Η Microsoft σχεδιάζει να σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Windows Mail, Calendar και People αργότερα μέσα στο έτος. Ο γίγαντας του λογισμικού μετακινεί τους υπάρχοντες χρήστες αυτών των εφαρμογών στη νέα εφαρμογή Outlook for Windows τους τελευταίους μήνες και τώρα έχει ορίσει ως ημερομηνία λήξης της υποστήριξης για τις εφαρμογές Mail, Calendar και People την 31η Δεκεμβρίου.
Μόλις οι εφαρμογές φτάσουν στο τέλος της υποστήριξης αργότερα μέσα στο έτος, η Microsoft προειδοποιεί ότι οι χρήστες που δεν έχουν μεταφερθεί στη νέα εφαρμογή Outlook «δεν θα μπορούν πλέον να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Windows Mail και το Ημερολόγιο».
Η Microsoft αναπτύσσει τη νέα εφαρμογή Outlook για Windows εδώ και χρόνια, με την οποία έφτασε επίσημα στο στάδιο της γενικής διαθεσιμότητας τον Αύγουστο. Το νέο web-based Outlook έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει τελικά και την πλήρη desktop έκδοση του Outlook και η Microsoft σχεδιάζει να παρέχει στους εταιρικούς πελάτες μια ειδοποίηση 12 μηνών πριν αρχίσει να απομακρύνει τους χρήστες από την desktop έκδοση του Outlook.
Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις του κλασικού Outlook μέσω διηνεκών και συνδρομητικών αδειών θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται τουλάχιστον μέχρι το 2029, οπότε θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να μεταφέρει η Microsoft πλήρως όλους τους χρήστες του Outlook σε αυτή τη νέα εφαρμογή. Θα ξεκινήσει με τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο στα Windows αργότερα φέτος, ακολουθούμενη από μια φάση εξαίρεσης για το Outlook στα Windows.
Πηγή : The Verge
Εμφάνιση 1-10 από 10
Θέμα: Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους
-
12-11-24, 20:18 Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
12-11-24, 20:46 Απάντηση: Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους #2
Να μην είχε τόσα bugs το outlook...
-
13-11-24, 07:55 Απάντηση: Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους #3
ενταξει το να σταματησει τη αναπτυξη ..παει και ερχεται
αλλα τι σημαινει "θα σταματησουν να μπορουν να στελνουν και να λαμβανουν"
δηαλδη εχω ρυθμισει ενα pop/imap Λογαριασμο .... γιατι σταματαει !!?!
κατι το αρθρο δε λεει καλα...
-
13-11-24, 08:12 Απάντηση: Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους #4
Νομίζω ότι στην εφαρμογή mail μπορούσες να ορίσεις και άλλους λογαριασμούς εκτός outlook.
Οπότε αυτό που πιστεύω ότι θα κάνει είναι να μπορεί να λειτουργεί το outlook με το mail.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
13-11-24, 09:34 Απάντηση: Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους #5
Μου έχει σπάσει τα νεύρα τις τελευταίες μέρες.
-
13-11-24, 10:29 Απάντηση: Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους #6Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης
-
13-11-24, 18:31 Απάντηση: Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους #7
-
13-11-24, 19:18 Απάντηση: Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους #8
Εντομεταξύ έχω ένα ticket για το νέο Outlook. Συγκεκριμένα έχει κολλήσει τελείως το Outlook People και έχουν περάσει 6 εβδομάδες και ακόμη να το διορθώσουν. Έχουν παραδεχτεί ότι είναι δικό τους σφάλμα.
Fun facts:
1. Στο τηλέφωνο η καημένη υπάλληλο έκανε το λάθος να μου βάλει χέρι ότι δεν μπορεί να μου παρέχει support γιατί έχω Microsoft Exchange Online και όχι Microsoft 365 και την ξέχεσα, ενώ ακόμη και μετά το τηλέφωνημα έστειλα παράπανο επαναλαμβάνοντας τα ίδια επιχειρήματια. Ότι δεν ακούσε καν το πρόβλημα για να κρίνει αν το πρόβλημα είναι στο επίπεδο software ή server, και το κυριότερο δεν ξέρει αν έχω μόνιμη άδεια office αλλά στην τελική το πρόβλημα υπάρχει και στην Web έκδοση. Τελικά επένεβη κάποιος "manager" να μου απολογηθεί.
2. Μετά πολλά κατάλαβα ότι κάποιο request προς το media.licdn.com αντί να επιστρέφει φωτογραφία επιστρέφει με xml μήνυμα απαγόρευσης και μάλλον κολλάει το UI. Παρόλα αυτά κάθε εβδομάδα λαμβάνω ένα followup μήνυμα ότι το Engineer Team δεν τους απάντήσε ακόμη.
Θεωρούσα το Microsoft Support state of the art.
Μιεχ...
Hello Panayotis,
I hope you are doing well!
I appreciate your email response. However, let me inform you that the internal engineering team has been actively working on it.
And I will share an update as soon as I have any information.
Your patience and support are highly appreciated.
Thank you for choosing Microsoft Online Services Technical support. Have a great day!
Best Regards,
Microsoft 365 Support Engineer
-
13-11-24, 19:35 Απάντηση: Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους #9
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
13-11-24, 20:33 Απάντηση: Η Microsoft καταργεί τις εφαρμογές Mail και Ημερολόγιο των Windows 11 μέχρι το τέλος του έτους #10
Ενημερωτικά οι χρήστες που το mail τους φιλοξενείται στο office 365 και έχουν το απλό A1 license (δίνεται δωρεαν στα Πανεπιστήμια) δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο outlook for windows. To συγκεκριμένο app απαιτεί από τον χρήστη να έχει τουλάχιστον Α3 license. Ευτυχώς που για κάποιους σας εμένα που δεν βολέυονται με webmail, υπάρχει το thunderbird!!!
Bookmarks