Σελ. 80 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 60707578798081828590100 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.186-1.200 από 1518
    Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παίδες τελικά η απειλή μεταφοράς σε άλλο provider πρέπει να γίνει η νορμα μας. Τους το λες μια, αν δεν κάνουν καλή τιμή επιτόπου μεταφορά αλλού και περιμένεις την καλή προσφορά και τέλος.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν εννοείς όλο το κόστος, όχι υποχρεωτικά. Εξαρτάται από την προσφορά που θα σου κάνει ο εγκαταστάτης και προφανώς και τι εργασίες θα επιλέξεις να κάνεις.
    Βλέπω στην αίτηση που μου έστειλε μόνο ένα "συνολικό ποσό επιχορήγησης" χωρίς τίποτα άλλο σαν έξοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα καλύπτει όλα το πρόγραμμα?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Various
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KERSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βλέπω στην αίτηση που μου έστειλε μόνο ένα "συνολικό ποσό επιχορήγησης" χωρίς τίποτα άλλο σαν έξοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα καλύπτει όλα το πρόγραμμα?
    Αν όποιος αναλάβει να υλοποιήσει την εγκατάσταση σου πει ότι του αρκούν αυτά, ναι. Αν θέλει λχ τα διπλά; Αν δεν έχεις ρωτήσει κάποιον εργολάβο για να πάρεις προσφορά, πώς θα το ξέρεις;
    ¯\_(ツ)_/¯

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από acct Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν όποιος αναλάβει να υλοποιήσει την εγκατάσταση σου πει ότι του αρκούν αυτά, ναι. Αν θέλει λχ τα διπλά; Αν δεν έχεις ρωτήσει κάποιον εργολάβο για να πάρεις προσφορά, πώς θα το ξέρεις;
    ηρθαν βγαλάν φωρογραφιες και μοπυ στειλαν τωρα αυτο. για αυτο ρωταω

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίδες τελικά η απειλή μεταφοράς σε άλλο provider πρέπει να γίνει η νορμα μας. Τους το λες μια, αν δεν κάνουν καλή τιμή επιτόπου μεταφορά αλλού και περιμένεις την καλή προσφορά και τέλος.
    Υπό κανονικές συνθήκες συμφωνώ απόλυτα με αυτή τη λογική.
    Αλλά με το voucher, εγώ θα το χαρακτήριζα λίγο αμφίβολο, αν όχι επίφοβο:

Σενάριο 1ο (που προσωπικά τείνω να πιστεύω) κανένας απολύτως - ούτε αυτοί που τους θέσπισαν - δεν γνωρίζει διεξοδικά τους "όρους" του κουπονιού και τι ακριβώς ισχύει με φορητότητες.
    Σενάριο 2ο (που είναι αυτό που μου απάντησαν στο επίσημο μειλ) είναι ότι απλά η επιδότηση διακόπτεται αν κάνεις φορητότητα.

Πράγμα που σημαίνει, ότι αν πας να "καταθέσεις" το κουπόνι στον Α πάροχο και γυρίσεις στον Β πάροχο δεχόμενος μια καλύτερη προσφορά, τρέχα γύρευε την επιδότηση.
    Τώρα αν κάποιος είναι σε θέση και διάθεση να το διακινδυνεύσει, σίγουρα θα πάρει καλύτερη προσφορά... ΑΡΚΕΙ να λάβει ΟΝΤΩΣ την επιδότηση στο τέλος.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Όλες αυτές οι εταιρίες επικοινωνίας, όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές, λειτουργούν με το όπου σε πιάσουν...... υπάρχει μια "επίσημη" τιμή που είναι διπλή από τη τιμή αγοράς, μια τιμή κράχτης για νέους πελάτες που και αυτή είναι σχετικά τσιμπημένη, και από εκεί και πέρα, όπου κάτσει.... τις περισσότερες φορές η απειλή ότι φεύγεις πιάνει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KERSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εμείς αυτό καταλαβαίνουμε. Επιβεβαίωσέ το και με τον εγκαταστάτη, και καλή αρχή

Περιοχή
    ΑΤΤΙΚΗ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    SNR / Attn
    (dB) / -15(dB)
    Καλησπέρα! Ξέρει κανεις αν εχεις 200vdsl και το συμβόλαιο λήγει πως μπορείς να βγάλεις το voucher? Με αλλαγή παροχου και 100vdsl και διαλεγω στο voucher νεα συνδεση? Ζητάει 2 παλιότερους λογαριασμούς?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ζητάς να κάνεις υποβάθμιση στα 100, τους το λες κιόλας τι θες να κάνεις αν το ζητήσεις λίγο πριν λήξει το συμβόλαιο..
    Δεν χρειάζεται να αλλάξεις πάροχο αν δεν θες.

Μετά θα περιμένεις να βγει ο πρώτος λογαριασμός στα 100 για να τον ανεβάσεις,
    όταν θα βγάλεις το κουπόνι.

Μετά όποτε θέλεις παίρνεις νέο πακέτο και τους λες για το κουπόνι που έχεις.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Μου έστειλε η Nova το συμβόλαιο για σύνδεση 1gbps και ενώ στο τηλέφωνο της είχα πει τον αριθμό του voucher, στο συμβόλαιο δεν αναγράφεται πουθενά.

Άλλος με Nova να μου πει σε ποιο σημείο θα έπρεπε να τον γράφει;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΡΗΣ
    Router
    Vodafone PowerStation
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BurnedPriest Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου έστειλε η Nova το συμβόλαιο για σύνδεση 1gbps και ενώ στο τηλέφωνο της είχα πει τον αριθμό του voucher, στο συμβόλαιο δεν αναγράφεται πουθενά.

Άλλος με Nova να μου πει σε ποιο σημείο θα έπρεπε να τον γράφει;
    Αν η τιμή είναι αυτή που συμφωνήσατε προτείνω να κάνεις το κορόιδο αφού μπορεί να την υπολόγισαν δίχως voucher και να το προσθέσεις μετά.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Σε αιτηση Vodafone για οπτικη, αναγραφεται καπου ο αριθμος voucher οταν μας στελνουν το συμβολαιο για εγκριση/υπογραφη?
    Απο οτι μου ειπαν το συμβολαιο θα γραφει την αρχικη τιμη του πακετου προ voucher και λοιπων συνδυαστικων εκπτωσεων.
    Πως καλυπτομαστε οτι η τελικη τιμη θα ειναι αυτη που εχουμε συμφωνησει (δηλαδη με voucher και συνδυαστικο)?

Επισης το Mesh Extender λέει τίποτα σαν Mesh? Ποιο πολυ για extender μου κανει απο τις οδηγιες/βιντεο που ειδα στο site. Δεν μπορεσα να καταλαβω οτι κανει mesh το wifi του ρουτερ στο υπολοιπο σπιτι, καθως του οριζεις αλλο ονομα.
    Απο οτι εχω καταλαβει η λογικη του Mesh ειναι να ειναι ενιαια καλυψη wifi υπο το ιδιο ονομα δικτυου και απλα οι συσκευες να επιλεγουν καθε στιγμη να συνδεθουν στο Mesh με το δυνατοτερο σημα.

Ομοιως τα κλασικα Mesh που ειναι τουλαχιστον 2 στη συσκευασια, το μητρικο παιρνει σημα απο το ρουτερ, προτιμοτερο με utp για να κλεισεις το wifi του ρουτερ και το εγκαθιστας οπου θες και παει το καλωδιο utp Και μετα το 2ο παιρνει ασυρματο σημα απο το πρωτο δημιουργωντας μια ενιαια ζωνη καλυψης.
    Της Voda το Mesh αντιλαμβανομαι οτι μπορει μονο ασυρματα να επικοινωνησει με το ρουτερ και οι δυο πορτες που εχει ειναι για να συνδεσεις συσκευες ενσυρματα, οχι για να παρει αυτο σημα ιντερνετ.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    H σύμβαση γράφει την τιμή του παρόχου, προ voucher. Στον λογαριασμό φαίνεται η αφαίρεση του voucher. Στην ουσία ο πάροχος παίρνει τα χρήματα του voucher (δεν ξέρω αν τα παίρνει μαζεμένα ή ανά μήνα), τα 200 ευρώ δηλαδή και αφαιρεί το αντίστοιχο ποσό, 200/24 κάθε μήνα από το λογαριασμό.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Slammer Εμφάνιση μηνυμάτων
    H σύμβαση γράφει την τιμή του παρόχου, προ voucher. Στον λογαριασμό φαίνεται η αφαίρεση του voucher. Στην ουσία ο πάροχος παίρνει τα χρήματα του voucher (δεν ξέρω αν τα παίρνει μαζεμένα ή ανά μήνα), τα 200 ευρώ δηλαδή και αφαιρεί το αντίστοιχο ποσό, 200/24 κάθε μήνα από το λογαριασμό.
    Σωστά, απλά δεν είναι πάντα 200/24, πχ ο ΟΤΕ σε κάποιους χρεώνει 50€ για την ενεργοποίηση, οπότε είναι 150/24.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Ναι σωστά.... όταν υπάρχει χρέωση ενεργοποίησης, τα 50 ευρώ πάνε εκεί και μένουν 150 για τους 24 μήνες.
    Πάντως το voucher δεν έχει καμμιά σχέση με το συμβόλαιο, είναι κάτι άσχετο, σαν να σου βάζει κάποιος λεφτά στη εξόφληση του λογαριασμού.

Σελ. 80 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 60707578798081828590100 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία