Ok, thanks!
Εμφάνιση 1.441-1.455 από 1471
-
12-04-25, 14:17 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1441
-
12-04-25, 14:30 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1442There's no substitute for experience
CorollaClub
-
12-04-25, 17:48 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1443
Το σκέφτηκα και αυτό..
Θα ισχύει μετά το κουπόνι αν την ξαναγυρίσω σε εμένα ενώ συνεχίζει το πακέτο ?
Θα δούμε τι θα γίνει όταν μιλήσω με Vodafone..
Το άλλο είναι ότι έχω και τα κινητά της Vodafone στο όνομα μου οπότε στις συνομιλίες, τους το λέω και αυτό..
Άμα γυρίζω την γραμμή στους δικούς μου, και τους πάρω τηλ θα μου λένε, πρέπει να μιλήσουμε με την μαμά σου..
Τρελή φάση για παρόμοιο τραπεζικό θέμα κάρτας της μητέρας μου από τηλεφώνου..
Τα λέγανε στην μαμά μου, η μαμά μου σε μένα και εγώ έλεγα συμφωνούμε!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 12-04-25 στις 17:55.
-
12-04-25, 18:33 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1444
Το ενδεχόμενο να έχουν εξαντληθεί τα κουπόνια του πρώτου κύκλου μέχρι να γίνει η μεταβίβαση και να βγει λογαριασμός το έχει σκεφτεί κανείς; Μετά είναι αμφίβολο αν θα βγουν κι άλλοι κύκλοι. Έχουν καιρό να ενημερώσουν πόσο τσουλάει το πράμα.
hnesne
-
12-04-25, 20:14 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1445
Δεν νομίζω ότι έχουν εξαντληθεί... κάπου εβλεπα νούμερα και υπήρχε και προβληματισμός για το αν θα απορροφηθούν όλα.
Δεν τρέχουν όλοι να κάνουν update, αρκετοί είναι ικανοποιημένοι με ότι έχουν και δεν νοιάζονται.
-
12-04-25, 23:21 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1446
Δεν ξέρω. Τα τελευταία νούμερα που τα αναμάσησαν όλοι ήταν πως ήταν ταχύς ο ρυθμός μεν, αλλά δεν έβγαιναν τα νούμερα για το smart readiness ώστε να υπάρχει νέος κύκλος. Π.χ. εδώ τέλος Φεβρουαρίου. Και τώρα πέφτει πολλή διαφήμιση για το gigabit voucher (σε αντίθεση με τα παλιότερα κουπόνια για το sfbb), δεν ξέρω τι απήχηση έχει η διαφήμιση βέβαια. Στη γειτονιά έχω πάθει πλάκα με το ποιοι έχουν κάνει αναβάθμιση, άτομα που σίγουρα δεν έχουν ανάγκη τις ταχύτητες, αυτό με το κουπόνι λειτουργεί και ως FOMO. Είμαι περίεργος τι πιο φρέσκα νούμερα έχεις δει αν θυμάσαι, εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι.
hnesne
-
13-04-25, 00:10 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1447
Μόλις τελειώσουν τα κουπόνια, θα ξαναβγουν οι προσφορές!
-
13-04-25, 01:03 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1448
Στη πολυκατοικία που μένω υπάρχουν 18 κατοικίες, είχαν βάλει οπτική ίνα πολλοί πρίν το κουπόνι, ίσως πάνω από 10 (όπως βλέπω από τα καναλάκια), με μερικούς που έπιασα κουβέντα, δεν τους είδα πρόθυμους να αναβαθμιστούν σε 300Μbit+, τους αρκούν τα 100Μbit και αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα γλυτώσουν τίποτα οικονομικά (στις περισσότερες περιπτώσεις η προσφορά είναι 2-3 ευρώ μεγαλύτερη από την 100 με το κουπόνι) μένουν έτσι όπως είναι. Τα ίδια και με τους συναδέλφους στην δουλειά. Φοβούνται και λίγο για το τι θα γίνει μετά τη λήξη του κουπονιού και σου λέει, ασε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ίσως γι αυτούς που δεν είχαν καθόλου ίνα, να είναι μια καλή αρχή, για αναβάθμιση πάντως δεν βλέπω προθυμία, ούτε νοιάζονται για την σοβαρή αύξηση του upload από 10 σε 150.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slammer : 13-04-25 στις 01:13.
-
14-04-25, 14:20 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1449
νομίζω πάντως ότι σε όλες τις εταιρείες η 300αρα με το voucher είναι πιο φθηνά από την 100αρα χωρίς .
-
14-04-25, 16:05 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1450
Για upgrade δεν ισχύει γενικά αυτό. Εμένα με χρέωσαν +2 ευρώ..... σου κλέβουν λίγο την έκπτωση που είχες, και τα κανονίζουν να τσιμπήσουν κάτι παραπάνω.... σου λέει, για 2-3 ευρώ θα συμφωνήσει....
-
14-04-25, 17:10 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1451
Οπως εχω αναφερει πολλες φορες ο μεσος χρηστης/Ελληνας ειναι καραικανοποιημενος με τα 100mbps δεν χρειαζεται παραπανω για τη χρηση που κανει.
Και μιλαω ακομα και για οικογενειαρχες, 4μελη οικογενεια με παιδια και τηλεργασιες, η 100αρα καθεται και λιαζεται, ακομα και με ενα ατομο τηλεργασια και 2 παιδια να βλεπουν youtube τηλεοραση και ταμπλετ η 100αρα δεν καταλαβαινει τιποτα.
Ως προς το θεμα της τιμης, πολλοι δικαιολογημενα εχουν το αγχος, οτι με τη ληξη του voucher μηπως στην ανανεωση η τιμη που θα σου δωσουν ειναι κοντα στην τιμη ανευ voucher (λχ κοντα στα 32 ευρω το μηνα που δινει η Βοντα την 300αρα) και οχι κοντα στα 25 που ειναι η τιμη με το voucher. Οτι ειναι δηλαδη η φακα και εσυ απλα εστιαζεις στο τυρακι του voucher.
Θα μου πεις σε 24 μηνες ποιος ζει ποιος πεθαινει, αλλα αν τοτε εισαι μαντρωμενος στην οπτικη και το αγαπημενο καρτελ τα βρει και με τη ληξη των κουπονιων σταθεροποιησει τις τιμες περιξ των 30 ευρω εκει θα κλαιμε.
-
14-04-25, 19:12 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1452
Τα ιδια διαβαζαμε και στο sfbb. Η πραγματικοτητα ομως ειναι διαφορετικη.
Εξαλλου μπορεις παντα να κανεις downgrade.
-
24-04-25, 00:45 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1453
Θελω λιγο τα φωτα σας.
Προσπαθησα χθες να κανω αιτηση για 300 nova ftth στο πατρικο αλλα επειδη εχουμε επιχειρηση, οταν πηγα να βγαλω το voucher μου εβγαζε τα στοιχεια της επιχειρησης. Σημερα πηρα το gov τηλεφωνο για να μαθω πως γινεται αλλα μου τα λεγανε τοσο γρηγορα που δεν καταλαβα τιποτα και δεν θελανε να μεινουν στην γραμμη να το παμε βημα βημα.
Εχει τυχει σε κανεναν και αν ναι πως καταφερε να βγαλει το voucher; Ποια ειναι η διαδικασια;
-
24-04-25, 03:11 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1454
Για δες αυτό τον οδηγό.
-
24-04-25, 08:29 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #1455
Αυτός οδηγός αναφέρετε και σε οικία , ελεύθερου επαγγελματία;
Bookmarks