικων αρχων.
    Και εμεις σαν πολιτες και καταναλωτες δεν εχουμε γ@μωτο την παιδεια και συνειδηση να ενεργησουμε πιο ομαδικα και συγκεντρωτικα λχ με καταγγελιες καταναλωτικων οργανωσεων σε Αρχες, μπουκοταζ κτλ.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι σου κανει εντυπωση?
    Γιατί με εξαίρεση την Cosmote υπάρχουν άλλοι πάροχοι που δεν έχουν τραγική τιμή στα 300.

Από την άλλη έχεις δίκιο, δεν καίγονται οπότε γιατί να ψάχνονται/κουράζονται ακόμα και στα ίδια χρήματα με την 100αρα...

Σελ. 62 από 62 ΠρώτηΠρώτη ... 425257606162

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία