Το τραγελαφικό με τον Κωτσόβολο είναι ότι γράφουν στο site τους <Πολιτική Επιστροφών - Kotsovolos.gr
Εξωτερικά – Αισθητικά Ελαττώματα> γράφουν ότι κάνουν αντικατάσταση και όχι αποκατάσταση! Απατεώνες της ΔΕΗ!! Τσαρλατάνοι!! Ελπίζω να φάνε τρελό πρόστιμο!!
Εμφάνιση 16-29 από 29
Θέμα: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων
-
24-11-24, 12:38 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #16
-
24-11-24, 12:49 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #17
Το GDPR πού ακριβώς κολλαει στην υπόθεση?
Υπογραφή
-
09-12-24, 11:42 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #18
Δεν υπάρχει συνήγορος του καταναλωτή!! Έχω στείλει 10 email δεν απαντάνε!! Μου αρέσει που έχουν βάλει 2 γυναίκες στον συνήγορο του καταναλωτή και είναι πολύ χειρότερα από πριν!! Έλεος ρε κουλη!! Άλλαξε οι διοίκηση από τον Σεπτέμβρη και έβαλαν 2 τεμπέλες που δεν κάνουν τίποτα!! Και ο κάθε ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ κάνει πάρτι!!
-
09-12-24, 12:03 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #19
Αν την αγόρασες με πιστωτική κάρτα δες μήπως παρέχεται κάποια υπηρεσία με δικηγόρο.
Παλιά με την Diners με είχαν στείλει σε δικηγόρο και δεν επιβαρύνθηκα. Αφορούσε ένα laptop με εγγύηση ενός έτους που είχε κάψει κάρτα γραφικών. Είχε λήξει η εγγύηση μερικές μέρες. με την παρέμβαση του άλλαξαν την κάρτα γραφικών. Γνωστό το θέμα με τις κάρτες Nvidia μια εποχή. Έστω αν αγόρασες την υπηρεσία του Κοτσόβολου με κάρτα.
65άρα τηλεόραση δεν στεριώνεται στον τοίχο με ένα άτομα. Ακόμα και η 32άρα θέλει δεύτερο άτομο.
-
09-12-24, 12:09 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #20
-
13-12-24, 14:57 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #21
Αν ψαχτείτε που ανήκει πλέον η Κωτσόβολος θα σας λυθούν οι απορίες περί των καταγγελιών.
-
10-03-25, 18:15 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #22
Σε εμένα ο Κωτσόβολος καθυστερεί επίτηδες να απαντήσει στον συνήγορο του καταναλωτή για να παραλάβω πίσω την συσκευή μου με μπαλωματα για να γλιτώσουν το κόστος της αντικατάστασης!! Από τότε που έφυγε η προηγούμενη ιδιοκτησία τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς!! Είμαι 4 μήνες χωρίς τηλεόραση και συνεχίζουμε!!
-
13-03-25, 12:34 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #23
Να με παίρνουν από τον Κωτσόβολο και να μου λένε ναι σας την γδάραμε την τηλεόραση αλλά είναι λειτουργική πάρτε την πίσω!!! Τι είναι αυτά ρε;; Που ζούμε;;; Να τους λέω να απαντήσουν στον συνήγορο του καταναλωτή και να μου αλλάζουν κουβέντα ή να μου λένε δεν ξέρω πότε θα απαντήσουν!!
-
07-06-25, 10:42 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #24
Αρρωστημένη η κατάσταση στον Κωτσόβολο!! Καθυστερούν σχεδόν πάνω από μισό χρόνο κοντά στους 7 μήνες για να ολοκληρωθεί η αναφορά μου στον συνήγορο του καταναλωτή!! Τσακώνομαι στα τηλέφωνα γιατί καθυστερούν να απαντήσουν!! Το κάνουν επίτηδες για να μην με αποζημιώσουν;;
-
07-06-25, 10:46 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #25
-
07-06-25, 11:08 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #26
Εχει κάποιος εμπειρία με αναφορά σε Κωτσόβολο στον συνήγορο του καταναλωτή;;;
-
07-06-25, 12:11 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #27
Ναι καποτε ειχε παρει ο πατερας μου ενα compaq mini 110 specs με ελατωματικο πληκτρολογιο . Πηγε εκει και του χρεωσαν αλλα 50 για να το δουν και καλα . Τους τραβηξα μια για εξαπατηση και απαιτησα να παρουν τη χρεωση πισω . 100 ευρω εκανε τοτε ολο το μηχανημα .... Μιλαμε για διαδικασια που τραβηξε 6 μηνες και το εκανα απλα γιατι ειναι κλεφτες τελικα χρειαστηκε 3 καταγγελιες ΤΟΤΕ . Τωρα που ειναι ομιλος καλη τυχη .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimyok : 07-06-25 στις 12:19.
-
07-06-25, 18:07 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #28
Εμένα στην "Ηλεκτρονική" τότε ένα τέτοιο μου το άλλαξαν επιτόπου. Θυμάμαι με το που το άνοιξα μου βγήκε μήνυμα μετά από ένα self test που έκανε να το πάω για αντικατάσταση. Έβγαλε έναν κωδικό. Αν και δούλευε άψογα.
Δεν ήθελα να το αλλάξω αλλά πήγα. Κανένα πρόβλημα. Τους έδειξα τον κωδικό και όλα εντάξει.
Θα μου πεις ίσως για αυτό βάλανε και λουκέτο.
-
07-06-25, 18:17 Απάντηση: Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων #29
Toν ειδανε οτι δε ξερει και δαγκωσανε ......
Bookmarks